R. Karbauskis apie LVŽS tarybos posėdį: rinktis esame priversti

R. Karbauskis apie LVŽS tarybos posėdį: rinktis esame priversti


Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) penktadienį Naisiuose renkasi į tarybos posėdį. Anot Ramūno Karbauskio, posėdyje bus aptariama situacija valstybėje, pasirengimas artėjantiems Seimo rinkimams.


„Mes po ilgo laiko renkame tarybą gyvai. Susirinkimas bus numatytas didelėje sporto salėje. 100 žmonių išlaikys atstumus. Daugiausia kalbėsime apie rinkimų kampaniją, kaip ją organizuoti. Mes suprantame, kad rinkimai artėja, ir mums nesinorėtų apie tai kalbėti, bet esame priversti. Darbinis posėdis. Reitingavimų, sąrašų dar nebus, jie bus liepos mėnesį“, – antradienį Seime sakė R. Karbauskis.


Laukiamas S. Skvernelio apsisprendimas


Premjeras Saulius Skvernelis taip pat užsiminė, kad planuoja savo sprendimą dėl tolesnės politinės karjeros pranešti penktadienį Naisiuose. Tai premjeras pareiškė trečiadienį Vyriausybėje vykusioje spaudos konferencijoje.


„Planuojame dalyvauti, planuojame turėti“, – žurnalistų paklaustas, ar LVŽS tarybos posėdyje bus galima tikėtis konkretesnių jo atsakymų dėl dalyvavimo rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose, sakė premjeras.

REKLAMA


R. Karbauskis yra teigęs, kad jo vadovaujama partija S. Skvernelį norėtų matyti vedant Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą Seimo rinkimuose.


Politiko teigimu, S. Skverneliui vesti partijos sąrašą būtų logiška, nes jo reitingas tarp „valstiečių" yra aukščiausias.


Premjeras į tokią R. Karbauskio užuominą sureagavo teigdamas, kad pats dar nežino, ar apskritai liks politikoje. Visgi jis pabrėžė, kad nusprendęs tęsti politiko karjerą rinkimuose dalyvautų tik su LVŽS.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)