Savaitės horoskopai: birželio 11 – 17 d.

Savaitės horoskopai: birželio 11 – 17 d.


AVINAS


Šią savaitę teks pagalvoti apie materialinius ir buitinius reikalus. Jeigu aktualu, nesiliausite ieškoti norimų prekių, pajamų šaltinių, galimų verslo dalininkų ir naujų klientų ar pirkėjų. Tikriausiai pavyks gauti reikiamos informacijos, tinkamai apsipirkti, pasireklamuoti. Tik neskubėkite tenkinti savo atžalų užgaidų. Kai kurie vaikų poreikiai bus išgalvoti ar pernelyg ekstravagantiški. Savaitgalį būsite nusiteikę pramogauti ir išlaidauti. Svarbu neprarasti saiko bei pusiausvyros.


JAUTIS


Šios savaitės įvykiai gali pareikalauti iš jūsų didelės savitvardos. Regis, teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius ir finansinius planus ar ryšius, sutartis, tvarkyti pinigų ir verslo reikalus. Elkitės garbingai, nesinaudokite tarnybine padėtimi, negadinkite savo reputacijos. Kils idėjų, jeigu ketinate pagražinti namus ar pasipuošti patys. Galbūt jus prisimins seniai pamiršti žmonės arba ką nors iš jų netyčia susitiksite. Vienas susitikimas gali sukelti neigiamų emocijų, atgaivinti širdies žaizdas. Savaitgalį skirkite šeimai.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę sustiprės polinkis fantazuoti, kurti nerealius planus ir vartytis prieš saulutę. Galbūt teks lankyti ligonį, pirkti vaistų, medikamentų, teikti ar pasiimti labdarą. Būsite emocionalūs, išsiilgę žmogiškosios šilumos. Sąžiningiems turbūt seksis geriau nei linkusiems išsisukinėti ir veidmainiauti. Keistų netikėtumų gali pateikti jūsų artimieji. Artėjant savaitgaliui, rezultatyviai suksitės srityse, susijusiose su informacija, mokslu, prekyba, logistika.


VĖŽYS


Šią savaitę po truputį ims augti jūsų populiarumas, nors kol kas jo net nesieksite. Regis, jus ypač vilios meno, muzikos garsų, mistinių paslapčių pasaulis. Gerai jausite kitus žmones, emocionaliai reaguosite į kiekvieną repliką, žodį. Kažkam galite tapti puikiais guodėjais ar patarėjais. Vis dėlto daug bendrauti nebūsite nusiteikę, norėsis dažniau pabūti vienumoje. Savaitgalį galite įveikti tai, kas ne visuomet pavyksta. Galbūt savo pusėn patrauksite rimtą oponentą.

REKLAMA


LIŪTAS


Ši savaitė bus produktyvi, įdomi, jeigu tik išvengsite ginčų ir barnių. Jus atidžiau nei paprastai stebės viršininkai ir kolegos, o ypač slapti priešai. Gali būti, kad planuosite netolimą išvyką arba sulauksite svečių. Gali užsimegzti draugystė, partnerystė. Galbūt kiek nerimausite dėl išgirstų paskalų, gandų, atskleistos jūsų ar kažkieno kito paslapties. Arba graušitės dėl nesusikalbėjimo, nesusipratimų su artimu žmogumi. Nors aktualiu klausimu jūsų požiūriai skiriasi, neverta dėl to aukoti santykių. Ieškokite to, kas suartintų.


MERGELĖ


Šiuo metu kai kuriuos savo sumanymus realizuosite be didelių pastangų. Galite gauti žinią iš aukštesnės institucijos, apsispręsti dėl aktualaus pasirinkimo. Nusimato su kelionėmis, mokslu susiję reikalai. Neignoruokite jums neabejingo žmogaus patarimų. Jie gali būti labai pamokantys dabartinėje jūsų situacijoje. Galite grįžti prie esminių neišspręstų savo gyvenimo klausimų. Savaitgalį skirkite poilsiui, geriau ramiam nei aktyviam. Jums reikia atstatyti, subalansuoti energiją.


SVARSTYKLĖS


Šią savaitę neprotinga būtų atidėlioti svarbius reikalus, išsisukinėti nuo pareigų. Galimi pinigų investavimai, nemažos išlaidos arba kaip tik nauda iš sutuoktinio, verslo partnerio. Gali atakuoti kreditoriai, tad, jei turite skolų, pasirūpinkite jas atiduoti. Tikėtina, kad vis labiau rūpės ir su kelionėmis ar ateities perspektyvomis susiję klausimai. Noriai diskutuosite apie tai. Galite sudominti užsienietį ar kažkuo ypatingą žmogų. Artėjant savaitgaliui daugės išlaidų. Tikriausiai veršitės į renginius, susitikimus.



SKORPIONAS


Šią savaitę gyvenimo ar verslo partneris jums gali pareikšti pretenzijas, iškelti didelių reikalavimų. Pasistenkite jį suprasti. Parodykite iniciatyvą, jeigu norite susitikti su jus dominančiu asmeniu. Galite susitarti dėl bendradarbiavimo, partnerystės perspektyvų, tik nepamirškite diplomatijos. Kita vertus, nebūkite tokie atsargūs, kad neišsakytumėte savo pageidavimų ir nuogąstavimų. Susiformavę skirtingi lūkesčiai po to niekam neišeis į naudą. Savaitgalį būsite linkę padirbėti, arba lyg iš pareigos eisite į suplanuotus renginius.


ŠAULYS


Šią savaitę turbūt spaus darbų ar skolų atidavimo terminai. Rimčiau dirbkite pavestus darbus, laikykitės disciplinos reikalavimų. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms, malonioms ir sveikoms vasaros pramogoms. Būkite atlaidesni savo giminaičiams bei gyvenimo partneriams. Būtų geriausia, jei nepastebėtumėte kai kurių trūkumų ir susilaikytumėte nuo replikų. O jei replikų sulauksite patys, reaguosite itin jautriai. Galite pulti išlaidauti, kad tai kompensuotumėte maloniais dalykais.


OŽIARAGIS


Šią savaitę turėsite reikalų, susijusių su pramogų, vakarėlių, renginių, projektų ar kt. organizavimu. Jums gali labai padėti draugai ir artimi žmonės. Vis dėlto kai kuriems jūsų polėkiams jie gali nepritarti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Galite įsidarbinti arba užmegzti romaną. O galbūt nusipirksite kosmetikos, higienos reikmenų, drabužį. Šie dalykai gali padėti atgauti pusiausvyrą, pagerinti nuotaiką. Kita vertus, meilė gali ir sužeisti, o nuotykis - per daug kainuoti. Nebūkite kategoriški ten, kur reikia lankstumo.


VANDENIS


Šią savaitę tikriausiai teks imtis buitinių darbų, derinti savo poreikius bei interesus ir planus su namiškių užgaidomis. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms. Grįžkite prie senų sumanymų ir gerai juos apmąstykite. Gali apimti keistas romantiškas kvaitulys. Patys save kritikuosite ir „protinsite“, bet vargu ar širdžiai ką nors įsakysite. Jeigu turite laiko ir ūpo, tiktų atlikti ilgesnio poveikio higienos ir grožio procedūras. Savaitgalį jums reikės draugijos. Geriausiai jausitės su mylimu partneriu, tad neiškeiskite to į ką kitą.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę tikriausiai sėkmingai, nors ir nelengvai, derėsitės ar tarpininkausite. Tikėkitės naujienų iš artimos aplinkos žmonių. Stenkitės nesusipykti su tais, kurie jums svarbūs, išlikite mandagūs, labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių. Tikriausiai pagaliau išspręsite kažkokią asmeninę ar šeimos problemą. Galbūt tam teks skirti kažkiek santaupų. Artėjant savaitgaliui vis labiau domins gražūs daiktai, komfortas bei malonūs užsiėmimai. Vis dėlto gali tekti padirbėti, kad tuo pasimėgautumėte.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)