Senjorai „Eurovaistinėje“ jaučiasi ypač gerai

Senjorai „Eurovaistinėje“ jaučiasi ypač gerai


Dar 2015 m. startavusią lojalumo kampaniją „Dabar senjorais norės tapti visi“ pagrindinis vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ tęsia iki šiol. Net karantino metu visi senjorų lojalumo korteles turintys asmenys naudojasi iki 30 proc. nuolaidomis. Šiandien tokių klientų – daugiau nei 400 tūkstančių. Jų skaičius nuolat auga.


Senjorai „Eurovaistinėje“ ne tik aptarnaujami be eilės, sulaukia ypatingo vaistininkų dėmesio, bet ir gauna 30 proc. nuolaidą maisto papildams, 25 proc. – kosmetikai, 20 proc. – kitoms prekėms. Užtenka, kad perkant tris ar daugiau prekių jos kainuotų daugiau nei 1,5 euro. Pasiūlymas taikomas perkant pilnas pakuotes, kurių vienos kaina – ne mažesnė nei 1,50 euro. Išsamesnė informacija apie kampaniją pateikta įmonės puslapyje www.eurovaistine.lt.


„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad garbingo amžiaus žmonėms vaistinė yra pagrindinė vieta, į kurią sugrįžtama kiekvieną mėnesį, todėl pagalba gyventojams stengiantis už geriausią kainą pasiūlyti reikalingiausią asortimentą yra nenutrūkstamas bendrovės siekis. „Mūsų garbingo amžiaus klientai žino, kad kiekvienoje „Eurovaistinėje“ juos pasitinka patys profesionaliausi mūsų tinklo farmacininkai ir pasirūpina, kad kiekvienas klientas gautų kuo geresnį pasiūlymą ir patarimų, kaip jaustis kuo geriau“, – sako „Eurovaistinės“ vadovė.

REKLAMA


Į „Eurovaistinę“ senjorai užsuka ne tik įsigyti reikalingų vaistų ar kitų priemonių, bet ir pasikalbėti. Dalis senjorų yra pamėgę tam tikras vaistines, todėl vaistininkai teigia puikiai pažįstantys savo klientus ir galintys patarti, skirti laiko ilgesniam pokalbiui.


Vaistinių tinklas iki karantino organizavo specialius renginius senjorams – jų metu senjorai galėjo pasimatuoti kraujospūdį, atlikti vitaminų stygiaus tyrimus, pabendrauti. Įmonė planuoja pasibaigus karantinui vėl organizuoti renginius laikydamasi saugumo reikalavimų, o kol kas vaistininkai kiekvienam klientui skiria asmeninį dėmesį patardami, kokių priemonių derėtų imtis, kad sveikata šiuo laikotarpiu būtų kuo geresnė.


Karantino metu senjorai „Eurovaistinėje“ ir toliau aptarnaujami be eilės.


Senjorai „Eurovaistinėje“ jaučiasi ypač gerai


Partnerių informacija.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 18 (2024)

    Savaitė - Nr.: 18 (2024)