Prieš lemiamas „Sūduvos“ rungtynes Europos lygos atrankoje – trenerio V.Čeburino pastebėjimas apie milžinišką ažiotažą

Fk Sūduva nuotr.


Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubo vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas prieš atsakomąsias Europos lygos trečiojo atrankos etapo rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) pajuto, kad šis mačas kelia didžiulį susidomėjimą.


Treneris teigė nežinojęs, kad trečiadienio vakarą į rungtynes jau buvo įsigyta apie 5 tūkst. bilietų, tačiau tvirtino sulaukęs nepaprastai daug dėmesio.


„Marijampolėje labai daug žmonių klausinėja apie komandą, domisi, džiaugiasi pirmųjų rungtynių rezultatu. Žmonės tikisi, kad per antrąsias rungtynes bus dar geriau, stengsimės nenuvilti, - sakė „Sūduvos“ strategas. - Žaisime namie, savo žiūrovų akivaizdoje, manau, atvyks daug futbolo gerbėjų iš visos Lietuvos, jie palaikys mūsų komandą. Mūsų užduotis, be abejo, yra neiššvaistyti turimos persvaros, ją padidinti ir pademonstruoti gerą žaidimą“.


V.Čeburinas ketvirtadienį iš varžovų tikisi to paties, ko tikėjosi ir prieš savaitę Izraelyje - didelio spaudimo.

REKLAMA


„Neabejoju, kad varžovai nuo pirmųjų minučių ims siekti savo tikslo, jiems nėra kitos išeities. Izraelyje matėme, kad net atsilikdami 0:2 varžovai neatsisakė savo strategijos, toliau laikėsi savo žaidimo plano iki pat 95-osios minutės. Reikia tai įvertinti, tai rodo aukštą komandos lygį, - rungtynių išvakarėse kalbėjo treneris. - Mums reikia rasti savų kontrargumentų ir nesuteikti varžovams laisvų plotų bei progų pasižymėti“.


Rungtynės Marijampolėje ketvirtadienį prasideda 20 val.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)