D. Trumpo štabas pranešė apie debatų pabaigą jiems dar neprasidėjus

D. Trumpo štabas pranešė apie debatų pabaigą jiems dar neprasidėjus


Donaldo Trumpo rinkimų štabas antradienį išsiuntinėjo dabartinio JAV prezidento šalininkams elektroninį laišką, kuriame pranešė apie jo pirmųjų rinkiminių debatų su demokratų kandidatu Joe Bidenu pabaigą jiems dar neprasidėjus. Tai praneša laikraštis „Politico“.  


Leidinys gavo dokumentą, parašytą D. Trumpo vardu ir jo štabo išsiuntinėtą prenumeratoriams likus maždaug 2,5 valandos iki debatų pradžios. „Aš baigiau debatus su Joe Bidenu“, - buvo teigiama elektroniniame laiške.


Kaip pažymi „Politico“, laiške taip pat buvo rašoma, kad šie debatai „įeis į istoriją“. „Aš parodžiau amerikiečių tautai, jog visada kovosiu už tai, kad Amerikos interesai būtų svarbiausi, ir aš niekada nesiliausiu dirbęs, kad vėl padaryčiau Ameriką didžią“, - buvo sakoma dokumente.


Pirmieji D. Trumpo ir J. Bideno rinkiminiai televizijos debatai buvo surengti antradienį Klivlande (Ohajo valstija). Juos transliavo visi didžiausi televizijos kanalai nuo 21 valandos JAV Rytų pakrantės laiku (trečiadienio 4 valandos Lietuvos laiku). Transliacija truko pusantros valandos be pertraukų reklamai. Antrieji debatai įvyks spalio 15 d. Majamyje (Floridos valstija), tretieji – spalio 22 d. Nešvilyje (Tenesio valstija).







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>