Savaitės horoskopai: birželio 4 – 10 d.

Savaitės horoskopai: birželio 4 – 10 d.


AVINAS


Šią savaitę galimas preliminarus verslo, nuomos, tiekimo, kreditavimo susitarimas. Gali būti, kad kils pagunda leistis į slaptas aferas. Verčiau nesiimkite tokios veiklos, kuriai prieštarauja jūsų vidinis balsas. Nesėskite prie vairo išgėrę alkoholio. Maudynės nepažįstamose vietose būtų pavojingos. Saugokitės ir klastos, neatverkite bet kam širdies. Savaitgalį tiktų pasportuoti, paturistauti. Galite gauti pasiūlymą, užsidirbti pinigų ar įsigyti vertingą daiktą. Dėl to derėtų pasitarti su šeimos nariais.


JAUTIS


Šią savaitę būsite linkę labiau pasitikėti kitais, veikti išvien. Galbūt dalyvausite kolektyviniuose reikaluose, renginiuose. Nusimato abipusiai naudingo bendradarbiavimo perspektyvos. Kita vertus, galite prisikurti ir nerealių iliuzijų. Arba šiuo metu jus labai domins svetimos paslaptys ir intrigos. Galite sužinoti paslaptį. Tikėtinas neįprastas potyris. Savaitgalį venkite triukšmingų susibūrimų, susilaikykite nuo ydingų pagundų, pasisaugokite agresyvių žmonių ir gyvūnų bei patys nedemonstruokite priešiškumo.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, mokslo planai, jų aptarimas. Iš toli esančio žmogaus galite gauti reikšmingą žinią. Tikėtinos romantiškos fantazijos, naujos viltys dėl ateities. Gali būti, kad teks apsispręsti, ar priimti siūlomas pareigas, papildomą darbo krūvį, vykti į užsienį ar pan. Bendraudami būkite tolerantiški, mokėkite atleisti. Įtarinėjimais ir priekaištais tikrai nieko gero nelaimėsite. Saugokitės sukčių. Savaitgalį nusimato įdomūs pokalbiai. Visgi neatskleiskite svarbiausių planų.


VĖŽYS


Šią savaitę jums gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su užsieniečiais, sprendžiate teisinius, finansinius ar psichologinius klausimus. Seksis bendrauti su nepažįstamais ar neprognozuojamais žmonėmis, keistuoliais, tačiau jiems gali kilti noras jumis naudotis, manipuliuoti. Nepraraskite atsargumo maudydamiesi bei saugokitės apsinuodijimų, erkių. Šiuo metu jums galbūt pavyks kažkaip įprasminti ilgalaikes pastangas, sublizgėti žiniomis ar kitais gebėjimais. Savaitgalis turėtų būti turiningas.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę tikėtinos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, bet vers nerimauti dėl kitų žmonių. Meilės prisipažinimus ir pažadus reikėtų vertinti rimtai, nors kol kas ne viskas atrodo realu. Pavojinga lengvabūdiškai elgtis finansine prasme, nes tikėtini nuostoliai dėl apgaulių ar neapdairumo. Jeigu leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, nevėluokite. Savaitgalį galite gauti žinią iš toli arba leistis viešnagėn. Gali būti, kad kelionės patyrimas pateiks atsakymus į svarbius klausimus.


MERGELĖ


Šiuo metu tęskite pradėtus darbus ir būkite dėmesingi aplinkiniams, kolegoms. Regis, būsite linkę ieškoti kompromisų bei atsargiai įrodinėti savo teisybę. Kita vertus, tai gali nepadėti nei konkrečiai susitarti, nei išsiaiškinti dominančius santykius. Galite pasielgti kažkaip neadekvačiai kritinėje situacijoje. Arba tai padarys jūsų antroji pusė. Savaitgalį nesitikėkite nei didelės naudos, nei ypatingų malonių. Taupiau naudokite pinigus. Beje, tai bus sunku padaryti, jei užsiimate remontu, taisote techniką ar kt.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę jums labai rūpės meilė, seksas. Būkite supratingi tiems, kuriuos mylite. Pavojinga primygtinai reikalauti iš jų dar didesnio dėmesio, brangių dovanų ar kelti pavydo scenas. Daug galvosite ir apie ūkinius reikalus, sveikatą. Norėsis keisti gyvenimo būdą, mitybą arba darbą. Nesikamuokite, jei ne viskas pavyksta tobulai. Svarbu nesielgti aplaidžiai. Jei turite problemų, susijusių su jausmais, partneryste, savaitgalį viską išsiaiškinsite. Tik stenkitės būti objektyvūs kitų žmonių atžvilgiu.



SKORPIONAS


Šią savaitę jus itin domins meilė, seksas, erotika, nuotykiai. Tačiau dėl per didelių lūkesčių išsvajotas renginys ar pasimatymas jums gali pasirodyti ne toks žavus, kokio tikėjotės. Apskritai, nors būsite seksualūs, energingi, kūrybingi, visgi nelengvai pasieksite savo tikslą meilės ir kūrybos srityse. Nepersistenkite, norėdami padaryti įspūdį. Savaitgalį galite sėkmingai pasirūpinti grožiu, sveikata, gyvūnais. Tiktų valyti organizmą, sureguliuoti mitybą, pabaigti nebaigtus namų ūkio darbus. Saugokitės traumų.


ŠAULYS


Šią savaitę galima tikėtis įvairių susitikimų - ir dalykinių, ir smagesnių, žadančių nuotykius. Pravartu plėsti akiratį, nevengti naujovių. Kita vertus, prioritetai turėtų priklausyti šeimai. Neignoruokite artimų žmonių poreikių ir norų. Jei tikitės kažko per daug, galite nusivilti, patirti graužatį. Neskubėkite daryti išvadų iš vieno epizodo. Saugokitės sukčių. Artėjant savaitgaliui, stiprės seksualinis aktyvumas, romantiškos nuotaikos. Galite dosniai atseikėti pinigų pramogoms, vaikų vasaros laisvalaikiui ir pan.


OŽIARAGIS


Šią savaitę verta pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą, įsidarbintumėte ar pan. Tačiau reikėtų viską nuosekliai suplanuoti ir nesiblaškyti bei suvaldyti ambicijas. Gali būti, kad asmeniniai santykiai pakryps ne ta linkme. Juos pataisyti bus įmanoma nuoširdžiu atsiprašymu. Atsargiai su svaigalais ir maudynėmis. Savaitgalį kartu su šeima paplušėkite sodyboje ar papramogaukite gamtoje. Turėkite omenyje, kad nuo jūsų labai priklausys aplinkinių nuotaika ir laisvalaikis.


VANDENIS


Šią savaitę viską darykite nuosekliai, apgalvotai, taktiškai bendraukite. Nesivadovaukite emocijomis ir iliuzijomis, tvarkydami turto, komercinius reikalus. Pasisaugokite vagių ir apgaulingų „pažadukų”. Regis, būsite linkę išlaidauti laisvalaikio malonumams, keistiems pirkiniams, kosmetinėms procedūroms. Savaitgalį noriai bendrausite, svečiuositės, keliausite, turistausite ir pan. Visgi geriausiai laiką praleisite su šeima, jei tik neprovokuosite pavydo ir barnių dėl niekų.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę neblogai seksis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali aplankyti ypatingas įkvėpimas ar susižavėjimas. Būsite nusiteikę bendrauti, bet tuo pačiu ir manipuliuoti savo pašnekovais, „vedžioti už nosies“. Deja, ir patys galite susidurti su sukčiais, intrigantais. Stenkitės tvarkingai atlikti įprastus darbus ir nenuleisti rankų, jei kažkas pakryps nenumatyta linkme. Nepraraskite atsargumo vandenyje, venkite svaigalų, kvaišalų. Artėjant savaitgaliui, teks tvarkyti pinigų, turto, komforto reikalus.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>