Užbūrę klausytojų širdis į Lietuvą grįžta jausmingieji italai – Domo Emigrantes

Užbūrę klausytojų širdis į Lietuvą grįžta jausmingieji italai – Domo Emigrantes


Sulaukusi aukštų Lietuvos publikos įvertinimų ir daugybės audringų aplodismentų, prodiuserinės kompanijos „Arts Libera International“ kvietimu jausmingų italų grupė „Domo Emigrantes“ vėl su dideliu džiaugsmu grįžta į Lietuvą.


Proga tikrai neeilinė – žinoma grupė švenčia savo 10-ties metų jubiliejų ir žada mūsų šalies žiūrovams neužmirštamus koncertus, kuriuose skambės gražiausios dainos ir melodijos. Be to, romantiškieji italai Lietuvoje pristatys ir savo naujausią koncertinį albumą „Live 10 years”, taigi profesionalaus meno gerbėjų laukia tikra muzikos šventė.


„Domo Emigrantes“ nuolat koncertuoja ne tik geriausiose Italijos koncertų salėse, bet ir aktyviai dalyvauja prestižiniuose Europos, Azijos bei JAV muzikos festivaliuose. Begalinė meilė gimtosios šalies melodijoms, didžiulė aistra ir užsidegimas, leido atlikėjams pasiekti tarptautinį pripažinimą bei savo pasirodymais sužavėti publiką visame pasaulyje. Jau po pirmųjų pasirodymų „Domo Emigrantes“ buvo labai palankiai įvertinta meno gerbėjų ir muzikos kritikų už originalumą, profesionalumą, emocingą muzikavimą ir nuoširdų bendravimą su publika.

REKLAMA


Pripažinta grupė yra gavusi svarbiausią Italijos muzikos apdovanojimą ir išleidusi ne vieną kompaktinę plokštelę. „Domo Emigrantes“ nariai pozityvūs, kūrybiški, energingi ir profesionalus muzikantai-multi instrumentalistai, gebantys scenoje sukurti jausmingą ir romantišką nuotaiką. Lyderis Stefano Torre – grupės vokalas, gitaristas taip pat grojantis mandolina. Jam pritaria vokalistas ir perkusininkas Filippo Renna, klarnetininkas, perkusininkas ir pritariamasis vokalistas Alberto Venturini. Akordeonu grupėje groja Vittorio Tauro, smuiku - Andrea Dall’Olio.


Kviečiame praleisti išskirtinius vakarus su grupe „Domo Emigrantes”.


Koncertai įvyks:


Gruodžio 26 d. 13 val. Kėdainių kultūros centre.


Gruodžio 27 d. 19 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.


Gruodžio 28 d. 17 val. Visagino kultūros centro salėje “Draugystė”.


Gruodžio 29 d. 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre.


Gruodžio 30 d. 19 val. Birštono kultūros centre.


Gruodžio 31 d. 18 val. Tauragės kultūros centre.


Bilietai: https://www.tiketa.lt/LT/domo_emigrantes_italija_21744


Partnerių informacija.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)





Daugiau >>