Savaitės horoskopai: sausio 30 – vasario 5 d.

Savaitės horoskopai: sausio 30 – vasario 5 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje tikėtinas augantis naujų įspūdžių, informacijos poreikis. Galimi mokymai ar iniciatyvos, kurios rimtai sudomins. Jūsų pastangos duos neblogų rezultatų. Tik venkite melagingų interpretacijų ir jų skleidimo. Nuo ketvirtadienio labiau norėsis tingiai pasilepinti namuose, nei aktyviai veikti. Galbūt teks aiškintis dėl kai kurių nesutvarkytų reikalų, neišmoktų pamokų ar pan. Savaitgalis prieštaringas. Finansinės ir meilės avantiūros gali atnešti problemų. Atidžiau prižiūrėkite ir saugokite vaikus.


JAUTIS. Savaitės pradžioje įmanomas sėkmingas postūmis reikaluose, kurie šiuo metu yra jums aktualūs. Regis, sau leisite daugiau, nei derėtų, ir tuo dalinsitės su kitais. Kai ką išties maloniai nustebinsite. Gali ūgtelti jūsų autoritetas, papilnėti piniginė, pasipildyti gerbėjų sąrašas ar pan. Nuo ketvirtadienio veikiausiai nekils kliūčių susitarti dėl mokymų, logistikos ar reklamos. Galbūt gausite informatyvų laišką, žinutę. Visgi gali būti, kad prieš savaitgalį staiga pasikeis kai kurie planai. Regis, savaitgalį kils problemų šeimoje.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje jums seksis demonstruoti išprusimą, iškalbą. Visgi neskirkite per daug laiko socialiniams tinklams. Pirmiausia atlikite svarbiausius darbus. Reikėtų labiau prisitaikyti prie aplinkinių, vengti nesusipratimų. Nuo savaitės vidurio galite pasistūmėti verslo srityje. Tikėtina nauda iš komercinės veiklos, nuomos ar pan. Galimas prasmingas patyrimas. Savaitgalį būsite linkę visur kaišioti nosį. Labiau galvokite, ką kalbate, rašote, publikuojate ir kaip komentuojate. Atsargiai kelyje.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje gali stigti praktiškumo, racionalumo, tačiau tikrai ne vaizduotės. Beje, kai kurios jūsų fantazijos turėtų pildytis, o keistos nuojautos gali pasitvirtinti. Galbūt gausite neteisėtų pajamų, slaptą dosnų pasiūlymą ar pan. Jei tik galite, pravartu turiningai pailsėti, atitrūkti nuo šurmulio. Neskubėkite tikėti gandais, apkalbomis. Savaitės antroje pusėje galimas netikėtumas, kuris privers elgtis neįprastai, rizikuoti. Saugokitės nuostolio. Savaitgalį neperženkite ribų siekdami uždrausto vaisiaus.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje galite patekti į įdomių įvykių sūkurį. Regis, susitiksite su draugais, pažįstamais, atnaujinsite svarbius santykius. Kai kas gali pasiūlyti bendrą projektą. Visgi kritiškiau vertinkite naujai išgirstus verslo, finansinius pasiūlymus. Nuo ketvirtadienio būsite nusiteikę slapukauti, galbūt teks nerimauti dėl svetimų paslapčių, kompromato, susijusio su finansais, neteisėtomis pajamomis ar kt. Gali kilti permainų, skyrybų grėsmė. Pravartu pasirūpinti sveikata, vengti streso.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje norėsis tvarkos, komforto, todėl būsite linkę iš peties paplušėti. Gali nudžiuginti atliktų darbų įvertinimai, naujo projekto sėkmė, atsirandantis stabilumas ar pan. Iš pažįstamo asmens galite gauti gerą pasiūlymą arba sulaukti reikalingos pagalbos, palaikymo. Visgi savaitės pabaigoje darbo srityje galite susidurti su nelabai garbinga konkurencija, o politikoje – su suktais varžovais. Saugokitės streso ir būkite ypač atsargūs kelyje. Savaitgalis nepalankus tiek fizinei, tiek emocinei sveikatai.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžia turėtų būti aktyvi, kupina įvykių, mokymosi ar kitų mokymo. Galbūt teks bendrauti su žiniasklaida, įtakingais veikėjais, atvykusiais iš užsienio ir kt. Galite įsivelti į etinius, religinius, teisinius disputus. Regis, atsakysite sau į klausimą, ar prasminga ir teisinga yra tai, ko siekiate. Savaitės antroje pusėje teks rimtai padirbėti. Galite gauti arba kažkam pateikti gerai apgalvotą pasiūlymą. Visgi svarbu vengti rizikos ir apsidrausti. Savaitgalį bus sunku padaryti gerą įspūdį. Gali nuvilti draugas, gerbėjas.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje būsite nusiteikę išlaidauti ir plušėti neskaičiuodami valandų ir pinigų, jei norite pagerinti gyvenimo sąlygas, verslo situaciją ar pan. Verta atsisakyti senų principų ir metodų, jeigu akivaizdu, kad reikalingos naujovės. Nuo ketvirtadienio rimto dėmesio gali pareikalauti su mokslu, kelione, nepažįstamais žmonėmis susiję reikalai. Galbūt įtemptai lauksite tam tikrų rezultatų ar informacijos. Galite susidurti su aplinkinių nenoru prie jūsų taikytis, jų kritišku požiūriu, kenkimu.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite, tarpininkausite, konkuruosite. Jūsų pasiūlymai neliks be atsako. Visgi svarbiu klausimu derėtų pasitarti su specialistais ar teisininkais. Savaitės antroje pusėje būsite linkę pripažinti ir taisyti klaidas, keisti save ir aplinką. Galbūt pajusite, kad galimybių yra daugiau, nei manėte. Gali išsispęsti ir psichologinė arba seksualinė problema. Visgi neskubėkite aklai griebtis komercinių naujovių ir nepraraskite budrumo kelyje.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės steigti ar modernizuoti įmonę, įsigyti naujų baldų, keisti įvaizdį, mitybą, gerinti sveikatą. Pravartu įsiklausyti ir į specialistų rekomendacijas. Galbūt tinkama linkme pakreipsite reikalus darbe. Savaitės antroje pusėje, regis, išsiaiškinsite santykius ir juos pagerinsite. Kita vertus, spontaniškai gali užsimegzti meilės intriga, kuri kai ką sugriaus. Arba galite išleisti daug pinigų netikusiam daiktui, nereikalingai paslaugai. Venkite avantiūrų.


VANDENIS. Šią savaitę nesunkiai priartėsite prie savo tikslų pasitelkę asmeninius privalumus. Regis, pajusite kūrybinį įkvėpimą arba daugiau sportinio ir kitokio azarto. Norėsis aktyviau veikti, prisidėti prie permainų, siekti kažko naujo. Visgi ilgesnei sėkmei itin svarbus jūsų akiračio platumas. Verta labiau pasidomėti kvalifikacijos kėlimu, sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas. Artėjant savaitgaliui, daugės konfrontacijos. Verčiau neerzinkite aplinkinių ir konkurentų keistais išsišokimais. Tausokite savo ir kitų nervus.


ŽUVYS. Savaitė bus permaininga – nuo rutininių darbų, kuriems stigs noro ir jėgų, iki džiuginančių įvykių ir išbandymų. Net ir mažiausia sėkmė teiks nemenką pasitenkinimą. Galbūt nustebinsite artimą žmogų savo išskirtiniu dėmesiu ir pagalba. Pasitelkę žavesį, humorą, be rimtų pastangų galite išspręsti rimtą problemą. Nestokosite romantiško polėkio. Džiugins ir vaikai. Kita vertus, energija bus labai laki, o organizmas neatsparus infekcijoms. Atsargiai kelyje. Savaitgalį gali pasireikšti sveikatos problemos.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)