Savaitės horoskopai: gruodžio 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: gruodžio 24 – 30 d.


AVINAS


Šią savaitę rūpės šventinių patiekalų ruošimas, svečiai, viešnagės. Jeigu privalote užsiimti transporto reikalais, pervežimais ar tiesiog kur nors vykstate, būkite labai atidūs ir blaivūs kelyje. Atsargiai ir su pirotechnika. Švenčių dienos nuotaikingos ir žada komplimentų, dėmesio, šaunių renginių. Puikai sutarsite su vaikais, mylimu žmogumi. Turbūt sulauksite svečių iš giminaičių, draugų ar patys kažką aplankysite. Po šv. Kalėdų gali užgriūti neplanuoti darbai arba pasireikš sveikatos problema.


JAUTIS


Šią savaitę suksitės kaip vijurkai, stengdamiesi ir sveikinimus išsiųsti, ir apsipirkti, ir skanių valgių priruošti bei pasipuošti. Šventės bus šeimyniškos, kvepiančios kūčiukais ir kitais gardumynais, nes veikiausiai švęsite artimų žmonių ratelyje, patogiai įsitaisę jaukioje namų erdvėje. Bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Smagiai šmaikštausite, flirtuosite. Artėjant savaitgaliui, galite nekaip pasijusti dėl sveikatos sutrikimo arba komforto stygiaus ten, kur tuo metu būsite.

REKLAMA


DVYNIAI


Šiuo metu daug dėmesio skirsite kalėdinių dovanų ir šventinių patiekalų ruošimui. Kad ir ką darytumėte, nerimausite, ar pavyks įtikti tiems, kuriuos ketinate sveikinti ar kviestis į svečius. Susivilioję nuolaidomis, turbūt pripirksite nereikalingų daiktų. Labai svarbu apsvaigus nesėsti prie vairo. Per šventes bus daug kalbų, susitikimų, įvairių naujienų. Regis, intensyvus bendravimas jus kiek išvargins. Artėjant savaitgaliui, vėl būsite nusiteikę švęsti, linksmintis ir kelti nuotaiką kitiems, daryti staigmenas.


VĖŽYS


Prasidedant savaitei, atrodysite susijaudinę dėl šventinės ruošos, numatomo keitimosi dovanomis, laukiamų svečių ir t.t. Būkite labai atsargūs su pirotechnika, elektra, ugnimi bei kelyje. Per šv. Kalėdas veikiausiai džiaugsitės vaišėmis, dovanomis, svečiais. Jums turbūt pavyks viską daryti nuoširdžiai, su meile, tad bus ir jauku, ir skanu, ir malonu. Po šventinių dienų galite nemažai nuveikti pervežimų, reklamos, žiniasklaidos srityse. Savaitgalį intensyvus bendravimas jau nėra patartinas. Geriausia būtų apsiriboti šeima, artimiausių žmonių draugija.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę pradėsite be ūpo kur nors vykti, bendrauti, tvarkytis. Vis dėlto per šv. Kalėdas išsijudinsite, be saiko norėsis malonumų, būsite linkę išlaidauti. Kiti gali likti nustebę dėl jūsų dosnumo, originalumo. Galbūt jausitės pakliuvę į tą aplinką, kurioje galite atskleisti savo išskirtinumą. Turėsite progą pasimėgauti kulinariniais, konditeriniais stebuklais. Tikėtina miela dovanėlė. Visgi stenkitės neišlaidauti, saugokite santaupas, nuosavybę. Savaitgalio susitikimai leis prasiblaškyti. Tik venkite kritikuoti, žeminti.


MERGELĖ


Jeigu šią savaitę pradėsite aktyviai bendraudami ir kilnodami taurę ar taurelę, tai jau per šv. Kalėdas nebeturėsite jėgų nei svečiuotis, nei priimti svečius. Nekaip jausitės, mąstysite neracionaliai, norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Galbūt sujaudins kažkokios paskalos apie mylimą žmogų. Reikia saugotis vagių, sukčių, vengti svaigalų, kvaišalų. Nesėskite prie vairo neblaivūs, mieguisti, pavargę. Artėjant savaitgaliui, galbūt susiviliosite pasiūlymu, kuris palengvins piniginę. Nusimato karštų jausmų, romantikos.


SVARSTYKLĖS


Pradėdami šią savaitę, verčiau nekelkite nei sau, nei kitiems didelių reikalavimų. Antraip įtampa gali prasiveržti konfliktais ir problemomis. Apskritai, jums bus nesunku rasti gerą kompaniją smagiam šventimui, džiugins telefono skambučiai, žinutės, sveikinimai. Per šv. Kalėdas tikėkitės širdžiai mielų susitikimų, įspūdžių, pramogų. Po jų, deja, nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo, pagirių sindromo, peršalimo, apsinuodijimo ar kt. Jausitės geriau, jei sups rami, tvarkinga aplinka ir galėsite pasilepinti, atsipalaiduoti.



SKORPIONAS


Jeigu sulaukėte svečių iš užsienio ar patys parvykote namo, tuomet šventinėmis dienomis daug kalbėsite apie kitas šalis ir gyvenimą jose, lyginsite ir t.t. Jūs mielai sutiktumėte pasireikšti viešumoje, prieš publiką, ypač jei už tai mokėtų honorarą. Vienaip ar kitaip populiarumo padaugės, o užmegztos pažintys bus šaunios. Galite įsimylėti ar įsigyti gerą naują bičiulį. Vis dėlto naujais gerbėjais neverta pernelyg pasitikėti, nes ne visi bus to verti. Vertėtų blaiviai įvertinti santykius. Rūpinkitės sveikata, venkite svaigalų.


ŠAULYS


Ši savaitė žada nemažas išlaidas. Gresia nuostolis dėl neapdairumo, taisyklių pažeidimo, neblaivumo ar kt. Jeigu leisitės į viešnagę, būkite itin atidūs kelyje. Per šv. Kalėdas tikėtini svečiai iš toli arba patys švęsite toli nuo namų. Galite susitikti, pabendrauti su įdomiais žmonėmis, atnaujinti bei užmegzti pažintis. Tikėtina šauni pramoga, nuotykis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Po švenčių galbūt reikės apsispręsti, ar priimti papildomą darbo krūvį. Savaitgalis tinkamas įvairiems susitikimams, diskusijoms.


OŽIARAGIS


Šią savaitę jūsų nuotaika labai priklausys nuo to, su kuo ketinate leisti šventines dienas. Jei netikėtai atvyks žmogus, kurio nekvietėte ir nenorite matyti, planai gali susijaukti. Venkite konfliktų, avantiūrų, saugokitės nudegimų, traumų. Regis, sunku bus atsispirti slaptoms pagundoms, norui išlaidauti ir kt. Tačiau galite ir praturtėti arba taip pasijusti dėl ypatingo dėmesio, dovanų. Galbūt jums pavyks sublizgėti žiniomis, plačiu akiračiu, talentu ar kitokiu gebėjimu. Tik pažabokite savo kritiškumą, elkitės maloniai.


VANDENIS


Ši savaitė panardins į šventinius ar kitokius rūpesčius. Paskubomis nupirktos dovanos ar vaišės bus nelabai vykusios. Šv. Kalėdas derėtų švęsti kartu su mylimu žmogumi, partneriu, nes poreikis prisiglausti prie antrosios pusės bus ypač stiprus. Kartu viskas atrodys šviesiau ir smagiau. Deja, tiems, kurie stokoja sutarimo, malonu nebus. Po švenčių daugiau atsakomybės pareikalaus reikalai, susiję su paskolomis, turtu. Savaitgalį atotrūkis nuo rutinos, įdomi išvyka ar kelionė suteiktų peno akims ir protui.

REKLAMA


ŽUVYS


Prasidedant savaitei, smagiai spirgėsite, galvodami apie šventines pramogas, romantiką. Tačiau kiek per anksti galite pasijusti neblaivūs, išsisėmę, kažką pamiršę, nenupirkę, nepakvietę, sunegalavę ar kt. Nežiopsokite kelyje. Šventines dienas stenkitės praleisti kuo sveikiau, jaukiau. Tikėtina, kad atsinaujinęs ryšys suteiks galimybių draugystei, meilei. Tik neišprovokuokite nesusipratimų, įtarimų, pavydo scenų. Jauskite ribas bei situaciją. Būkite ypač atidūs kelyje bei atsargiai elkitės su pirotechnika, ugnimi.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)