Belaidžiai Dyson dulkių siurbliai: privalumai ir trūkumai

Belaidžiai Dyson dulkių siurbliai: privalumai ir trūkumai


Dulkių siurblys - neatsiejamas buitinės technikos prietaisas, be kurio būtų sunku įsivaizduoti namų tvarkymą. Siurbliai, šiomis dienomis, gali būti įvairiausi: nuo lengvų ir belaidžių, iki išmanių robotų bei standartinių, cilindrinių siurblių ant ratukų. Pastaraisiais metais, itin populiariais tapo belaidžiai dulkių siurbliai. Jų tarpe yra ir vieno garsaus prekės ženklo - Dyson, siurbliai.


Dyson siurbliai Lietuvoje ir apkristai visame pasaulyje puikuojasi populiarumo viršūnėse. Juos žino visi ir, lygiai taip pat, visi juos nori turėti. Išskirtiniai dizainai, aukšta kokybė, išskirtinai efektyvus ir galingas veikimas bei daugybė kitų, modernių, patogių ir lengvą valymą garantuojančių savybių užtikrina, kad kiekvienas gali rasti sau tinkantį, labiausiai valymo poreikius tenkinantį belaidį Dyson siurblį. Tiesa, kaip ir daugelis kitų gamintojų belaidžių dulkių siurblių, Dyson dulkių siurbliai pasižymi ir savais privalumais bei trūkumais. Šiame straipsnyje būtent juos ir aptarsime.

REKLAMA


Akivaizdus privalumas - patogumas


Ko gero akivaizdžiausias belaidžių Dyson siurblių privalumas ir yra tas, kad šie siurbliai yra belaidžiai. Tai reiškia, kad jums nereikės sukti galvos dėl iš paskos besivejančio veikimo laido, kuris, dažnu atveju, būna per trumpas, per ilgas ar tiesiog maišosi po kojomis. Turėdami belaidį Dyson dulkių siurblį turėsite pasirūpinti tik jo pakrovimu, kol juo nesinaudosite. Negana to, unikalus Dyson belaidžių siurblių dizainas leidžia lengvai susiurbti dulkes po baldais, kampuose ar ant laiptų. Žinoma, lyginant su siurbliais robotais, Dyson dulkių belaidžiai dulkių siurbliai vis tiek reikalaus fizinio darbo, laiko ir rankų pagalbos, negebės taip lengvai ir efektyviai susiurbti dulkių po sofa. Kita vertus, jie yra kur kas galingesni ir laikomi efektyvesniais nei eiliniai robotai dulkių siurbliai.


Lengvumas


Dyson belaidžiai dulkių siurbliai pasižymi tikrai nedideliu svoriu, o tai yra viena iš priežasčių, dėl kurių žmonės ir mėgsta šiuos dulkių siurblius. Lengviausias belaidis Dyson siurblys - V6 modelis, sveria vos 2 kg. Tai akivaizdžiai yra pats geriausias pasirinkimas, jei turite didelius namus ir vienu įrenginiu norite išsiurbti nešvarumus tiek pirmame, tiek antrame namų aukšte. Taip pat, jie yra lengvai išardomi, todėl, puikiai tilps į bagažinę, galėsite tokį siurblį pasiimti su savimi į išvykas ir keliones. Dauguma belaidžių Dyson siurblių gali būti konvertuojami į rankinius siurblius, kurie suteikia visišką universalumą ir patogumą. Taigi, Dyson siurblys nevargins rankų, leis lengvai ir patogiai išsiurbti namus be jokio vargo.

REKLAMA


Belaidžiai Dyson siurbliai - galingi


Kaip ir minėjome anksčiau, Dyson belaidžiai dulkių siurbliai yra ko gero galingiausi belaidžiai siurbliai rinkoje. V11, V12 ir naujasis V15 modeliai suteikia išskirtinį galingumą, kurio užtenka maždaug 40 minučių veikimui. Galingiausi Dyson belaidžiai siurbliai gali pasižymėti net iki 150 oro vatų galia. Lengvas dizainas, galingas variklis garantuoja, kad belaidis Dyson siurblys leis efektyviai išsiurbti visus namus. Dažnu atveju, šie belaidžiai siurbliai yra net galingesni už standartinius, laidinius siurblius.


Švaraus oro garantas


Dyson belaidžiai dulkių siurbliai yra geri ir populiarūs tuo, kad juose naudojami HEPA filtrai. Hepa filtrai pasižymi itin aukštu oro esančių dulkių ir alergenų dalelių surinkimu. Jie užtikrina, kad didžioji dalis dulkių, nešvarumų ir alergenų bus surinkti ir pašalinti iš jūsų namų aplinkos. Tai puikus pasirinkimas tiems, kuriuos kamuoja alergijos, astma bei kitos ligos kylančios nuo dulkių bei dulkių erkučių.


Pagrindiniai minusai: kaina, talpa ir krovimas


Nors yra garbinami ir geidžiami, belaidžiai Dyson dulkių siurbliai pasižymi ir tam tikrai minusais, trūkumais. Ko gero didžiausias iš jų - kaina. Dyson dulkių siurbliai, tiek belaidžiai, tiek laidiniai modeliai, pasižymi itin aukšta kaina ir yra ko gero brangiausi dulkių siurbliai rinkoje. Žinoma, už tokią kainą gaunama ir puiki kokybė, efektyvus veikimas, tačiau, daugumai, tokia didelė suma, yra neįkandama.



Minusu galime laikyti ir tai, kad belaidžius Dyson siurblius teks įkrauti. Kadangi, jie veikia baterijos pagalba, kas gali būti tiek privalumas, tiek trūkumas, po pasinaudojimo siurbliu, jį teks įkrauti, kad kitą kartą ir vėl būtų galima juo naudotis. Na, o jei Dyson siurblį nuolat naudosite maksimaliu pajėgumu, baterija išsikraus sąlyginai greitai. Galiausiai, belaidžiai Dyson dulkių siurbliai pasižymi mažesne talpa nei cilindriniai, standartiniai dulkių siurbliai ant ratukų. Jie geba surinkti mažesnį kiekį dulkių ir nešvarumų, o tai reiškia, kad juos teks dažniau ištuštinti.


Vis dėlto, nepaisant visų trūkumų, belaidis Dyson siurblys bus puikus pasirinkimas ir gera investicija į namų švarą, kurią pavyks pasiekti lengvai ir patogiai. Internetinėje parduotuvėje varle.lt rasite platų Dyson siurblių pasirinkimą ir labai draugiškas kainas!


Partnerio turinys.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)