Ką padovanoti vaikinui gimtadienio proga?

Ką padovanoti vaikinui gimtadienio proga?


Nors kiekvieną dovaną renkame atsakingai, sau brangius žmones visuomet norime pradžiuginti ypatingai. Dėl to artėjant vaikino gimtadieniui, pradedame svarstyti, kuo šiais metais būtų galima jį pradžiuginti. Jei kartu esate ne pirmus metus, idėjų sąrašas vis trumpėja, tačiau rinkdamos dovaną pirmą kartą, taip pat jaučiame didelę atsakomybę. Jei dilemų dėl geriausios dovanos kyla ir Jums, siūlome susipažinti su dažniausiai pasiteisinančiomis, populiariausiomis idėjomis.


Belaidės ausinės

Tokios ausinės turėtų patikti tiek melomanams, tiek žaidimų entuziastams ar netgi sportininkams. Jos gerai slopina triukšmą, užtikrina puikią garso kokybę ir leidžia išvengti papildomų laidų, tad galima mėgautis maksimaliu komfortu. Jei Jūsų vaikinas jų dar neturi, tikrai verta apsvarstyti tokios dovanos idėją – tereikės nuspręsti, ar jam patiktų į ausis įstatomi, ar ant jų uždedami, kiek masyvesni belaidžių ausinių modeliai.


Aksesuarai


Ne paslaptis, kad vyrai ne mažiau nei moterys puoselėja savo įvaizdį – jei taip galėtumėte pasakyti ir apie savo antrąją pusę, galite paieškoti dovanų, kurios padėtų stilių dar labiau patobulinti. Tai gali būti klasikiniai laikrodžiai, diržai, apyrankės ar kiti papuošalai. Svarbiausia, kad tokias stiliaus detales rinktumėte atsižvelgdamos į savo vaikino skonį.

REKLAMA


Sporto inventorius

Dažnai į sporto salę keliaujantiems vyrams turėtų patikti su šia veikla susijusios dovanos. Tai gali būti naujos aprangos detalės ar, pavyzdžiui, treniruokliai bei svarmenys, kuriuos jis galėtų pritaikyti namų sporto salėje. Galima pagalvoti ir apie didesnį progresą skatinančius maisto papildus ar greičiau atsistatyti padedančius masažuoklius – jie tiks ir tuomet, jei vaikinas dirba sėdimą darbą.


Knygos


Skaityti mėgstančiam vaikinui dovanų idėjų tikrai nepritrūks – svarbiausia išsiaiškinti, kokiems žanrams jis teikia pirmenybę. Tuomet galėsite atrasti tam tikrai kategorijai priskiriamus bestselerius ar naujus, tačiau puikiai vertinamus kūrinius. Jam gali patikti ir knygos anglų kalba – vaikinas galės lavinti šios kalbos įgūdžius, o Jūs turėsite dar daugiau dėmesio vertų pasirinkimų.


Išmanūs įrenginiai

Daugelis vyriškių domisi technologinėmis naujovėmis, kurių rinkoje dabar tikrai netrūksta. Jei pastebėjote, kad apie jas kalba ir Jūsų vaikinas, pasiklausykite jo atidžiau. Galbūt būsimasis dovanos gavėjas prasitars, jog svajoja apie droną, išmanųjį laikrodį, naują telefoną ar kitus, mažiau girdėtus technologinius atradimus – tai galės tapti puikiomis gimtadienio dovanų idėjomis.

REKLAMA


Veiksmo kameros

Ekstremalių pojūčių mėgėjai dažnai mėgsta įamžinti savo nuotykius, tačiau tam jiems reikalinga ir atitinkama įranga. Jei Jūsų vaikinas užsiima aktyviu laisvalaikiu, jam gali patikti tvirtumu garsėjančios GoPro kameros, kurios, nors ir nedidelės, yra sukurtos taip, kad atlaikytų net ir kvapą gniaužiančius nuotykius. Iš arčiau jas apžiūrėti ir įsigyti bus galima Pigu.lt el. parduotuvėje.


Prekės automobiliui

Ne paslaptis, kad daugelis vyrų savo automobiliams skiria ypatingą dėmesį – jei tą patį būtų galima pasakyti ir apie Jūsų vaikiną, nesuklysite išrinkusios jam dovaną, kuri padėtų dar labiau puoselėti savo transporto priemonę. Tai gali būti įvairios valymo priemonės, oro gaivikliai ar kokybiški sėdynių užvalkalai.


Linksmos smulkmenos

Vaikinams, kurie jau turi viską, apie ką galėtų pasvajoti, galima paieškoti juokingų, simbolinę reikšmę turinčių dovanų. Tai gali būti netikėtos formos puodeliai, smagiais užrašais papuošti marškinėliai, gundančios prijuostės ar kiti panašūs originalūs sprendimai. Šiuo atveju svarbu įsitikinti, kad jis teisingai supras Jūsų siunčiamą žinutę.


Tarp visų šių dovanų tikrai surasite bent kelias, kurios turėtų patikti Jūsų vaikinui. Svarbiausia pernelyg ilgai nelaukti ir dovanos gimtadieniui pradėti ieškoti kuo anksčiau – taip išvengsite papildomo streso ir turėsite pakankamai laiko įsigilinti į jo poreikius.


Partnerių turinys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 30 (2024)

    Savaitė - Nr.: 30 (2024)