Savaitės horoskopai: balandžio 8 – 14 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 8 – 14 d.


AVINAS


Šią savaitę geriau seksis, jeigu mokate bendradarbiauti, derinti interesus. Regis, pagerės uoslė galimiems pinigams, naudai. Tačiau išlaidų gali pareikalauti pasiruošimas kelionei, draudimo, vizų reikalai ar kt. Nors su kasdieninėmis užduotimis dorositės neblogai, nuo savaitės vidurio jau didės nenoras gilintis į darbo reikalus, skubėti. Galite padaryti pažeidimų, tvarkydami tarnybinius reikalus, dokumentus ar kt. Savaitgalį pasiduokite jausmams, klausykite širdies. Jei rengiate parodas, renginius, puikiai pavyks.


JAUTIS


Šią savaitę ypač domėsitės galimybėmis daugiau užsidirbti, pagerinti gyvenimo sąlygas ar techniką, geriau kažką įsirengti. Arba talkinsite, kitiems to siekiant. Verslo partneriai gali siūlyti naujoves. Nusimato romantiškų akimirkų. Gali būti, kad santykiai su dominančiu asmeniu peržengs formalaus bendravimo ribas. Deja, neaiškumų ar keblumų gali kilti reikaluose, susijusiuose su užsieniu, mokslu, dėl giminaičių ar pan. Savaitgalį praleiskite su artimaisiais, pasimėgaukite gamta ar namų jaukumu.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę visame kame turite būti atidūs ir rūpestingi. Gali atsirasti naujų vilčių, susijusių su uždarbiu, turtu, arba leisitės užliūliuojami romantiškos euforijos, sieksite vienadienių malonumų. Tuo tarpu derėtų būti atsargiems, nes galite susidurti su sukčiais. Ir dėl išsiblaškymo, aplaidumo galimi nuostoliai, avarijos. Savaitgalį neatsisakykite gauto pakvietimo, pasiūlymo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines. Galbūt turėsite šiokių tokių išlaidų, tačiau savo vizitu jūs labai pamaloninsite jūsų laukiančius žmones.


VĖŽYS


Savaitės pradžioje jums stigs praktiškumo, būsite linkę tirštinti spalvas ar nerti į nerealias fantazijas. Pasisaugokite abejotinų pagundų tiek meilės, tiek verslo, politikos srityje. Gali pasitaikyti keistų sutapimų, netikėtumų. Gautą informaciją keletą kartų patikrinkite, nes ji gali būti klaidinanti. Nuo savaitės vidurio jau tarsi magnetas trauksite aplinkinių dėmesį. Jumis ypač domėsis konkurentai ir darbdaviai. Patirsite pavydo strėlių, kontrolės, įtampos, tačiau siekiamas rezultatas ar jūsų įvertinimas turėtų nenuvilti.

REKLAMA


LIŪTAS


Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite, nevengsite viešumo, bet nelabai paisysite kitų nuomonės bei interesų. Jausitės svarbiausi ir protingiausi. Būsite pasirengę daug sumokėti, kad tik gautumėte tai, ko norite ir įrodytumėte savo tiesas. Kiekviename žingsnyje lydės mintys, susijusios su profesine ar politine veikla. Galite nė nepastebėti, kaip įkliūsite į pavojingas pinkles. Verčiau nerizikuokite, nes netyčia galite pakenkti ir sau, ir kitiems. Savaitgalį situacija bus prieštaringa, bet galite atskleisti savo talentus.


MERGELĖ


Šią savaitę tikėtini oficialūs susitikimai arba pokyčiai darbe. Kai kuriems jūsų siekiams gali nepritarti nei kolegos, nei artimieji. Su darbdaviu, viršininkais nesivelkite į ginčus, neįrodinėkite, kad jie neteisūs. Tiksliau pagrįskite savo požiūrį, jeigu norite būti suprasti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimam žmogui. Savaitės pabaigoje kažkas gali nuvilti, neišpildyti pažado ar pridaryti nuostolių. Kita vertus, problema galėtų sėkmingai išsispręsti, padedant artimam žmogui. Savaitgalį leiskite ramiai, be šurmulio.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę neblogai suksitės su švietimu, turizmu, kultūra, sportu susijusiose srityse. Galbūt ruošitės kelionei, konferencijai, varžyboms, konkursui ar kt. Tikriausiai teks bendrauti su užsieniečiais ar susidurti su stipriais varžovais aktualioje jums srityje. Verčiau nenorėkite pralobti be pastangų ir pernelyg greitai. Nederėtų rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, nei darbo vieta. Savaitgalį kai kas liūdins, o kai kas labai džiugins. Nusimato šaunūs susitikimai ar renginiai, todėl tikrai nebus nuobodu.



SKORPIONAS


Šią savaitę vieni dalykai eisis kaip per sviestą, kiti sukels nerimo dėl galimų nuostolių ar kt. Meilės srityje tikėtini gilūs potyriai. Verta dalyvauti konferencijoje, užsiimti moksliniais darbais, ruošti publikacijas. Galite gauti informacijos, kaip sekasi veiklos partneriams užsienyje. Tikėtina, kad kils interesų susikirtimų. Jūsų požiūris kitiems gali pasirodyti ginčytinas. Savaitgalį nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems. Darydami įspūdį, nepersistenkite. Dalykiškumas reikalingas laiku ir vietoje.


ŠAULYS


Šią savaitę pasitaikys visko: tiek malonių šypsenų, tiek šalto savanaudiškumo. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jeigu jums svarbūs žmonės neketina paisyti jūsų norų, patarimų. Turbūt jausite įtampą dėl psichologinių ar finansinių priežasčių. Nepatartina aklai rizikuoti. Savaitgalį bus progų pabendrauti su įdomiais žmonėmis. Gali pavykti kūrybinis sumanymas, o jei dalyvausite pasirodyme, žaidime, tai sulauksite publikos palaikymo. Savo dėmesiu džiuginsite vaikus. Apdairiai elkitės su pinigais, nuosavybe.


OŽIARAGIS


Ši savaitė vers sukti galvą, kaip sutvarkyti dalykinius, verslo reikalus, kad netektų susiveržti diržų. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Nemalonių emocijų gali sukelti konkurentai, oponentai. Kita vertus, kai kuriuos žmones žavėsite savo mokėjimu laiku pasakyti komplimentą, išklausyti, patarti. Sunkiausia bus ištverti nesantaiką namuose ir su šeima susijusius nesklandumus, jei tokių iškiltų. Savaitgalį jums gali kilti nenumaldomas noras keisti aplinką, iš pagrindų tvarkytis, daug ką išmesti.


VANDENIS


Savaitės pradžioje turbūt pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, pinigais. Visgi lengvabūdiškumas gali atnešti nemalonumų ir jums, ir aplinkiniams. Verčiau nelįskite į abejotinas avantiūras. Pasistengti, palakstyti gali tekti dėl vaikų ar numatomo renginio. Nuo savaitės vidurio būsite nusiteikęs rimtai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Tačiau dirbti bus nelengva, kils trikdžių. Labiau rūpinkitės sveikata. Savaitgalį jus įtrauks gyvenimo šurmulys. Džiugins draugai, renginiai, atrakcijos.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje galite įdomiai pasireikšti kūrybine prasme, romantiškai įsimylėti ar originaliai pakeisti savo išvaizdą. Venkite dalinti veidmainiškus pažadus. Saugokitės vagių. Jeigu taupote pinigus, atokiau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų. Antroje savaitės pusėje būsite linkę aktyviau sportuoti, skirti pasimatymus, uoliau užsiimti vaikų lavinimu, domėtis jų interesais, gabumais, išmėginti laimę loterijoje ar žaidimuose. Nepraraskite saiko, nes ir pinigų prarasite, ir vaikus išvarginsite perdėtu dėmesiu.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)