Lietuvių sukurti naujoviški produktai turėtų pasiekti ir Skandinavijos rinką

Lietuvių sukurti naujoviški produktai turėtų pasiekti ir Skandinavijos rinką


Daugiau nei 20 metų statybinės chemijos produktus kurianti Lietuvos bendrovė „Tegra State“ su nauja produktų linija planuoja žengti į Vakarų Europos rinką.


Naujoji GUDFOR statybinės chemijos produktų linija pirmiausia sukurta dideliems DIY (Pasidaryk pats) prekybos centrams. Testiniai naujo produkto pardavimai jau pradėti Lietuvoje ir Latvijoje, o po kelių mėnesių planuojama jį pristatyti Rytų ir Vakarų Europoje, Skandinavijoje.


GUDFOR produktų linijos kūrimas nuo idėjos iki pirmųjų produktų ant parduotuvių lentynų truko kiek daugiau nei metus, o kūrybiniame procese dalyvavo daugiau nei dvidešimties narių komanda, sustiprinta partneriais iš išorės.


„Tegra State“ specialistų kuriami GUDFOR gaminiai yra pažangios alternatyvos tradiciniams statybų produktams - klijai naudojami vietoj vinių, kabių ar kitų montavimo priemonių, o inovatyvi purškiama termoizoliacija tam tikrais atvejais keičia mineralinę vatą ir ekstruzinį polistirolą. Be to, kitaip nei įprasta statybinių medžiagų rinkoje, kiekvienas GUDFOR gaminys sukurtas vienai konkrečiai užduočiai atlikti.

REKLAMA


„Kurdami produktą nusprendėme kitaip pažvelgti į statybinės chemijos produktų vystymą ir pardavimą. Šiandien laikas yra svarbiausia vertybė, tad vystydami GUDFOR produktų šeimą viską vertinome iš jo perspektyvos suinteresuotoms grupėms - vartotojui ir prekybininkui.


Vartotojui svarbu, kad GUDFOR produktas yra specializuotas ir skirtas vienai konkrečiai užduočiai atlikti, tad jam paprasčiau išsirinkti reikiamą produktą, o prekybininkas gali patogiau išdėstyti produktus ir taip pagerinti apsipirkimo patirtį parduotuvėje“, - pasakoja bendrovės „Tegra State“ direktorius Povilas Staigis.


Kitokiu požiūriu bendrovė rėmėsi ir planuodama GUDFOR pardavimo strategiją. Naujieji klijai ar kiti produktai bus parduodami greta medžiagų, kurių montavimui jie yra skirti.


„Statybinę chemiją įprasta pardavinėti dažų skyriuose, toli nuo pagrindinių prekių, tad pirkėjas priverstas gaišti laiką, ieškodamas tinkamo produkto ir bandyti susivokti universalių produktų, tinkančių „beveik viskam“, jūroje. Dažnai reikia ieškoti konsultanto, kuris yra užsiėmęs arba turi mažai specifinių žinių.

REKLAMA


GUDFOR produktus siūlysime konkrečiam darbui šalia medžiagų, kurias norite pritvirtinti. Toks sprendimas yra patogesnis ir aiškesnis pirkėjui, o prekybininkai džiaugiasi didesniais pardavimais. Tuo įsitikinome dirbdami su vienu didžiausių Europoje tinklų „Leroy Merlin“, - sako P.Staigis.


GUDFOR produktai buvo kuriami bendradarbiaujant su apdailos meistrais, elektrikais. Tarp pirmųjų produktų, rugsėjį pasirodžiusių prekyboje, yra klijai grindjuosčių tvirtinimui, purškiama termoizoliacija šalčio tiltų izoliavimui, klijai elektros laidų montavimui ir virštinkinių elementų tvirtinimui.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)