Savaitės horskopai: rugpjūčio 28 – rugsėjo 3 d.

Savaitės horskopai: rugpjūčio 28 – rugsėjo 3 d.


AVINAS


Šią savaitę turėsite nelengvų reikalų su užsieniečiais, įpareigojantį pokalbį su įtakingu asmeniu, pareigūnu ar pan. Darbe gali būti reikalaujama veikti išradingiau. Galbūt pajusite įmanomą naudą, dėl kurios verta nertis iš kailio, konkuruoti. Kita vertus, galite jaustis labai pavargę nuo kasdieninių problemų. Savaitgalį verta užsiimti veikla, kuriai reikia kūrybingumo, meilės. Pasistenkite, kad jūsų emocinė raiška, norai būtų priimtini aplinkiniams. Ir galvokite, ką kalbate, nes gali nuvilti atviravimo pasekmės.


JAUTIS


Šią savaitę įtampą kels atsakingi finansiniai reikalai, mokesčiai, su draudimu ar muitinės procedūromis susiję rūpesčiai. Galite suvokti, kad per daug pinigų iššvaistėte be reikalo ir dabar darosi neramu. Galbūt susigriebsite, kad pamiršote sumokėti mokesčius, įmokas ar pan. Saugokitės traumos, nuostolio. Savaitgalį padaugės optimizmo, norėsis išskleisti sparnus ir pakilti virš įprastos kasdienybės, leistis į kelionę. Galbūt gausite žinią iš toli arba teks priimti ypatingus svečius.


DVYNIAI


Ši savaitė gali priversti jus pagalvoti apie sveikatą, labiau subalansuotą gyvenimo būdą. Nesnauskite, jei privalote išsiaiškinti klausimus, susijusius su darbų pasidalijimu ar apmokėjimui. Tik nesusigundykite abejotinu uždarbio šaltiniu. Savo prieštaringu elgesiu galite pakirsti artimo žmogaus pasitikėjimą. Verčiau kantriai patylėkite, jei matote, kad jūsų nenori girdėti. Savaitgalį pasireikš sportinio azarto, rizikos, seksualumo motyvai. Galbūt skinsite uždraustus vaisius. Būkite atsargūs, nes tykos nemalonūs netikėtumai.

REKLAMA


VĖŽYS


Šią savaitę pasižymėsite kūrybingumu ir darbštumu. Deja, darbe kažkas rimtai gadins nuotaiką. Neimkite visko į širdį, tausokite sveikatą. Derėtų labiau paisyti etinių normų. Tai, kas atrodė priimtina ir svarbu, staiga gali prarasti prasmę. Saugokitės traumų, žalos, labiau prižiūrėkite vaikus. Jeigu aktualu, pravartu ieškotis tinkamesnio darbo, dalyvauti atrankose. Savaitgalį smagu bus bendrauti su bendraminčiais, seksis taisyti pašlijusius santykius. Tačiau venkite kelti per didelius reikalavimus artimiesiems.


LIŪTAS


Šią savaitę būsite linkę kritiškai vertinti savo ir artimųjų gyvenimą. Vaikų auklėjimo klausimai iškils į pirmą planą. Tikriausiai užeis azartiškas veiklumas, jeigu užsibrėžėte kažkokį tikslą. Nuo savaitės vidurio komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, užsieniu ar sportu, gali atsirasti neblogų išeičių. Savaitgalį kaupkite informaciją, ją analizuokite. Jeigu jaučiatės kupini energijos, paskubėkite atlikti svarbesnius reikalus. Būtų geriau, kad susilaikytumėte nuo santykių aiškinimosi.

REKLAMA


MERGELĖ


Savaitė žada keistus kontaktus arba įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius. Tikriausiai rimtesnio dėmesio pareikalaus buitiniai, nuosavybės reikalai. Nepameskite svarbių dokumentų. Nuo ketvirtadienio jau būsite nusiteikę gana žaismingai. Regis, jūsų laukia pramogos, dovanos arba tiesiog vilios gražūs pirkiniai. Renkite susitikimus, skirkite pasimatymus, organizuokite renginius, megzkite pažintis, rodykite savo talentus. Tuo pačiu atkreipkite dėmesį į šeimos narių ir savo emocinę bei sveikatos būklę.


SVARSTYKLĖS


Savaitė jums turėtų būti nebloga, informatyvi. Galimi pasiūlymai, susiję su verslu, komercija, o prie ūkinių darbų mielai talkins artimi žmonės, kaimynai, draugai, jeigu to paprašysite. Pavyks gauti aktualią informaciją, susijusią su užsieniu, studijomis, kelione, pervežimais ar pan. Regis, bus progų švęsti, aktyviai leisti laisvalaikį ar pan. Savaitgalį pravartu praturtinti garderobą viena kita madinga detale arba pasirūpinti namų komfortu, vaikų poreikiai. Pasistenkite išvengti šeiminių scenų, neprovokuokite partnerio pavydo.


SKORPIONAS


Nuo pirmadienio dėl netinkamo bendravimo stiliaus kai kurie praktiniai klausimai spręsis ne itin sklandžiai. Kuo toliau, tuo priekabiau vertinsite savo ir kitų finansines galimybes, verslo perspektyvas. Būsite linkę domėtis nekilnojamojo turto rinka, statybų, komforto prekėmis ir paslaugomis. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi ir saugokitės traumų. Savaitės antroje pusėje galite gauti neblogą pasiūlymą arba lauktą informaciją. Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Protingos mintys bei idėjos bus įvertintos.



ŠAULYS


Šią savaitę jums visiškai nesinorės viešumo, nervins apkalbos. Darbe teks kantriai dorotis su rūpesčiais ir užduotimis. Gali būti, kad kažko siekdami ir bendraudami vadovausitės ne itin pagirtinais motyvais. Galbūt kiek išlaidausite, norėdami pasipuikuoti ar pataikaudami savo įgeidžiams. Nederėtų lošti, rizikuoti santaupomis. Savaitgalį nersitės iš kailio, kad patenkintumėte artimųjų poreikius, pagerintumėte gyvenamąją ar sodybos aplinką. Galite ką nors nustebinti originalia dovana, siurprizu.


OŽIARAGIS


Šios savaitės vizitai, pokalbiai ir džiugins, ir nervins. Tikėtinas nerimavimas dėl pažįstamo ligonio, užkulisinės veiklos, nelegalaus pasipelnymo ar kt. Sunku bus išvengti finansinių problemų, o gal ir sankcijų. Vis dėlto nuo ketvirtadienio jau gana sėkmingai tvarkysite būtinus reikalus. Galite susitikti su iš užsienio grįžusiais draugais. Tikėtinas lauktas pranešimas, vizitas ar sandoris. Savaitgalis gana palankus kontaktams, pramogoms, kūrybinei veiklai. Vis dėlto yra pavojus apsigauti, įsigyjant brangius daiktus.


VANDENIS


Šią savaitę būsite nusiteikę bendrauti, ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, siekti populiarumo. Tačiau tai galite daryti nelabai etiškais būdais. Stenkitės objektyviai vertinti savo priešininkus bei oponentus. Galite sulaukti priekaištų dėl netvarkos arba dėl padaryto nuostolio. Kita vertus, galite gauti kvietimą į šaunų renginį, draugų susibūrimą. Savaitgalį patartina vengti masinių susibūrimų, intensyvaus bendravimo, svaigalų. Ir venkite relaksacijos būdų, kurie gali pakenkti sveikatai.


ŽUVYS


Jeigu po atostogų dabar grįžote į darbą, tai nelengvai persijungsite į darbo režimą. Mintys vis suksis apie atostogų įspūdžius, pažintis, o nuotaikos nuolat kaitaliosis. Nervai gali būti įtempti dėl nelengvo pokalbio su solidžiu asmeniu. Būkite atidesni, kad nesukeltumėte techninių gedimų. Artėjant savaitgaliui daugės kontaktų. Tikėtinas susitikimas su bendraminčių kompanija. Regis, stiprės noras aktyviai dalyvauti visuomeniniame, kultūriniame ar pramoginiame gyvenimo verpete. Venkite svaigalų.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)