Savaitės horoskopai: balandžio 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 24 – 30 d.


AVINAS. Šią savaitę asmeniniam gyvenimui, šeimai, vaikams turėtumėte teikti prioritetą. Jei turite nors kiek laisvo laiko, nepatingėkite pasirūpinti namų buitimi, sodyba, kai ką išsamiai sutvarkyti. Susiimkite ir įveikite tai, kas ilgai kaupėsi. Artėjant savaitgaliui parūps nuotykiai, pramogos. Dėl vaikų išdaigų ar netikėtų poreikių gali suplonėti jūsų piniginė. Visgi jei rinksitės užsiėmimus pagal vidinį pojūtį, turėtumėte šauniai praleisti laiką. Svarbu nepersitempti ir vengti alergenų bei rizikingų avantiūrų, eksperimentų.


JAUTIS. Savaitės pradžia bus informatyvi. Regis, didės noras mokytis, atnaujinti žinias, labiau įtrauks įvykiai kolektyve, diskusijos. Galbūt vyksite į netolimą kelionę arba sudarysite aktualią sutartį. Nuo ketvirtadienio gali būti svarbu tvarkyti piniginius ar nuosavybės reikalus. Regis, darbe, versle būsite užimti tiek, kad dėmesio pritrūks artimiesiems. Be to, jiems nebeatrodys, kad jūsų pastangos atneš naudos. Gali įsiplieksti ginčai. Savaitgalį pajusite, kad norisi permainų, nuotykių, sporto, atgaivintų senų draugysčių ir hobių.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje tikėtina nauda, jeigu rimtai pasiryšite tvarkyti verslo reikalus, aptarti ilgalaikes komercines, nuomos sutartis. Galite gauti atlyginimą, honorarą arba papildomai užsidirbti pinigų iš kokios nors veiklos. Nuo ketvirtadienio būsite linkę kitus mokyti, moralizuoti, tačiau patys neatsisakysite savo abejotinų teorijų ir užsiėmimų. Gali būti nemalonumų dėl paskleistos dezinformacijos. Atsargiai kelyje. Savaitgalį pasižymėsite išlaidumu, dosnumu. Trumpos išvykos, ekskursijos suteiks įspūdžių.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje pasižymėsite emocionalumu, nuotaikų kaita. Daugiau dėmesio skirkite kasdieniniams reikalams ir žmonėms, kurie laukia jūsų dėmesio. Namų ruoša, žemės darbeliai veiks tarsi raminamieji vaistai. Jeigu pasistengsite, galite susitarti dėl kredito, piniginių atsiskaitymų, kelionės ar kt. Tačiau dėl pinigų, daiktų, neįvykdytų pažadų galite apsipykti su draugu, pažįstamu. Savaitgalį būsite nusiteikę paišlaidauti ir papramogauti, pasportuoti. Galima netolima kelionė, ekskursija, originalus pirkinys.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje itin saugokite savas ir svetimas paslaptis, tinkamai elkitės su konfidencialia informacija, būkite korektiški. Gali kilti abejonių, ar tikrai dauguma aplinkinių yra jūsų pusėje ir tokie palankūs, kokie bando atrodyti. Kaip bebūtų, gebėsite neprarasti savitvardos ir pasitikėjimo, jei tektų demonstruoti kompetenciją, žinias. Galite tikėtis naudos iš socialinės ar medicinos srities reikalų. Nuo ketvirtadienio augs įtampa santykiuose su antrąja puse, oponentais. Regis, savaitgalį pavyks atsipalaiduoti.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje bus raginimų aktyviau veikti ir rūpintis ne vien savimi. Jeigu dirbate kolektyve, su komanda, labiau pasijusite grupės dalimi, o galbūt net imsitės lyderystės. Dėmesio ženklų tikriausiai sulauksite iš seno pažįstamo. Nuo ketvirtadienio tapsite gana nenuoseklūs ir klaidinsite aplinkinius. Geriausias būdas apsisaugoti nuo nesusipratimų bei atgauti pusiausvyrą – ramybė ir vienatvė bei susilaikymas nuo komentarų skaitymo. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Savaitgalį pravartu rinktis sportą ir (ar) kūrybinę veiklą.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje būsite darbingai nusiteikę. Jei teks bendrauti su viršininkais ar visuomene, stengsitės parodyti, kad esate neabejingi įvykiams darbovietėje, šalyje ir kt. Kuo daugiau nuveiksite, tuo aukštesnio įvertinimo galėsite tikėtis. Galite paviešinti konkrečią poziciją aktualiu klausimu. Tikėtini kontaktai su neramiais, skubančiais, impulsyviais žmonėmis. Pasistenkite išvengti konfliktų. Savaitgalį dažniau pabūkite vieni, nesiblaškykite, neverskite savęs daug bendrauti. Saugokite savo ir kitų sveikatą.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje nestigs optimizmo, pasitikėjimo savimi, kompetencijos. Galbūt dalyvausite renginyje, kuris jums pridės populiarumo. Pravartu užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, mokslu, tarpininkavimu, kelionėmis, tarptautine komercija. Gali būti, kad sulauksite pasiūlymo vykti į kelionę, stažuotę ar konferenciją. Savaitės antroje pusėje kai kurie reikalai gali susikomplikuoti, arba nerimo sukels artimųjų problemos. Savaitgalis gali būti turiningas. Susitiksite su dominančiu asmeniu.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje pravartu peržiūrėti finansinius dokumentus, imtis ūkinių darbų, nes kai ką būtina iš esmės sutvarkyti. Jei turite rimtą finansinę ar psichologinę problemą, pasitarkite su specialistais. Regis, gauta informacija tinkamai pasinaudosite. Nuo ketvirtadienio su darbais dorositės nelengvai. Nors kitus galite nustebinti savo žiniomis, akiračiu ar vertybėmis, pavydas ir savanaudiškumas bus stipresnis už norą jus pagirti, pritarti. Saugokitės avarijų. Savaitgalį seksis patraukti dominančių žmonių dėmesį.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžia gali būti produktyvi, jeigu nuosekliai sieksite numatyto tikslo, nekreipdami dėmesio į aplinkinių replikas. Galite sudaryti bendradarbiavimo sutartį, imtis projekto. Galbūt kils noras įdomiau pertvarkyti savo aplinką, įsigyti kažką modernaus. Finansinius dokumentus tvarkykite labai atidžiai. Tokiu būdu galite pastebėti tam tikrą žalą ar spragą, dėl kurios gresia nuostolis. Savaitės pabaigoje vargu ar pavyks išvengti godumo, pavydo apraiškų. Turbūt ieškosite neįprastų užsiėmimų ir įspūdžių.


VANDENIS. Savaitės pradžioje teks pasukti galvą, kaip subalansuoti visų poreikius, verslo reikalus, išlaidas ir pan. Galbūt pasitaikys proga papildomai užsidirbti. Jei tai nėra aktualu, tuomet labiau parūps tvarka, higiena, naminių augintinių gerovė. Nuo ketvirtadienio stokosite emocinės pusiausvyros, o gal ir pagarbos, pakantumo kitiems. Jei jau atrodė, kad svarbūs santykiai pakrypo gera vaga, staiga patirsite nemalonių ekscesų. Savaitgalį kils ūpas eksperimentuoti su stiliumi, interjeru, dietomis ar kt.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje jums seksis kūrybos, meno, šou verslo, sporto srityse. O jei tuo neužsiimate, turėtų nenuvilti rezultatai su prekyba, informacija, ryšiais, vaikais susijusiose veiklose. Galite įsigyti bilietą į renginį, kelionę ar pan. Saugokitės sukčių. Savaitės pabaigoje derėtų daryti tai, ką privalote, užuot gaišus laiką su abejotinos reputacijos veikėjais. Regis, pajusite žalingų įpročių pasekmes. Savaitgalį pravartu daug dėmesio skirti mitybai, sportui, sveikatos ir grožio profilaktikai, vaikams ir gyvūnams.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)