Savaitės horoskopai: birželio 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: birželio 24 – 30 d.


AVINAS


Šiuo metu pasistenkite išnaudoti kiekvieną progą atsipūsti, palepinti savo kūną, pastiprinti sveikatą, nervus. Venkite intensyvios, daug jėgų reikalaujančios veiklos. Visgi jums neblogai seksis tvarkyti namų ūkio, žemės, paveldėjimo, kitus nuosavybės reikalus, kalbėtis su giminėmis, kapstytis praeityje, archyvuose ir pan. Turėtų pagerėti santykiai šeimoje. Savaitgalis žada įvairių įdomybių. Papildomas darbas, sodininkystė, bitininkystė, meistravimas teiks malonumą, ypač jei dėl to papilnės piniginė.


JAUTIS


Ši savaitė žada dėmesio iš draugų, pažįstamų ir gerbėjų. Galite būti pakviesti į proginį vakarėlį, visuomeninį renginį ar bendraminčių susibūrimą. Atgaivintos pažintys gali sukurti naujas situacijas, kurios bus jums naudingos. Regis, nepavyks plaukti pasroviui, nors to ir norėtumėte. Nors seksis neblogai, kurį laiką galite justi nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti. Savaitgalį atgausite jėgas. Nuotaiką gali pakelti nuotaikingas renginys ar išvyka, malonus pokalbis.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę užmegzta nauja pažintis gali suteikti naują kryptį jūsų sugebėjimams bei tikslams. Gali paaiškėti, ar turės eigą jus dominantis projektas. Antra savaitės pusė jums nėra palanki aktyviai veiklai. Dažniau leiskite sau pailsėti, pasvajoti. Dėl padidėjusio organizmo jautrumo būsite imlesni infekcijoms, alergijoms. Būtinas grynas oras, antraip kentės jūsų kvėpavimo organai. Venkite svaigalų, rūkalų. Savaitgalį noriai puošite save ir savo aplinką.


VĖŽYS


Šią savaitę nesunkiai megsite norimus kontaktus, plėsite akiratį. Galite dalyvauti organizuotame kolektyviniame renginyje bei tikėtis draugiškų susitikimų, pasimatymų. Tikriausiai tapsite dosnesni draugams, vaikams, norėsis linksmintis ir džiuginti kitus. Spontaniškai galite nerti į kažkokią veiklą. Savaitgalį vėl turėsite galimybę pasidžiaugti draugų ir simpatijų dėmesiu. Visgi patartina atsipalaiduoti, ilsėtis, kaupti jėgas darbo savaitei. Gali prabilti jūsų meninis ar ezoterinis talentas, stipri intuicija.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę palanku užsiimti veikla, susijusia su mokslu, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio ar iš oficialios institucijos gausite žinią, kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu. Kantrybė, išradingumas ir darbštumas padės jums siekti tikslo. Savaitgalį stenkitės atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą. Jums patiks masiniai renginiai, šaunios kompanijos. Lengvai megsis naujos pažintys, romantiškos intrigos.


MERGELĖ


Šią savaitę jūsų aplinkoje sklandys permainų dvasia. Galite gauti pasiūlymą, žadantį finansinių perspektyvų arba išeitį iš kažkokios problemos. Stenkitės numatyti, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas. Palanku planuoti profesines ir mokslo perspektyvas, keliones, kūrybinius projektus. Savaitgalį nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galbūt turėsite progą pasidairyti toli nuo namų ar pabendrauti su įdomiu asmeniu. Tai jums leis objektyviau pažvelgti į situaciją bei savo norus, planus.


SVARSTYKLĖS


Ši savaitė skatins tvarkyti ūkinius reikalus bei rūpintis įvaizdžiu, sveikata. Visgi jūsų reikalų eiga stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Regis, atsiskleis jūsų santykių, bendravimo spragos. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais pokyčiais. Tarsi akmuo nusiridens nuo pečių, jeigu išsispręs senas skolų, investicijų klausimas. Gali būti, kad sutiksite svarbų asmenį, kuris pretenduos į sąjungininkus, draugus ar gerbėjus. Arba gausite mielą žinutę iš toli esančio pažįstamo.



SKORPIONAS


Ši savaitė žada fizinį ir emocinį aktyvumą. Turėtų sektis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, tvarkyti juridinius reikalus. Nusimato vertinga informacija, mokslo ir neseniai atlikto darbo rezultatai. Pats metas labiau pasidomėti savo sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas. Artėjant savaitgaliui, taps itin svarbus antrosios pusės, draugų supratimas. Sustiprės seksualinis potraukis, dėmesys okultiniams reikalams. Galbūt atsiras proga slapta pasipelnyti iš ypatingo sugebėjimo.


ŠAULYS


Šią savaitę bandysite ir turbūt pavyks rasti išeitį iš situacijos, susijusios su namais, šeima, nekilnojamuoju turtu. Gerai pasijusite, jei išsiaiškinsite meilės ar verslo, turtinius reikalus. Šiuo metu didesnį dėmesį derėtų skirti sveikatos ir grožio profilaktikai bei švarai, higienai aplinkoje. Turėtų neblogai sektis, jei ieškote galimybių įsidarbinti ar bendradarbiauti. Artėjant savaitgaliui, vis dar neturėsite atokvėpio nuo darbų. Teks triūsti namuose, sodyboje. O jei tai nerūpi, tai energiją norėsite išlieti sporte, sekse.


OŽIARAGIS


Šią savaitę ir šeima, ir darbo reikalai, kolegos reikalaus daug dėmesio, bet ir iš jų galite tikėtis didesnio noro prisidėti prie bendros gerovės kūrimo, remonto, įvairių ruošos darbų ir pan. Jums nepakenks intensyvus bendravimas, subtilūs flirtai. Tikėtinas stiprus poreikis su kažkuo labiau suartėti. Seksis kūrybinė veikla. Savaitgalį būsite nusiteikę šėliojimams, nuotykiams. Yra vilties, kad bus realizuotas troškimas, susijęs su šou pasirodymais, sportu, turizmu, žaidimais, lošimais ar kt.


VANDENIS


Savaitės pradžia gali būti produktyvi. Neblogų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokslu, reklama, žiniasklaida, ryšiais, transportu, komercija. Gali atsiverti naujos dalykinės galimybės. Tik nereikalaukite per daug iš tų, kurie ir taip dėl jūsų stengiasi. Galimas ilgai lauktas skambutis, laiškas. Artėjant savaitgaliui, pagaliau derėtų pagalvoti apie kokybišką poilsį, sveikatą ir grožį. Savaitgalį gali nudžiuginti meilės laiškas, paskirtas pasimatymas, publikos pripažinimas, vaikų sėkmė ar kt.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje slaptų vilčių gali sukelti romantiškas epizodas, netikėtas dėmesys. Vis dėlto pažadai bus netikri. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų. Galite sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos sferoje. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Regis, gausite mielą laišką arba kažkas kreipsis į jus patarimo, pasikeis įdomia informacija. Savaitgalį būsite nusiteikę daug nuveikti artimų žmonių, draugų labui. Nemažai laiko galite praleisti, rašydami laiškus, naršydami po internetą arba už vairo.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>