Savaitės horoskopai: gegužės 1 – 7 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 1 – 7 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje galite mėginti atlikti darbus, kuriems vis pritrūkdavo ūpo. Turbūt sugaišite laiko peržiūrėdami garderobą ir tobulindami pavasarinį įvaizdį. Nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Jums gali priminti skolą arba paprašyti kažką paskolinti. Neskubėkite dalinti pažadų, švaistyti pinigų. Artėjant savaitgaliui, būsite užsiėmę aplinkos klausimų sprendimu. Regis, domėsitės nepigiomis paslaugomis ir prekėmis. Kai ką galite padaryti savo rankomis, tad netingėkite – taisykite, meistraukite.


JAUTIS. Šią savaitę turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą, arba kalbos suksis apie savus ar svetimus meilės reikalus, intrigas, pasipelnymus ir pan. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, augintiniams. Nuo ketvirtadienio džiugins ne visi kontaktai, kai kurie gali žeisti per nemalonias patirtis, praradimus, jūsų silpnybių atskleidimus. Labiau vertinkite žmones, kurie jumis rūpinasi. Pamėginkite artimuosius įtraukti į bendrą veiklą bei laisvalaikį.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje spėsite pasinaudoti ilgesniu savaitgaliu, kad pertvarkytumėte namus ar skirtumėte laiko tik savo asmeniniams poreikiams. Visgi galite sulaukti keistų netikėtumų. Gali nutikti kažkas nenumatyta arba jus užvaldys iliuzijos. Galbūt tikėsitės laimėjimo ar naudos ten, kur to neverta tikėtis. Verčiau nesileiskite į abejotinus nuotykius, aferas. Nuo ketvirtadienio prireiks itin atsakingo požiūrio į atliekamas pareigas, skleidžiamą informaciją. Saugokite reputaciją ir sveikatą.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje turėtų būti smagu leisti laiką su žmonėmis, kurių pasiilgote, arba su tais, kurie mėgsta padiskutuoti, pasportuoti. Visgi jausite permainingą įtaką ir nuotaiką. Verčiau nesiimkite to, ko nesugebate ar neišmanote. Atsargiau vertinkite vertybinius dalykus, neskubėkite kažkam aklai pritarti ar atmesti. Labiau atsižvelkite į artimųjų poreikius planuodami pirkinius, keliones, pokyčius. Jeigu linksminsitės, flirtuosite, tai jauskite vietą, laiką ir saiką. Saugokite nuo pavojų vaikus.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje gali dominti nekilnojamojo turto reikalai, ilgalaikio naudojimo daiktai, brangios prekės ar paslaugos. Regis, daug bendrausite. Nepulkite viešinti išgirstos abejotinos informacijos, tikrinkite faktus bei nepamirškite diplomatijos. Nuo ketvirtadienio stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu šeiminių, buitinių problemų. Į artimųjų išreikštą kritiką reaguokite be pykčio. Nuotaiką gali pagerinti užsiėmimai gryname ore arba susikurtas jaukumas namuose. Atidžiau prižiūrėkite vaikus.


MERGELĖ. Savaitės pradžia turėtų būti turininga, kūrybinga, tereikia nusiteikti sėkmei ir maloniam bendravimui. Galimas netikėtas perspektyvus pasiūlymas. Vis dėlto saugokitės nesąžiningų asmenų. Nuo ketvirtadienio turbūt padaugės protinio darbo arba teks įtemptai mokytis, rūpintis logistika. Tai labai išvargins. Kontroliuokite savo kalbą. Išsiblaškymas kelyje gali daug kainuoti. Savaitgalį derėtų nesikrimsti, jei keisis kai kurie planai ir vietoj smagaus laisvalaikio teks tenkintis rutina, padėti artimiesiems.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje galite pajusti manipuliavimą jūsų jausmais, bandymą pasinaudoti jūsų gerove arba taip elgsitės jūs kitų atžvilgiu. Jeigu nenorite problemų, nemėginkite išpešti daugiau naudos, nei nusipelnėte. Pasistenkite išlaikyti darną, nebrukite aplinkiniams savo nuomonės bei abejotinos propagandos. Artėjant savaitgaliui itin parūps nuosavybės, aplinkos klausimai. Jūsų emocionalumas gali trukdyti deramai atlikti pareigas. Savaitgalį atsigausite, jei pavyks maloniai pasilepinti ir palepinti kitus.



SKORPIONAS. Savaitės pradžia turėtų būti džiugi, drauginga. Tiktų vykti į svečius, šou renginius, parodas ir kt. Tačiau netrukus sumažės energijos ir noro bendrauti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų problemos. Derėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves. Venkite nelegalių sandėrių. Savaitės antroje pusėje teks pasukti galvą, jei norite taikiai nutraukti ar sureguliuoti įtampą keliančius ryšius. Jeigu nesugebėsite darniai sutarti su savimi, prie kitų nė nesiartinkite. Savaitgalį atsipalaiduosite, rasite malonių užsiėmimų.


ŠAULYS. Savaitės pradžia žada planuotus ir neplanuotus susitikimus. Seksis organizaciniai reikalai, gali išsiplėsti visuomeniniai ryšiai, draugų ratas. Tik pasistenkite neįsivelti į kai kurių pažįstamų siūlomas avantiūras, keistas meilės peripetijas. Nuo ketvirtadienio būsite lengvai pažeidžiami. Jumis gali mėginti manipuliuoti nedori asmenys. Arba per jūsų neatsargumą, abejingumą nukentės kitas žmogus. Saugokitės sukčių, neblaivių asmenų. Savaitgalį stenkitės nepervargti bei apsisaugoti nuo žalos sveikatai, streso, apkalbų.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžia bus turininga. Jeigu nesate išvykę į kelionę, viešnagę, tai nenustygsite vietoje ir vis tiek rasite, kur paganyti akis ir kaip praplėsti akiratį. Darbe saugokite dokumentus, laiku atlikite prisiimtus įsipareigojimus, savo profesines pareigas. Matydami, kad stengiatės, ir aplinkiniai turėtų darytis solidaresni, nusiteikę labiau bendradarbiauti, nei jus kritikuoti. Galimi oficialūs susitikimai. Savaitgalį jus gali sudominti okultiniai dalykai, religija, menai, parodos. Saugokite sveikatą ir reputaciją.

REKLAMA


VANDENIS. Savaitės pradžioje sustiprės erotinis interesas, sieksite slapto nuotykio arba apie jį svajosite. Realus flirtas veikiausiai nenuvils, tačiau virtuali meilės intriga gali būti rizikinga. Pasisaugokite internetinių sukčių. Turėsite rūpesčių, jei ruošiatės kelionei, egzaminams, teisminiam procesui, ypač jei laiku negavote ar nepateikėte reikalingų dokumentų, atsiskaitymų. Nuo ketvirtadienio būkite santūresni. Lengvai gali nutrūkti svarbūs ryšiai. Savaitgalį skirkite prasmingai veiklai ir aktyviam laisvalaikiui.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje jums nestigs dėmesio ir turbūt teks rinktis, kam teikti prioritetą. Saugokitės sukčių. Galite būti skubinami imtis reikalų, susijusių su vertybiniais popieriais, paskolomis, draudimu, alimentais ar pan. Į gera neišeis mėginimas pasipelnyti manipuliuojant svetimais pinigais, dokumentais. Nesivelkite į aferas. Gero ir lengvo gyvenimo troškulys gali nuvesti į nemalonumų liūną. Savaitės pabaigoje teks bendrauti su užsieniečiais, specialistais. Galimi trikdžiai, susiję su kelione, studijomis.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)