Neteisėtai išmestos šiukšlės grįžo į italo kiemą: gresia įspūdinga bauda

Neteisėtai išmestos šiukšlės grįžo į italo kiemą: gresia įspūdinga bauda


Italijos policija juokėsi paskutinė – atpažinusi vyrą, neteisėtai išmetusį dvi sofas, sukrovė jas į sunkvežimį ir išvertė jam tiesiai ant vejos.


Šiaurės Italijoje netoli Bergamo esančio Lombardijos Romano miesto policija paskelbė ironišką vaizdo įrašą – viešąją žinutę prieš nelegalų šiukšlių išmetimą.


„Ką nors pametėte?“, – skelbia užrašas ant filmuoto kadro, kuriame matyti dvi senos aptriušusios sofos, gulinčios lauke kelio pakraštyje. Kitame kadre matyti, kaip dvi sofos iškrenta iš savivarčio ant pažeidėjo pievelės. „Vietos policija suras ir sugrąžins į jūsų namus“, – sakoma žinutėje.


Policija patvirtino naujienų agentūrai AFP, kad sofų neteisėtai atsikratyta naktį praėjusią savaitę, o kitą rytą jos buvo grąžintos savininkui. Vyras buvo atpažintas per stebėjimo kameras, jam gresia maksimali 10 tūkst. eurų bauda, ją nustatys teismas, pranešė policija.


Romano meras Sebastianas Nicoli sakė laikraščiui „Corriere della Sera“, kad toks „pristatymas į namus yra labai simboliškas gestas“ ir žinutė „pasalūnams, kad jie nemanytų galintys daryti ką nori bendruomenės sąskaita“.


AFP inf.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)