Savaitės horoskopai: birželio 25 – liepos 1 d.

Savaitės horoskopai: birželio 25 – liepos 1 d.


AVINAS


Šią savaitę nestigs optimistinių vilčių. Vis dėlto neišvengsite įkyrių minčių, susijusių su karjera, verslu, kelione, sava ar vaikų ateitimi. Galbūt kol kas nekelkite sau didelių ir galutinių tikslų. Nereikia norėti per vieną dieną išgarsėti ar pasikeisti. Pasistenkite išvengti konfliktų. Savaitgalį laisvalaikį leiskite ne su bet kuo, o su patikimais draugais ir artimaisiais. Renginiuose, išvykose pernelyg nešvaistykite pinigų. Nepalikite be priežiūros vaikų, o vyresnes savo atžalas pasaugokite nuo pavojingų pagundų.


JAUTIS


Šią savaitę skirkite laiko finansinių reikalų tvarkymui. Peržiūrėkite savo dokumentus, planus. Būsite seksualūs, tad trauks nuotykiai, meilės pasimatymai. Galite išprovokuoti nedidelį skandalą. Galbūt dalyvausite kokioje nors informatyvioje paskaitoje, ruošite publikaciją, ginsite mokslinį darbą, užsisakysite kelionę ar į ją leisitės. Savaitgalį galite negarbingai pagarsėti, jeigu nesilaikysite eismo taisyklių ar ekscentriškai elgsitės. Pasitelkite kantrybę, nedemonstruokite negatyvių emocijų nei artimiems, nei svetimiems.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę pasistenkite elgtis geranoriškai, negadinti nuotaikos sau ir kitiems. Nepasitenkinimo priežastimi gali būti jūsų giluminės seksualinės ar psichologinės problemos, o ne aplinkiniai. Padidės išlaidos arba būsite priversti sutvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus. Savaitgaliui turbūt esate suplanavę išvyką, ekskursiją ar tolimesnę kelionę. Susikaupkite, iš anksto susidėkite, ką reikia pasiimti, ir būkite labai atidūs kelyje, nes dėl išsiblaškymo ar neblaivių eismo dalyvių gali kilti rimtų problemų.


VĖŽYS


Šią savaitę nesunkiai įvesite tvarką savo ūkyje ar darbe. Būsite nusiteikę įtemptai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Norai, viltys, užmojai bus kuo geriausi, tačiau galimi šiokie tokie išbandymai. Venkite aferų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą. Verčiau stenkitės daugiau laiko leisti su vaikais, šeima. Savaitgalį jūsų vidinį komfortą gali sutrikdyti netikėtas susitikimas. Į asmeninę erdvę besiveržiantis asmuo nebūtinai bus pageidaujamas. O jei patys vyksite viešnagėn, nedžiugins su tuo susijusios išlaidos.

REKLAMA


LIŪTAS


Ši savaitė gali atnešti sėkmę arba išbandymus meilėje bei reikaluose, susijusiuose su vaikais, augintiniais. Galbūt vaikų išdaigos sukels pasekmių, už kurias teks atsakyti jums. Nuotaika turėtų būti darbinga, tačiau kiek avantiūristiška. Galima padaryti klaidų, sudarant sutartis, tvarkant dokumentus, pinigų ir verslo reikalus. O ir sveikata bus ne geležinė. Savaitgalį trauks rizikingi nuotykiai. Labai pavojingi būtų užsiėmimai, susiję su elektra, degiomis medžiagomis. Saugokitės ir žaibo. Neprovokuokite pavydo scenų.


MERGELĖ


Šiuo metu gerinkite mikroklimatą namuose, šeimoje. Priimkite artimuosius su visais jų trūkumais ir ydomis bei nevarginkite jų, nuolat apie jas kalbėdami. Susiorganizuokite bendrą pramogą, kai tik tam turėsite laiko. Regis, jums seksis kūrybinė veikla. Tik neleiskite, kad jumis naudotųsi, manipuliuotų abejotini asmenys. Savaitgalį derėtų pasirūpinti artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Saugokitės traumų bei pavojingų gyvių, kurie gali įgelti, įkąsti.


SVARSTYKLĖS


Jeigu ką nors šią savaitę sumanėte padaryti, darykite nedelsdami ir iki galo. Į veiklą įtraukite ir draugus bei šeimos narius. Tikriausiai sėkmingai pasirūpinsite šeimos gerove, įsigysite kažką iš buities prekių. Vis dėlto įtikti aplinkiniams bus nelengva arba jūs patys viską vertinsite pernelyg kritiškai. Savaitgalis žada romantišką polėkį, azartines nuotaikas ir kūrybinį įkvėpimą. Labiau vertinkite esamus meilės ir draugystės santykius, nesileiskite užvaldomi momentinių pagundų. Išlaidaukite apgalvotai, saikingai.



SKORPIONAS


Šią savaitę tikriausiai įsigysite trokštamą daiktą arba papildomai užsidirbsite pinigų. Nusimato reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, žiniasklaida. Deja, net dėl menkučio susikompromitavimo galite netekti kitų pasitikėjimo ir pagarbos. Neprovokuokite nemalonių pokalbių bei incidentų. Savaitgalis sunkiai prognozuojamas. Labai lengva įsivelti į pavojingus nuotykius. Nepatartini ambicingi pareiškimai, kovingos manieros.


ŠAULYS


Šią savaitę būsite populiarūs tarp draugų ir priešingos lyties. Seksis megzti pažintis, padaryti norimą įspūdį. Tačiau jūsų planams šiek tiek stigs racionalaus pagrindo, būsite linkę tirštinti spalvas. Neatidėliokite reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, draudimu, mokesčiais. Savaitgalį būsite aktyvūs, noriai bendraujantys. Galbūt atsiras naujų interesų, susijusių su užsieniečiais, tarptautiniais renginiais ar mokslu, kelionėmis, reklama. Tykos pavojai kelyje, tad būkite atsargūs.


OŽIARAGIS


Šią savaitę galite stengtis pabėgti nuo realybės, kasdienių rūpesčių. Labai vargins šurmulys, bendravimas. Kita vertus, augs jūsų ambicijos ir noras kontroliuoti kitus žmones arba priešgyniauti. Verčiau pažabokite savąjį ego ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Diplomatiškai elgiantis, turėtų pavykti rasti išeitį iš keblių situacijų. Savaitgalį galite išleisti daug pinigų, norėdami padaryti įspūdį. Būtų geriau, kad neieškotumėte abejotinų kompanijų, o visą dėmesį skirtumėte šeimai. Saugokite vaikus.


VANDENIS


Šią savaitę galite išgirsti įdomių ir naudingų pamokymų. Tik neprovokuokite nereikalingų ginčų su kolegomis, aplinkiniais. Likimas tarsi tikrins jūsų atsparumą, tvirtumą. Jeigu pasijusite skandinami intrigų, apkalbų jūroje, nusiteikite rimtesnei savianalizei bei savikritikai. Savaitgalį galite nukentėti per savo ar kitų neatsargumą, ne laiku ar ne vietoje pateiktą informaciją. Tik dvasinė pusiausvyra, blaivus protas padės išvengti nemalonumų. Saugokite turtą ir artimuosius.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę visa galva pasinersite į kolektyvinius arba draugų reikalus. Regis, kitiems negailėsite dėmesio ir šilumos, o iš jų reikalausite to paties. Dėl to gali kilti nesutarimų. Verčiau nepervertinkite savo įtakos kitiems žmonėms. Aktualiu klausimu pravartu pasitarti su patyrusiu asmeniu. Savaitgalį galite įsipainioti į intrigų, įtartinų pagundų voratinklį. Pasistenkite ramiai aiškintis slegiančius dalykus, neakcentuodami savo įtarimų. Jei nekaip jaučiatės, derėtų daugiau ilsėtis. Gresia avarijos, apsinuodijimai.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>