Savaitės horoskopai: rugpjūčio 22 – 28 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 22 – 28 d.


AVINAS. Neišsisuksite nuo šeiminių ir buitinių pareigų, dėmesio duoklės artimiesiems. Pradės labiau rūpėti ir tie klausimai, kurie susiję su įsidarbinimu, vaikų ruošimu mokyklai ar pan. Iki savaitgalio dar galite suspėti smagiai vasariškai papramogauti, palepinti šeimos narius, tačiau akivaizdu, kad tai labai paplonins piniginę. Savaitės pabaigoje prasidedanti jaunatis skatins koreguoti gyvenimo būdą, keisti įvaizdį, uoliai peržiūrinėti darbo skelbimus ir pan. Pasisaugokite traumų, ugnies.


JAUTIS. Savaitės pradžioje gali tekti paskubomis tvarkyti reikalus, susijusius su dokumentais, informacija, ryšiais, transportu, kelionėmis. Net jei atostogaujate, prisilakstysite su įvairiais smulkiais reikalais, o liežuvis nudils nuo plepėjimo. Savaitės viduryje pavyks pailsėti nuo intensyvaus bendravimo. Tiktų užsiimti asmeniniais ir šeimos narių reikalais. Svarbu nesipykti su artimaisiais. Jeigu manote, kad jų poreikiai per dideli ir ne visos užgaidos gali būti tenkinamos, ramiai apie tai pasikalbėkite.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje turėsite didelių norų, tačiau jie kels tam tikrų dilemų. Rimtai apsvarstykite aktualią finansinę, komercinę ar nuosavybės temą. Derėtų įvertinti ir moralinius dalykus, kitaip kils problemų. Nuo trečiadienio dažniau suksitės įvykių sukūryje, aktyviau bendrausite, komentuosite. Gali būti, kad šiek tiek pakenksite reputacijai, jei skleisite gandus, tendencingai traktuosite informaciją. Savaitgalį teks taikytis prie šeimos planų ir tai jus gali erzinti. Nekelkite konfliktų. Atsargiai su ugnimi.


VĖŽYS. Teks rimtai pasvarstyti ir susivokti, ko iš tikrųjų norite ir kokias galimybes turite. Rinkdamiesi iš kelių variantų, pirmiausia kliaukitės pozityvios perspektyvos, geresnės savirealizacijos galimybe, o ne abejotinos naudos požiūriu. Jei turite nebaigtų finansinių, turtinių rūpesčių, pravartu susitvarkyti iki savaitgalio. Pasisaugokite sukčių ir nepatikimų asmenų. Savaitgalį tiktų pasisemti informacijos, kurios jums prireiks artimiausiu metu, ypač jei netrukus pradėsite naują veiklą.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitę pradėsite svajodami apie ramų ir turtingą gyvenimą. Visgi labai lengva apsigauti ką nors perkant, keičiant, bandant padaryti įspūdį. Kad įgyvendintumėte slaptus siekius, reikalinga pagalba bei apgalvota asmeninė iniciatyva. Nepersistenkite, saugokite sveikatą ir reputaciją. Stenkitės atsikratyti negatyvių įpročių. Savaitės antroji pusė jums gali pateikti staigmeną, kuria tikrai neapsidžiaugsite. Jeigu teks viešai pasisakyti, būkite itin santūrūs. Savaitgalį jūsų aplinkoje padaugės daiktų, tame tarpe - išvis nereikalingų.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje būsite nusiteikę reikštis visuomenėje, draugų būryje ir kt. Regis, žadinsite kitų pasitikėjimą, simpatijas bei norą atverti jums širdį. Tačiau ši rolė jus greitai išsekins. Nuo trečiadienio jau pageidausite ramios asmeninės erdvės. Kitų žmonių mėginimai konkrečiai susitarti aktualiu klausimu gali nueiti perniek dėl jūsų pasyvumo, neapsisprendimo. Saugokite sveikatą, nepasiduokite provokacijoms. Savaitgalį venkite konfliktų. Įžiebti ugnį lengva, o ją užgesinti bus sunku. Atsargiai kelyje.


SVARSTYKLĖS. Jums norėsis atsipalaiduoti, patinginiauti, bet tikriausiai teks plūktis darbe, atlikti įvairias pareigas. Iš kolegų veikiau sulauksite priekaištų nei solidarumo ir pagalbos. Savaitės viduryje turbūt neatsisakysite susitikti su patraukliu jums asmeniu, tarpininku ar draugų kompanija. Visgi meilės ir finansiniai reikalai bus prieštaringi ir beveik nevaldomi. Galimi mėginimai jus apgauti, pasinaudoti. Jeigu kur nors vyksite, būkite atidūs kelyje. Savaitgalį skirkite ramiai kūrybinei veiklai, poilsiui.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje bus daug pokalbių, susitikimų, leisitės į kelionę arba iš jos grįšite. Regis, pradės sklaidytis abejonės dėl ateities perspektyvų. Tai nesuteiks didelio optimizmo, tačiau padės racionaliau įvertinti numatomus sunkumus bei naujas galimybes. Iki pat savaitgalio jums neduos ramybės globaliniai dalykai, politika, autoriteto klausimai. Regis, iš pusiausvyros ves oponuojantys asmenys. Bent savaitgalį pasistenkite tai išmesti iš galvos ir pasisemti pozityvių emocijų iš draugiškų žmonių, įdomių renginių.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius, verslo planus, ryšius, darbo, draudimo ar kitas sutartis. Galbūt su kažkuo teks atsisveikinti, nutraukti sutartį arba pratęsti pakeitus kai kurias sąlygas. Savaitės viduryje turbūt ypač domėsitės pasaulio įvykiais. Regis, teks bendrauti su įžymybėmis, užsieniečiais. Galvodami apie savo ateities planus nerimausite dėl galimų pokyčių. Regis, baiminsitės, kad gražios iliuzijos nevirstų nusivylimu. Savaitgalį venkite konfliktų ir saugokite sveikatą. Atsargiai su ugnimi.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga atlikti kuo greičiau, kad užbaigtumėte seniai pradėtą reikalą. Svarbu įvykdyti finansinius įsipareigojimus, sumokėti mokesčius, grąžinti skolas. Regis, jums neduos ramybės svetimi pinigai bei laimėjimai. Liaukitės skaičiavę kitų naudą. Verčiau energiją nukreipkite į savų problemų sprendimą bei asmeninį tobulėjimą. Tinkamai elkitės su vaikais. Savaitgalį norėsis praleisti nekasdieniškai, pakeliauti. Saugokite piniginę ir sveikatą.


VANDENIS. Savaitės pradžioje derėtų užbaigti senus darbus, o jau tuomet planuoti pramogas ir susitikimus su draugais. Kruopščiau laikykitės higienos reikalavimų. Jeigu aktualu pasitikrinti sveikatą, nebeatidėliokite. Savaitės viduryje darysite stiprų įspūdį visiems tiems, su kuriais teks bendrauti. Tai nereiškia, kad vien pozityvų. Gali taip nutikti, kad dominantis asmuo labai negatyviai sureaguos į jūsų elgesį, požiūrį. Galima permaina, kurios nesitikėjote. Saugokite tai, kas jums yra brangu. Savaitgalį kils ūpas išlaidauti.


ŽUVYS. Iš jūsų bus laukiama patarimų, užuojautos, meilės. Būsite gana populiarūs ir romantiškai nusiteikę. Galbūt žaisminga forma mėginsite išsiaiškinti, ką nuo jūsų slepia dominantis asmuo. Nuo to, kaip susiklostys santykiai su kai kuriais asmenimis, priklausys jūsų gyvenimo perspektyvos. Gali paaiškėti bendradarbiavimo siekimo arba staigaus nutraukimo motyvai. Galbūt replika dėl išvaizdos jus paskatins keisti įvaizdį ar gyvenimo būdą. Savaitgalį santykius gludinkite, o ne aštrinkite. Atsargiai su ugnimi bei kelyje.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)