Savaitės horoskopas: lapkričio 19 – 25 d.

Savaitės horoskopas: lapkričio 19 – 25 d.


AVINAS


Šią savaitę imkitės ilgai atidėliotų darbų. Susitarkite dėl susitikimų, kuriems pristigdavo laiko ir noro. Šiek tiek pasistengę, sugebėsite išsisukti iš sudėtingos situacijos, sutvarkyti nuosavybės ar finansinius dokumentus. Saugokitės traumų. Savaitės vidurys žadins norą dirbti, tvarkytis, rūpintis sveikata, ieškoti uždarbio šaltinių. Deja, galite sužinoti kažką, kas pakirs pasitikėjimą artimu žmogumi. Kontroliuokite savo elgesį, žodžius. Savaitgalį nusimato netolimos išvykos, smulkios pramogos.


JAUTIS


Savaitės pradžioje bus sunku laviruoti tarp noro tingėti ir būtiniausių pareigų. Norėsis rasti vietelę, kur galima nors trumpam pabūti vienumoje. Galbūt vargins prastesnė savijauta, keistas silpnumas. Nuo trečiadienio ims daugėti ir energijos, ir sėkmės. Galite gauti naudos iš komercinių operacijų, sandorių. Regis, lengvai atsidursite dėmesio centre. Savaitgalį jums reikės ramybės, komforto, jaukios aplinkos. Džiaugtumėtės nusipirkę gražų ir naudingą daiktą, susitikę su jums mielais žmonėmis.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę nesunkiai seksis užmegzti pažintis, sudaryti sutartis. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi ir nenukreiptų nuo teisingo kelio. Neblogas metas socialinei veiklai, meninei kūrybai bei ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Tačiau jei tikitės iš kitų žmonių daugiau, nei jie pasirengę jums duoti, nuoskaudos neišvengiamos. Galimi barniai dėl pažiūrų skirtumo, pinigų, pareigų pasiskirstymo ar kt. Savaitgalį norėsis pramogų, malonumų, bet tam galbūt gailėsite pinigų. Nebūkite išsiblaškę kelyje.


VĖŽYS


Šią savaitę gali išryškėti dalykai, kurių anksčiau nepastebėjote. Dėl rimtų problemų nevenkite pasitarti su tais, kurie galėtų jums padėti, patarti. Saugokitės traumų. Savaitės viduryje galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Įmanomas sporto renginys, varžybos ar pan. Artėjant savaitgaliui, jau venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių ar kitokių darbų. Turėsite gerą vaizduotę, tad galite kūrybingai padirbėti protinės, meninės veiklos sferoje. Saugokitės infekcijų ir traumų. Tai aktualu ir jūsų vaikams.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu, projektu, arba pakvietimą į visuomeninį renginį, pristatymą ar pan. Regis, demonstruosite savo kūrybines galias ir pasitikėjimą savimi bei ateities perspektyvomis. Vis dėlto derėtų būti santūresniems, nedalinti neapgalvotų pažadų, nešvaistyti pinigų. Geriau seksis, jeigu dirbdami rimčiau įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją. Savaitės pabaiga žada susitikimus su draugais. Nusimato pažintys, nuotykiai, renginiai, pramogos.


MERGELĖ


Savaitės pradžioje tikėtinos derybos, finansiniai sandoriai. Turite būti racionalūs, atidūs. Verčiau nemėginkite apeiti įstatymų. Bendraudami nesiremkite išankstine nuomone. Savaitės vidurys gana palankus susitikimams su užsieniečiais, kultūrinių renginių, tarptautinių seminarų organizavimui ir pan. Tačiau artėjant savaitgaliui daugės įtampos profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Neeikvokite tuščiai energijos, jeigu matote, kad jūsų nesupranta ir nenori suprasti. Užsiimkite mėgstama veikla.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę daug kas priklausys nuo jūsų požiūrio į gyvenimą bei tarpusavio santykius. Neatsiribokite nuo kitų žmonių, nesielkite arogantiškai ar ekstravagantiškai. Tiktų spręsti skolų, mokesčių, alimentų problemas. Aptarkite jas su antrąja puse. Su kreditoriais galite susiderėti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan. Būkite atsargesni, dirbdami su techniniais prietaisais bei vairuodami. Savaitės pabaigoje šauniai atitrūksite nuo rutinos, jei nueisite į parodą, paskaitysite gerą knygą.



SKORPIONAS


Šios savaitės kai kurie įvykiai gali kažkaip sietis su praeitimi arba ateityje kartosis dabartiniai. Galite atrasti tai, ką buvote praradę. Darbe būsite gana veiklūs. Galimi oficialūs susitikimai, sandoriai. Arba tiesiog grįšite prie nebaigtų dalykų, vėl spręsite senas problemas, aiškinsitės tuos santykius, kurie buvo tarsi įstrigę. Galbūt sulauksite realios partnerio paramos arba padėsite jam. Savaitgalį pravartu apsitvarkyti aplinką, namus. Be gailesčio išmeskite nebereikalingus daiktus, jeigu negalite jų panaudoti.


ŠAULYS


Šią savaitę jausitės reikalingi ir įvertinti, nors tame gali būti išpūstos savimonės, puikybės. Galite pajusti romantikos ir nuotykių alkį. Jeigu tik turėsite laiko, pravartu daugiau pasportuoti, pajudėti. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį. Tikėtinas susirūpinimas dėl darbo, sveikatos ar asmeninio įvaizdžio. Gali būti pareikalauta daugiau tvarkos bei disciplinos. Darbo ar kituose reikaluose gali susikirsti jūsų ir partnerių nuomonės bei interesai, sustiprėti konkurencija, opozicija.


OŽIARAGIS


Šią savaitę būsite labai jautrūs aplinkai, linkę greitai susinervinti. Labiau nei būti viešumoje ar dirbti jums norėsis leisti laiką su šeima, rūpintis buitimi, vaikais. Iš pažįstamo žmogaus galite sužinoti apie tai, ką anksčiau tik galėjote įtarti arba svajoti. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas. Atsargiai elkitės su technika, venkite skubos, ypač kelyje. Savaitgalį pravartu pasirūpinti naminių augintinių ir savo įvaizdžiu, sveikata, grožiu. Jūsų antroji pusė gali reikalauti daugiau dėmesio ir tai daryti ne itin supratingai.


VANDENIS


Šią savaitę galite sudaryti verslo sandorį, gauti svarbios informacijos. Seksis įtaigiai kalbėti, improvizuoti, daryti įspūdį. Galite pamėginti palenkti savo pusėn konkurentus. Galbūt domėsitės techninėmis, ūkinėmis prekėmis. Gali būti priminti kažkokie jūsų pažadai. Savaitės pabaigoje nersitės iš kailio, stengdamiesi šį tą nuveikti arba vaikydamiesi malonumų, tad kažko galite nepastebėti šeimoje. Galbūt artimas žmogus nekaip jaučiasi ir jam reikia dėmesio. Pagundų sūkuryje nepamirškite ir savo vaikų.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Būsite nusiteikę šiek tiek rizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, technika, verslo investicijomis, šeimos gerove. Miklus bus jūsų liežuvis, tad turėtų pavykti susitarti dėl kažkokio užsakymo ar informacijos. Regis, sulauksite giminaičio, draugo, gerbėjo žinios ar vizito. Artėjant savaitgaliui, vis sunkiau seksis suderinti darbo ir šeimos reikalus, viešus ir privačius interesus. Pasisaugokite traumų. Poilsio dienas skirkite šeimai, vaikams.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)