Savaitės horoskopai: sausio 16 – 22 d.

Savaitės horoskopai: sausio 16 – 22 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje būsite priversti tvarkyti finansinius reikalus, dokumentus, mokėti baudas ar netesybas, atlyginti žalą ar pan. Kita vertus, įmanomos pajamos iš atlikto darbo, suteiktų paslaugų, draudimo, alimentų, išmokų. Pravartu pažaboti norą elgtis nepagarbiai, nedrausmingai viešumoje ir kelyje. Jeigu būtina, kreipkitės į valdžią dėl oficialių raštų, patvirtinimų ir t. t. Bus nelengva, tačiau kai ką būtina užbaigti iki galo. Savaitgalis nežada malonaus atokvėpio, tačiau labai svarbu mąstyti bei elgtis pozityviai.


JAUTIS. Savaitės pradžioje lengva suklysti, susidaryti ar sudaryti klaidingą įspūdį bei nemažai prarasti. Stenkitės neprovokuoti rizikingų situacijų, nesipykite su įstatymų, mokesčių pareigūnais ir kt. Nuo jūsų elgesio priklauso, ar gebėsite sėkmingai pasinaudoti kompetencija, įtaka bei autoritetu. Galbūt pasiseks įvykdyti numatytą finansinę operaciją, užbaigti projektą, pateikti paraišką dėl stažuotės, finansavimo ar kt. Savaitgalį būsite linkę susikoncentruoti į mokymąsi, protinį darbą, politiką, dominančią teoriją ir pan.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduodami įtartinam spaudimui. Ypač svarbu nesuklysti turto dalybų ar turtinės sutarties klausimu. Daugiau reikšmės teikite sveikatai, įvaizdžiui, higienai, augintiniams. Labiau prisitaikykite prie antrosios pusės iniciatyvų, jei norite išlaikyti gerus santykius. Venkite kritikuoti, lieti pavydą ir pan. Bus nelengva, jei dalyvausite konkurse. Savaitės pabaigoje pravartu užbaigti vykdyti seną įsipareigojimą. Jaunatį pasitikite su optimizmu ir naujais siekiais.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje neišvengsite rūpesčių, susijusių su vaikais ar kūrybine, projektine, tarpininkavimo veikla. Regis, kils pagundų, kurios gali atnešti pasekmių, kokių nesitikite. Galimi nesusipratimai santykiuose. Regis, nelabai kantriai ir tolerantiškai elgsitės, susidūrę su oponentais, išgirdę jums prieštaraujant, vadovaujant ir pan. Pasisaugokite infekcijų, traumų ir nesužeiskite kitų. Savaitės pabaigoje stenkitės išsaugoti nepažeistus partneriškus santykius, pagarbą. Siekite pozityvumo.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje stengsitės kuo daugiau nuveikti savo šeimos, artimųjų labui. Tačiau pasitaikys neprognozuojamų situacijų ir elgesio iš jūsų arba iš kitų asmenų pusės. Saugokitės avarijų, elektros iškrovos. Savaitės viduryje pareigingai ir rūpestingai atliksite pareigas, susijusias su vaikais, augintiniais, projektais ar pan. Nesistenkite visko tempti tik savo pastangomis. Dalinkitės pareigomis su kitais, pasirūpinkite savo mityba, poilsiu. Savaitgalį sveikatos ir partnerystės temos taps itin svarbios. Vertinkite gaunamą pagalbą.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje susitelkite reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, logistika, komercija. Nedramatizuokite savo problemų bei užgaulių komentarų. Verčiau pagalvokite apie tuos, kuriems tikrai reikia pagalbos bei atjautos. Būkite labai atidūs kelyje. Stenkitės taikiai spręsti konfliktus bei atsakingai rūpintis vaikais, artimaisiais. Savaitės pabaigoje savo energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, o dar geriau – į vaikų gerovės, saugumo užtikrinimą. Labiausiai saugokite šeimą ir sveikatą.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje jums rūpės komforto, naudos ir uždarbio klausimai. Visgi priimdami verslo pasiūlymą, gerai pagalvokite, ką gausite ir ką galite prarasti. Daug žadantys asmenys nėra labai patikimi, todėl pravartu surasti objektyvios informacijos. Savaitės viduryje aktyviai dalinsitės nuogirdomis ir nuomonėmis. Gali atrodyti, kad rezgate intrigas, o tai ne į gera jūsų įvaizdžiui. Pravartu pagaliau įvykdyti duotą pažadą. Savaitės pabaigoje trokšite komforto, meilės. Kažkas kainuos daugiau, nei tikėjotės.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje stigs stabilumo, santarvės. Verčiau neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Nekreipkite dėmesio į provokacijas. Nors laukia ne itin malonūs reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komercija, žiniasklaida, gali išryškėti jūsų ypatinga įžvalga ir žodžio galia. Regis, kai ką tikrai atliksite laiku bei nepriekaištingai. Savaitės pabaigoje įniksite į informacijos šaltinius. Jūsų planai, susiję su šeima, turtu, gali užsifiksuoti ir pildytis. Saugokitės konfliktų, ugnies, elektros iškrovos.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje galite nekaip jaustis, norėsis atsipalaiduoti. Kol kas nepradėkite naujų darbų, o gautą informaciją tikrinkite keletą kartų. Nederėtų remtis apkalbomis, gandais. Nuo trečiadienio būsite aktyvesni spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Tai duos apčiuopiamų rezultatų. Vis dėlto galite neišvengti tam tikrų trukdžių. Pasisaugokite agresijos, traumų, ugnies. Savaitės pabaigoje derėtų peržiūrėti, ką turite sukaupę ir kaip galima tai panaudoti užuot palaikius besaikį vartotojiškumą.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje aktyviai ir produktyviai padirbėsite, tačiau po kelių dienų pasijusite pavargę nuo veiklų ir šurmulio. Regis, pasitvirtinę įtarimai ar nuojautos, tyrimų rezultatai ar ankstesnių veiksmų pasekmės sukels emocinių išgyvenimų. Savaitės pabaigoje pagaliau gali išryškėti kai kurių veiklų rezultatai ir perspektyvos. Atlikę darbus iki galo, pradėsite skinti jų vaisius. Veikiausiai jums neteks gailėtis dėl įdėtų pastangų. Tačiau jei stengsitės dominuoti, provokuosite įtampą. Atsipalaiduokite, būkite pozityvūs.


VANDENIS. Savaitės pradžia turėtų būti darbinga, tačiau nestabili. Regis, niekuo nepasitikėsite ir viską vertinsite gana kritiškai. Verčiau venkite demonstruoti tuščias ambicijas ir rizikuoti. Savaitės viduryje problemų gali kelti vaikai, draugai. Kita vertus, galite sulaukti įdomių žinių ir konfidencialios informacijos. Patarimus, idėjas verta apmąstyti, tačiau nepulkite strimgalviais į naujoves. Kelias dienas galvokite, viską vertinkite ir tik tada startuokite. Savaitgalį norėsis ramybės, intymumo. Saugokite sveikatą ir svarbius santykius.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje galite turėti reikalų su žiniasklaida, švietimo sistemos darbuotojais, teisininkais, tarpininkais, užsieniečiais. Kai kurie susitikimai bus reikšmingi, bet varginami. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Būkite labai atsargūs gatvėje bei su ugnimi. Iki pat savaitgalio darbe ir kitur prireiks apdairumo, pareigingumo. Probleminiu klausimu pasitarkite su patyrusiu pažįstamu. Savaitės pabaigoje saugokite sveikatą. Regis, dėl svaigalų, rizikingo vairavimo ar netinkamų pagundų kils problemų.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)