Kontinentinės lovos – naujas miego komforto lygis

Kontinentinės lovos – naujas miego komforto lygis


Daugeliui puikiai pažįstama nuostaba, kai viešbutyje išsimiegama ženkliai geriau nei namų lovoje. Ar atkreipėte dėmesį, kad dažniausiai taip nutinka, kai ilsimasi Continental tipo lovoje? O gal pastebėjote, jog kiek aukštesnė, iš atskirų segmentų sudaryta dvigulė viešbučio lova yra itin patogi, tačiau nežinojote, kad šis lovos tipas vadinamas Continental? Šios lovos itin populiarios Skandinavijos šalyse, kur skiriamas ypatingas dėmesys komfortui, o kokybiškas poilsis – neginčijamas prioritetas.


Skirtingų čiužinių kombinacija užtikrina miego komfortą


Mūsų šalyje įprastos lovos sudarytos iš lovos rėmo su grotelėmis, ant kurių dedamas čiužinys. Continental lovą sudaro trys čiužiniai ir antčiužinis. Kiekvienas iš segmentų atlieka svarbią funkciją bendroje sistemoje ir drauge sukuria neprilygstamo komforto sąlygas. Šios lovos pagrindas yra dvi atskiros spyruoklinės kušetės, kurios užtikrina elastingą pagrindą ant jų dedamam čiužiniui. Ant dviejų kušečių, dar vadinamų rėminiu čiužiniu, dedamas vienas bendras spyruoklinis čiužinys. Jo funkcija – užtikrinti ergonomišką atramą kūnui. Savo ruožtu antčiužinys garantuoja miego higieną ir užtikrina maksimalų individualių poreikių atitikimą.

REKLAMA


Spyruoklinių kušečių pagrindas ženkliai skiriasi nuo mums įprastų lovos grotelių suteikiamos atramos čiužiniui. Kušečių sandara sudaro tokias pat geras sąlygas oro cirkuliacijai, tačiau kūno svoris pasiskirsto kur kas geriau ir lova tampa kur kas elastingesnė bei patogesnė.


Išskirtinės Continental lovos sandaros privalumas


Dėl savo specifinės sandaros Continental tipo lovos įgyja ir daugiau privalumų. Kaip taisyklė, jos yra aukštesnės nei įprastos lovos. Priklausomai nuo pasirinkto čiužinio bei antčiužinio kombinacijos, Continental lova gali būti net 65-75 cm aukščio. Toks lovos aukštis pradžioje gali pasirodyti kiek neįprastas, tačiau įspūdis greitai pasikeis pajutus, kaip patogu atsigulti bei išlipti iš lovos. Tai užtikrintas būdas pamiršti subjurusią nuotaiką, kuri lydi ryte iš lovos išlipus ne ta koja.


Didesnis Continental lovos aukštis yra itin reikšmingas privalumas vyresnio amžiaus žmonėms, kurie patiria nepatogumų, kai tenka lankstytis gulantis ir keliantis iš lovos. Patogus atsigulimas bei atsikėlimas svarbus ir žmonėms, kuriuos kamuoja nugaros skausmai ar kiti negalavimai. Vis tik, būtų nedovanotina klaida apie Continental lovas galvoti tik kaip apie sprendimą turintiems sveikatos problemų. Kokybiškas poilsis ir komfortas yra svarbi sąlyga kiekvienam tausojančiam savo sveikatą ir norinčiam puikiai jaustis kiekvieną dieną.

REKLAMA


Patrauklus lovų dizainas svarbus vertinantiems estetiką


Continental lovų įvairovė tokia plati, kad bus nesunku rasti konkrečiame miegamajame geriausiai derantį modelį. Šios lovos puikiai įsilieja tiek į urbanistinio stiliaus loftų, tiek į Provanso nuotaika dvelkiančius interjerus – juk kokybė ir komfortas visada išlieka aktualūs.


Derinant skirtingo dizaino lovos kojeles, audinio spalvą bei faktūrą ir galvūgalio formą galima lengvai sukurti tokį Continental lovos modelį, kuris geriausiai atitinka jūsų lūkesčius ir skonį. Pilkos ar kitų neutralių spalvų variantai drauge su lakoniško dizaino galvūgaliu sukurs monumentalų, minimalistinį įspūdį, puikiai derantį skandinaviškuose interjeruose. Pasirinkus sodresnes lovos apmušalų spalvas, grakštesnes kojeles bei įmantresnio galvūgalio derinį turėsite prašmatnią prabangaus dizaino lovą, atitinkančią jūsų miegamojo atmosferą.


Nedvejokite – Continental lovos išties vertos dėmesio. Jei norite įsitikinti, kad nepriekaištingas komfortas puikiai dera su patrauklia kaina, aukštos kokybės lovų galite rasti čia.


Partnerių turinys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)