Savaitės horoskopai: spalio 3 – 9 d.

Savaitės horoskopai: spalio 3 – 9 d.


AVINAS. Šią savaitę galite būti raginami dalyvauti konkursuose, eiti į kolektyvinius renginius, susirinkimus, susitikimus. Jeigu pavyks atsilaikyti prieš oponentus, situacija pagerės, taip pat padaugės bendraminčių. Galbūt įsitrauksite į visuomeninę veiklą ar kokią nors grupę. Pravartu su pagalba spręsti aktualius klausimus. Visgi venkite abejotinų sandėrių. Artėjant savaitgaliui pradės stigti atsparumo infekcijoms ir budrumo kelyje. Labiau saugokite sveikatą, nepiktnaudžiaukite svaigalais. Bendrauti bus nelengva dėl ginčų.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje jūsų mintys skrajos toli nuo įprastos aplinkos. Galite įveikti vidinį susivaržymą ir kurti drąsesnius gyvenimo planus, sublizgėti talentu, žiniomis, stiprinti savo įtaką. Tai gana darbingas metas. Derėtų tuo pasinaudoti ir atlikti svarbius darbus, imtis reformų, pasimokyti iš daugiau sugebančių ar įsidarbinti. Regis, nuotaiką šiek tiek kartins nuomonių, požiūrių skirtumai, kurių nepavyksta suderinti. Savaitės pabaigoje pavargę su bendravimo, renginių, pajusite stiprų asmeninės erdvės poreikį.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžia bus gana produktyvi, jei siekiate praturtėti ar ką nors sužavėti. Pravartu apsvarstyti, ką ketinate toliau daryti dalykinėje srityje bei kaip išvengti finansinių sunkumų, nuostolių. Savaitės viduryje pajudės į priekį kai kurie aktualūs klausimai. Visgi išliks nerimas dėl bendro nestabilumo, didėjančių išlaidų, augančių kainų ir kt. Galite gauti svarbią žinią iš užsienio. Iki šeštadienio vakaro dar negalėsite galvoti apie pramogas ir draugus dėl darbų gausos. Reikia saugotis dujų nuotėkio, ugnies.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje seksis geriau, jei išmanote kompromisų meną, toleruojate kitokią nuomonę. Tokiu atveju svarbų reikalą sutvarkysite sėkmingai bei pasieksite ilgalaikių susitarimų, pagerinsite santykius su gyvenimo ar veiklos partneriu. Nuo savaitės vidurio iš naujo įvertinsite finansinius įsipareigojimus, nuspręsite gyventi taupiau, kai ko atsisakyti. Kartu gali būti supurtytos kai kurios jūsų nuostatos arba įsitikinimai. Savaitės pabaigoje galbūt vyksite į sportinį renginį, konferenciją, ekskursiją ar kt. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje turbūt kils idėjų keisti įvaizdį, įsigyti naminį augintinį arba pasirūpinti gyvūnų apsauga. Nesnauskite, jeigu aktualu susirasti darbą ar norite kažką pataisyti, patobulinti. Galite gauti darbo, verslo užsakymą, už kurį jums bus neblogai atlyginta. Visgi turite įvertinti, ar užteks jėgų ir galimybių pradėtam projektui tęsti, ar turite patikimų sąjungininkų. Nederėtų aklai pasikliauti bet kuo. Savaitės pabaigoje pravartu tvarkyti finansinius reikalus, peržiūrėti apskaitos dokumentus ir pan.


MERGELĖ. Ši savaitė bus gana darbinga, palanki kūrybinei veiklai, drąsioms inovacijoms, naujam projektui. Galite pasiryžti pasimatymui su dominančiu asmeniu. Jei eisite į darbo pokalbį, padarysite gerą įspūdį. Nuo savaitės vidurio labiau norėsis laikytis dienotvarkės, viską sudėlioti į vietas. Deja, tam tikro chaoso neišvengsite. Itin saugokite savo ir kitų sveikatą. Venkite rizikos kelyje. Prieš savaitgalį sulauksite įdomių pasiūlymų, tačiau nerimo gali sukelti netikėta problema. Saugokitės ugnies, dujų nuotėkio.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje gali pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu arba praktiniais šeiminiais reikalais. Dėl kažkokių priežasčių jūsų asmeninis gyvenimas gali labai parūpti aplinkiniams. Pasistenkite neįsižeisti dėl išgirstų pastabų. Būsite gana populiarūs, jei sukatės šou versle, socialiniuose tinkluose. Visgi prioritetą teikite vaikams, įsiklausykite į jų problemas, nes kai kurios išties vertos dėmesio. Savaitės pabaigoje aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių arba namų komforto klausimai.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje nevenkite bendravimo, nes galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga. Tikėtina netolima kelionė, susitikimas su giminaičiais ar kt. Gali būti, kad pavyks su nekilnojamuoju turtu, individualiu verslu susijęs sumanymas. Atsargiai kelyje. Savaitės viduryje nenumokite ranka į šeimos narių emocinius ekscesus. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą ir jam laiku padėsite. Artėjant savaitgaliui planuosite būsimas pramogas, vaikų laisvalaikį. Regis, savo planus įgyvendinsite.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje jus domins su nuoma, nekilnojamuoju turtu, kreditais, uždarbiu susiję klausimai. Siekite tikslumo ir konkretumo, jeigu teks derėtis, sudarinėti sutartis, informuoti kitus žmones. Savaitės viduryje gali užklupti neraminanti naujiena ar įvykis. Visgi jums seksis rasti bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis, preliminariai tartis dėl aktualių reikalų, interviu ir kt. Savaitės pabaigoje būsite linkę ypač stengtis dėl savo šeimos, vaikų. Galbūt nerimausite dėl artimų žmonių keisto elgesio, negalavimų.


OŽIARAGIS. Ši savaitė turėtų būti sėkminga, leidžianti jums pasireikšti, atskleisti gebėjimus. Galite sudaryti sutartį su darbdaviu, kreditoriumi arba tikėtis tam tikro palaikymo. Galimos pajamos iš nuomos, komercijos. Svarbu, kad dideli norai nesikirstų su realiomis galimybėmis. Derėtų tai įvertinti. Savaitės antroje pusėje būsite aktyvūs ir fizine, ir protine prasme. Tikėtini susitikimai su draugais, giminaičiais. Iš artimo žmogaus galimas rimtas pasiūlymas. Savaitgalį pasimėgaukite namų ramybe, pašeimininkaukite.


VANDENIS. Savaitės pradžioje galite susidomėti konfidencialiais dalykais, svetimomis paslaptimis. Naujas požiūris jums padės susitaikyti su permainomis svarbioje srityje. Venkite svaigalų, saugokitės infekcijų, apsinuodijimo. Savaitės viduryje galite atnaujinti svarbius santykius. Tačiau pasitaikys ir abejotinų pagundų, kurioms geriau nepasiduoti. Saugokite reputaciją, nerizikuokite šeimos gerove. Savaitės pabaigoje tikėtini svarbūs sprendimai verslo arba asmeninio gyvenimo sferoje. Galite įsigyti ilgalaikio vartojimo daiktą.


ŽUVYS. Šią savaitę kai kurie susitikimai, pokalbiai suteiks naujų vilčių. Galite susitarti dėl bendro renginio, projekto organizavimo, kolektyvinės pramogos, pagalbos ar pan. Šiuo metu realių rezultatų galite tikėtis iš bet kokios veiklos. Savaitės vidurys palankesnis meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai, projektų rašymui. Nederėtų dalyvauti triukšmingose akcijose, masiniuose susibūrimuose. Savaitgalį jus domins paslaugų ir prekių internetinė pasiūla, pardavimai. Galite įsigyti vertingą daiktą.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>