„Muzika gydo“: Muzikinio teatro kaukės – darbuotojams ir medikams

„Muzika gydo“: Muzikinio teatro kaukės – darbuotojams ir medikams


Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras rūpinasi ne tik medikų, bet ir savo darbuotojų saugumu: iki savaitės pabaigos juos planuojama aprūpinti teatro siuvėjų pasiūtomis apsauginėmis kaukėmis.


Muzikinio teatro siuvėjos, garsėjančios savo meistriškumu, jungėsi prie tūkstančius apsauginių veido kaukių visoje šalyje gaminančių siuvėjų, suvienytų dizainerio Roberto Kalinkino. Buvo pasiūta 1 300 kaukių ligoninių personalui.


Teatro siuvėjos taip pat parengė 240 apsauginių veido kaukių KVMT darbuotojams su užrašu „Muzika gydo“ ir teatro logotipu. Kaukės buvo siuvamos laikantis visų saugaus darbo karantino metu reikalavimų.


„Nuoširdžiai dėkojame medikams, esantiems priešakinėse karo su koronavirusu pozicijose. Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras prisideda prie šios kovos mintimis ir veiksmais.


Visus  kviečiu padėti medikams –  likti namuose, atsakingai laikytis karantino sąlygų. Priartinkime susitikimo su gyvai atliekama muzika momentą! Tegul visų mūsų pastangos pagreitins visų išsiilgtą akimirką, kai vėl galėsime nevaržomai džiaugtis bendravimu ir sielą džiuginančia muzikos ir teatro švente“, – linki Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Laima Vilimienė.


O kad namuose būti neprailgtų, žiūrovams atversime vis daugiau vaizdo įrašų savo interneto svetainėje ir taip skatinsime laisvą laiką skirti savišvietai. Mėgaukitės menu ir būkite sveiki!


Partnerių informacija.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)