„Forbes“ paskelbė geriausią darbdavį pasaulyje

„Forbes“ paskelbė geriausią darbdavį pasaulyje


Trečius metus iš eilės technologijų bendrovė „Samsung“ išrinkta geriausiu darbdaviu pasaulyje. Rinkimus kasmet organizuoja JAV žiniasklaidos bendrovė „Forbes“, teigiama tyrimų bendrovės „Statista“, prisidėjusios prie reitingo sudarymo.


Sąrašas sudarytas apklausus daugiau nei 150 tūkst. žmonių iš 57 pasaulio šalių, kurie dirba tarptautinėse įmonėse.


„Sėkmę būti pirmoje vietoje trejus metus iš eilės lėmė „Samsung“ darbuotojų vertinimas, bendrovės požiūris ir reakcija į Covid-19 pandemiją, įmonės reputacija IT ir technologijų pasaulyje“, – rašoma pranešime.


Apklausos dalyvių buvo klausiama, ar jie rekomenduotų savo darbdavį draugams ar šeimos nariams, taip pat vertinamas įmonės įvaizdis, socialinė atsakomybė, ar organizacijoje užtikrinama lyčių lygybė, daromas ekonominis poveikis. Apklausos dalyviams užtikrinamas visiškas anonimiškumas, griežtai ribojamas bet koks bendrovės dalyvavimas tyrimo procese.


Technologijų bendrovėje „Samsung“, turinčioje savo darbovietes 74 pasaulio valstybėse, dirba daugiau nei 260 000 žmonių. Kaip pažymima pranešme, bendrovės atstovybė Lietuvoje „Samsung Electronics Lithuania“ savo veiklą pradėjo 2011 metais. Šiuo metu čia dirba 20 darbuotojų. Pagal rugpjūčio mėnesį mokėtus atlyginimus – „Samsung Electronics Lithuania“ trečia Lietuvoje, rodo „Sodra“ duomenys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)