Bucket hat – kam skirta „žvejo kepurė“?

Bucket hat – kam skirta „žvejo kepurė“?


Žvejų ir meškeriotojų kepures primenanti kepurė su būdingu krašteliu, populiari 90-aisiais ir 2000-aisiais, grįžo kartu su tų dešimtmečių tendencijomis ir visam laikui sugrįžo į streetwear‘ą. Bucket hat kepurė tapo mėgstamu įvairaus amžiaus sneakerhead‘ų stilzacijų priedu ir reikia pripažinti, kad ji tinka praktiškai kiekvienam. Ar nori būti tikras, kad ji taip pat pasiteisins ir Tavo stilizacijose? Žemiau siūlome, kaip užsidėti „žvejo kepurę“ ir kokie pirmaujančių miesto prekės ženklų modeliai šiuo metu yra karščiausi.


Pagrindą kuriantis ar akį traukiantis? Pasirinkame bucket hat jam


Bucket hat – kam skirta „žvejo kepurė“?


Pradžiai pakalbėkime apie tai, kokios vyriškos kepurės šiuo metu dominuoja streetwear‘e ir su kuo jas verta derinti. Populiariausių prekės ženklų pasiūlymas yra didelis, tačiau prisimink, kad rinkdamas sau skirtą kepurę, pirmiausia turėtum vadovautis savo pageidavimais.


Tad jei mėgsti vieno tono spalvų aksesuarus, puikiai derančius prie bet kokių garderobo elementų, Tau puikiai tiks visiškai juoda arba visiškai balta „žvejo kepurė“, papuošta tik žinomo prekės ženklo logotipu – pvz., vienspalvis adidas arba Nike bucket hat. Tokios paprastos skrybėlės puikiai papildo aprangas, bet puikiai pasiteisins ir įvairiaspalviuose stilizacijose, „užgesindamos“ drąsų charakterį. Tai veikia ir atvirkščiai – ryškios spalvos ar išskirtinio rašto kepurė išskirs Tave iš minios, net jei visa kita derinio dalis yra visiškai paprasta.


Originalius, įvairiaspalvius derinius paryškins dar labiau. Ar Tavo žvejo kepurė traukia dėmesį? Taigi ką pasakysi apie baltą Vans skrybėlę su drąsiu bitės raštu ar adidas bucket hat su puošniosios strelicijos motyvu? Pritaikyk skrybėlę pagal savo poreikius, papildyk savo aprangą jogeriais, džinsais, marškinėliais ar džemperiais ir išreikšk save mieste.

Universali, suteikianti energijos, o gal romantiška? Kokia „žvejo kepurė“ jai?

REKLAMA


Bucket hat – kam skirta „žvejo kepurė“?


Jei ieškai aksesuaro, kuris papildytų Tavo moteriškas stilizacijas, nedvejodama pasirink bucket hat. Moteriškas „žvejo kepures“ galima nešioti prie laisvu stilizaciju, kuriose pagrindinius vaidmenis atlieka tamprės, crop top‘ai ir džemperiai, tačiau taip pat gali jomis papildyti derinius su sijonais ar laisvomis suknelėmis. Klimatas, kuriame bus priderintas Tavo bucket hat, priklauso nuo Tavęs. Kodėl nepasirinkus vienspalvės Levi's skrybėlės, kad sušvelnintum margą suknelę? O gal pasirinksi energingos, sultingos šviesiai žalios spalvos Nike bucket hat, kuris pagyvins bet kokį, net ir patį santūriausią, derinį? Arba mergaitišką rožinę kepurę su jumpman iš Jordan? adidas ir Vans taip pat siūlo romantiškos atmosferos variantų, puikiai tinkančių prie roko drabužių. Būtinai apžiūrėk Kalifornijos prekės ženklo pasiūlymus su gėlių raštais.


Tai kaip? Ar jau žinai, kuri bucket hat tipo skrybėlė geriausiai atitiks Tavo aprangą? O gal iš karto nusprendei įsigyti kelis šio funkcionalaus ir madingo aksesuaro modelius? Sizeer parduotuvėje su streetwear‘o batais, drabužiais ir aksesuarais gali įsigyti originalias, kruopščiai atrinktas geriausių prekės ženklų „žvejo kepures“. Apžiūrėk bucket hat pasiūlymą svetainėje Sizeer.lt bei parduotuvėse.

Partnerių turinys.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 42 (2024)

    Savaitė - Nr.: 42 (2024)