Savaitės horoskopai: balandžio 10 – 16 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 10 – 16 d.


AVINAS. Šią savaitę jus domins su kelionėmis, studijomis, globaliniais klausimais susiję dalykai. Galite planuoti tam tikrą įvykį savo gyvenime, svarbią kelionę, stažuotę ar pan. Tikėtinas praturtinantis renginys, reikšminga pažintis. Apskritai jums puikiai seksis, jei vengsite konfliktų, o dirbdami įsigilinsite į dokumentus, duomenis, informaciją. Nesusireikšminkite, nesielkite biurokratiškai. Norimai veiklai gali susidaryti bendraminčių kompanija. Saugokitės traumų, tinkamai elkitės su technika.


JAUTIS. Savaitės pradžioje būsite kūrybingi, įžvalgūs, nestokosite optimizmo. Kita vertus, teks skubiai spręsti aktualią finansinę problemą, mokėti už studijas, kelionę ar kt. Apskritai bus sunku įveikti pagundą išlaidauti net ir nebūtiniems dalykams. Pravartu planuoti būtinas naujoves, kvalifikacijos kėlimą. Gali tekti bendrauti su įtakingais veikėjais, dalyvauti diskusijose. Gali būti, kad dėl netikėtos žinios teks staiga leistis į kelią. Savaitės pabaigoje pravartu apsilankyti turiningame renginyje.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje galite arba sugadinti senus partneriškus santykius, arba kaip tik patirti gaivų atsinaujinimą. Stenkitės bendrauti draugiškai, būti dėmesingi. Vietoj priekaištų dovanokite meilę, paramą. Regis, nuriedės akmuo nuo širdies, jei pagaliau išsispręs skolų, draudimo, mokesčių, pajamų deklaravimo, verslo ar interesų susikirtimo klausimai. Regis, sulauksite realios bendraminčių paramos. Savaitės pabaigoje galite gauti žinių iš užsienio, leistis į kelionę ar kt. Regis, šalčiu padvelks meilės fronte.

VĖŽYS. Savaitės pradžioje neblogai seksis įgyvendinti suplanuotus dalykus, diegti naujoves darbe. Nevenkite reikalingų gyvenimo būdo pokyčių. Galbūt teks labiau susirūpinti sveikata, atlikti tyrimus, koreguoti mitybą. Savaitės viduryje stokosite vidinės ramybės. Iš pusiausvyros jus ypač ves konkurentai, oponentai. Regis, emociškai pratrūksite ne laiku ir ne vietoje. Saugokitės ugnies, avarijų. Savaitės pabaigoje galimas sunkiai suvaldomas išlaidavimas. Norėsis ištrūkti iš namų ar išvengti buitinių pareigų.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje jūsų aktyvumą stimuliuos gautos naujienos, kūrybinis įkvėpimas, flirtas. Patinkantis asmuo gali sužadinti romantiškas viltis. Į verslą, pramogų šou galite įsitraukti visu pajėgumu. Jeigu jums nestinga kompetencijos, gebėjimų, populiarumas ir pripažinimas – jau ant slenksčio. Visgi koją aršiai kaišios slapti priešai, intrigantai, todėl nepraraskite budrumo. Darbo reikaluose pravartu derinti savo ir dalykinių partnerių bei oponentų nuomones, interesus. Savaitgalį domėsitės nepigiomis prekėmis ir jų ieškosite.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje pravartu susikurti išorinį jaukumą, komfortą namuose bei užtikrinti vidinę pusiausvyrą, santykių darną, labiau pasirūpinti vaikais. Gali būti, kad atsiras proga pasireikšti prieš publiką, užmegzti įdomių pažinčių, pristatyti dalykinį ar kūrybinį projektą. Regis, bus tiek veiklos, kad ne viską spėsite laiku atlikti iki savaitgalio. Tokiu atveju jis bus pusiau darbinis. Savo užimtumu galite sujaukti artimo žmogaus planus. Pasistenkite nenuvilti tų, kurie jumis pasitiki. Tereikia rasti, kuo nudžiuginti.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje, regis, susitiksite su artimais žmonėmis, giminaičiais arba gausite malonų laišką, kvietimą. Rezultatai turėtų nenuvilti, jei daug laiko skirsite įtemptam mokymuisi, žinių kaupimui. Po švenčių daugiau tvarkos ir disciplinos gali būti pareikalauta darbe. Namuose gali tekti kažką remontuoti, taisyti. Pasirūpinkite, kad jūsų namai ir namiškiai būtų saugūs. Artėjant savaitgaliui, daugės kontaktų su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais. Regis, labai pravers įgytos žinios bei užsienio kalbų įgūdžiai.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje norėsis žemiškų malonumų, komforto. Būsite nusiteikę išleisti pinigų vaišėms, įvaizdžiui ar kt. Gana palanku tvarkyti su verslais, nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus. Turėtų pavykti susitarti dėl kažkokio projekto, užsakymo, informacijos. Atsargiai kelyje bei užsienyje, jei esate išvykę. Jeigu teiksite interviu, komentuosite, publikuosite, mokysite kitus žmones, tai jauskite atsakomybę už savo žodžius ir per grubiai nepirškite savo požiūrio. Savaitgalį užsiimkite tuo, kas jus domina.


ŠAULYS. Šią savaitę daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikos ir savitvardos. Kuo daugiau dėmesio skirkite šeimai, giminei, vaikams. Padedant artimiesiems, namų ar sodybos aplinka gali atsinaujinti. Jei ieškote uždarbio šaltinio, veikiausiai pastangos pasiteisins. Tikėtini nauji gerbėjai, apsilankymas įdomiame renginyje. Būkite itin atidūs, jeigu tvarkote kitų žmonių finansinius dokumentus, vertinate jų turtą ir pan. Artėjant savaitgaliui, teks daug bendrauti, patarinėti, padėti. Prioritetą teikite šeimai.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje dar nesinorės kibti į darbus, trokšite atsipalaidavimo, namų komforto. Lėčiau ar greičiau po švenčių visgi teks užsiimti įprasta veikla. Jei tikitės iš kitų daugiau nei jie pasirengę duoti ar atlikti, gali kilti konfliktų. Mėginimas primesti valią, ego ar pranašumo demonstravimas skatins pašnekovų nedraugiškumą, galbūt net kels įtūžį. Ieškokite patrauklesnių būdų pasiekti tikslą. Saugokitės traumų, ugnies. Savaitės pabaigoje kils ūpas ar būtinybė gerai susitvarkyti namus, pasirūpinti naminiais gyvūnais.


VANDENIS. Savaitės pradžioje noriai pabendrausite su draugais, pažįstamais. Regis, rasite, kuo vieni kitus sudominti, nustebinti. Galbūt susitarsite dėl bendro projekto. Visgi bus nelengva imtis įprastinių darbų, nes mintys skrajos padebesiais. Regis, žymiai geriau seksis tos veiklos, kurioms reikalingas meninis ar neįprastas įkvėpimas, intuicija, naujas požiūris. Nekoks metas sveikatai. Pasistenkite nesinervinti ir tinkamai maitintis. Saugokitės traumų. Savaitgalį labiau parūps vaikų ir materialinės gerovės klausimai.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje jausitės neblogai, jei sugebėsite į aplinkinius žvelgti pozityviai. Regis, būsite nusiteikę siekti naudos ir gerovės. Dėl to šiek tiek laviruosite, manipuliuosite. Geras kolektyvas, bendraminčiai bus pagrindinis veiksnys, lemiantis gerus rezultatus verslo, profesijos srityje. Tačiau netikėtų problemų gali sukelti vaikai. Saugokite juos nuo pavojų. Neskubėkite atvirauti kuo nors susižavėję arba nusivylę. Galite nevisiškai teisingai suprasti jums (ne)rodomą dėmesį ir sureaguoti neadekvačiai.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)