Savaitės horoskopai: kovo 22 – 28 d.

Savaitės horoskopai: kovo 22 – 28 d.


AVINAS


Šią savaitę daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, buičiai, vaikams, komfortui. Tikėtini jaudinami prisiminimai ir naujos svajonės. Regis, mėginsite sudaryti įspūdį, kad esate dosnūs, turite humoro jausmą ar kūrybinį talentą, daug žinote, mokate bendrauti su vaikais. Saugokitės avarinių situacijų. Savaitės antroji pusė žada žavių pagundų. Vieni trokš komplimentų, dovanų, meilės ir malonumų, kiti – gerų pirkinių sau ar vaikams. Savaitgalį labiau rūpinkitės sveikata ir saugokitės sukčių.


JAUTIS


Savaitės pradžioje būsite linkę atverti širdį mylimam žmogui, pažerti pagyrų vaikams, giminaičiams, kaimynams ar kolegoms. Galbūt teks tvarkyti skubius reikalus, tartis dėl aktualių klausimų. Savaitės viduryje situacija taps sunkiai prognozuojama. Regis, nekaip seksis apginti savo nuomonę, pradėsite pykti, kaltinti kitus. Pradėti pertvarkymai, užsakyti daiktai ar paslaugos gali kainuoti daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Savaitgalį nepagailėkite savo artimiesiems šilumos – jie bus už tai dėkingi.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę teks paplušėti srityje, susijusioje su nuosavybe, verslu, informacija. Galbūt stengsitės paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykius sau naudinga linkme. Verčiau neskubėkite nieko žadėti, įsipareigoti, nes jūsų nuomonė greitai gali pasikeisti. Saugokitės avarijų, ugnies, sukčių. Savaitės pabaigoje pravartu pagalvoti apie naujoves šeiminiame versle, asmeniniame ūkyje. Galbūt neįprasto dėmesio iš jūsų sulauks artimieji ar draugai.


VĖŽYS


Šią savaitę jus domins viskas, kuo dabar gyvena, alsuoja aplinkiniai ir visuomenė. Regis, pasitaikys progų žybtelėti humoro jausmu, įdomiais argumentais. Turbūt sulauksite aplinkinių kritikos, bet ne mažiau – pozityvaus dėmesio, komplimentų. Venkite ginčytis su turinčiais kitokią nuomonę – jos nepakeisite, o susipykti bus labai lengva. Nors norėsis labai daug nuveikti, kartais matysite, kad kyla kliūčių ar tiesiog nespėjate. Belieka tikėtis, kad nesigailėsite dėl užsisakytų ar įsigytų pirkinių.

REKLAMA


LIŪTAS


Savaitės pradžioje emocijų, įtampos kels sąmokslo teorijos, paskalos. Regis, kai kurių abejonių išsisklaidymas nesuteiks palengvėjimo. Stenkitės viską ramiai apsvarstyti ir rasti reikalingas išeitis. Regis, po truputį ims ryškėti jūsų įdirbio, pastangų rezultatai ar perspektyvos, autoritetas. Už viešą kalbą, pasirodymą galite sulaukti komplimentų, už egzaminą – norimą įvertinimą. Savaitgalį jausitės geriau, jeigu jus sups harmoninga ir tvarkinga aplinka ir galėsite pasilepinti, atsipalaiduoti. Pasisaugokite sukčių.


MERGELĖ


Šią savaitę gali tekti aiškintis santykius su žmonėmis, kurie jums svarbūs ar yra kaip nors įsipareigoję. Pasiūlymus, patarimus verta apmąstyti, o paskalas – persijoti per faktų sietą. Venkite konfliktų, saugokitės traumų. Savaitės viduryje jus galbūt nuliūdins dominantis asmuo ar tiesiog pasigesite stabilumo, aiškumo. Neignoruokite sveikatos problemų. Savaitgalį įtarimais bei priekaištais nuo savęs galite atstumti partnerį. Gerus ir naudingus santykius galite sugadinti visiškai be reikalo, o nedoru asmeniu – patikėti.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę pareiga pareikalaus rimtesnio atsidavimo ir atsakingumo. Jeigu galite, judėkite pirmyn į tikslą. Tam tikra prasme galite pasijusti brandesni, atsakingesni už savo ir kitų žmonių poelgių pasekmes. Visgi šokti stačia galva į ugnį nederėtų – ramiai aiškinkite savo tiesas, neforsuokite. Galbūt ruošitės egzaminui, pranešimui. Dažnai jus prikaustys socialiniai tinklai. Savosios dėmesio dalies pareikalaus ir auganti karta. Savaitgalį derėtų skirti poilsiui, geram išsimiegojimui, sveikatos stiprinimui.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje jums kils ūpas kažkaip pertvarkyti savo gyvenimą ar aplinką. Galbūt investuosite į remontą, statybas ar įsigysite kelionę. Ne mažiau tikėtina, kad teks tvarkyti teisinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla arba šviesti kitus, kalbėti apie žmogaus teises ir pan. Visgi galutiniam rezultatui pasiekti prireiks ilgalaikių pastangų, nes dabar stigs emocinės pusiausvyros, vargins oponentų priešiškumas. Prieš savaitgalį kai kurie įvykiai gali padidinti jūsų įtaką, išplėsti bendraminčių ratą.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje tikriausiai mėginsite sutvarkyti aktualų finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Galite susidurti su reikliais žmonėmis. Pasistenkite neprovokuoti susipriešinimo. Nerimauti gali tekti dėl paskelbtos publikacijos, interviu ar situacijos, susijusios su partneriu, šeimos nariu. Regis, mąstysite apie permainas ir daugės pavasario jūsų širdyje – kūrybingumo, meilės. Savaitgalį būkite ypač dėmesingi savo ir kitų jausmams. Venkite abejotinos veiklos, netikrų draugų, klastingų patarėjų.


OŽIARAGIS


Šią savaitę jums bus nesunku daryti įtaką antrajai pusei, aplinkiniams, spręsti teisines problemas, tvarkyti partnerystės reikalus, tarpininkauti. Galbūt perskirstysite savo laiką taip, kad jūsų dėmesio pakaktų ir vaikams, ir atliekamiems darbams, ir įvaizdžio gerinimui. Regis, suskubsite išlaidauti, nes turite visą sąrašą daiktų, kuriais norite atnaujinti savo buitį, aplinką, garderobą. Pasitarkite su šeimos nariais. Savaitės pabaigoje nekasdieniškai praleisite laisvalaikį, tačiau galite neišvengti nepageidaujamo viešumo.

REKLAMA


VANDENIS


Ši savaitė turėtų būti veikli, informatyvi, jeigu kojos nepakiš sveikatos problemos. Aktualūs gali būti reikalai, susiję su tarpininkavimu, žmonių telkimu bendram tikslui ar pan. Skubėsite, suksitės, kad spėtumėte nuveikti tai, ką užsibrėžėte. Tačiau liks vietos ir demagogijai, maištavimui, nepasitenkinimui. Derėtų labiau paisyti kitų žmonių nuomonės bei interesų. Neignoruokite vaikų poreikių ir baimių. Savaitgalį kils ūpas išlaidauti. Turbūt bus nelengva pasiruošti egzaminui, paskaitai, viešai kalbai ar pan.


ŽUVYS


Šią savaitę fortūna jums bus permaininga. Pravartu šį tą susiplanuoti ir tikslingai veikti. Regis, teks prisiimti atsakomybę už vaikų auklėjimo spragas. Jeigu kils noras atsipalaiduoti, linksmintis, tai jauskite saiką, antraip pakenksite santykiams. Saugokitės konfliktinių situacijų, ugnies, traumų. Jeigu ieškotės pajamų šaltinio, darbo, galite gauti pasiūlymų. Viską išsiaiškinkite ir geriau rinkitės legalius būdus užsidirbti nei abejotinus. Savaitgalį pravartu iš pagrindų apsikuopti. Meilės srityje neskubinkite įvykių.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)