Savaitės horoskpai: vasario 13 – 19 d.

Savaitės horoskpai: vasario 13 – 19 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius ar finansinius planus, ryšius, sutartis. Regis, ketinate nutraukti sutartį ar derėtis, keisti sąlygas. Skubėsite daug nuveikti, jeigu suplanavote kur nors toliau vykti, kažką aplankyti, pamatyti. Galbūt esate įsipareigoję dalyvauti viešame renginyje ar kažką suorganizuoti kitiems. Savaitgalį tikėtinos draugiškos kompanijos, kolektyvinės pramogos. Būsite nepralenkiami sumaniais patarimais ir gebėjimu įtikinti aplinkinius.


JAUTIS. Savaitės pradžioje neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga padaryti kuo greičiau. Pasistenkite neignoruoti kitų žmonių nuomonių bei sprendimų. Tai prisidės prie santykių gerinimo. Gali užsimegzti žavi, nesavanaudiška draugystė. Regis, pajusite pagyvėjusius romantiškus jausmus ir ūpą išlaidauti. Nuo ketvirtadienio nekelkite įtampos savo ambicijomis, elkitės išmintingai. Pravartu ištrūkti iš įprastos aplinkos, aplankyti parodą, kultūrinį renginį ar kt. Savaitgalis žada neįprastų įvykių, ypač jei keliaujate.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje derėtų atlikti skubius darbus. Tai gana produktyvus metas, bet gali pasitaikyti keistų nesusipratimų, veidmainystės, nesusikalbėjimo su aplinkiniais. Būkite optimistai, bet kartu ir realistai. Griežčiau laikykitės higienos reikalavimų, sveikos mitybos. Nuo savaitės vidurio ideologiniai, istoriniai, psichologiniai dalykai taps įdomesni, svarbesni nei paprastai. Jeigu gilinsitės, galite atrasti naują prasmę ir požiūrį. Galbūt vyksite į konferenciją, viešą teminį renginį, susitikimą su bendraminčiais ar kt.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje pajusite išorinio atsinaujinimo ir vidinio tobulėjimo poreikį. Regis, kils ūpas apsilankyti sporto klube ar grožio salone, keisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų aksesuarų ir pan. Domėsitės ir kelionių pasiūlymais. Savaitės antroje pusėje galite neišvengti finansinių rūpesčių ir psichologiškai sunkių pokalbių, prisiminimų. Jausitės žymiai geriau, jei nepatirsite spaudimo, priekaištų iš jums svarbaus asmens. Savaitgalį atsakingai rinkitės prekes, pramogas bei kompanionus.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje būsite susirūpinę kasdieniais reikalais, nerimą kels didėjančios išlaidos. Kita vertus, džiugins grožio ir komforto suteikiantys pirkiniai. Atsiras progų pademonstruoti stiliaus pojūtį, talentus. Būsite linkę sau ir vaikams leisti kiek daugiau malonumų. Nuo ketvirtadienio pasitaikys pašnekovų, kurie rodys nepasitenkinimą, piktai reaguos į jūsų nuomonę, oponavimą. Galite justi įtampą, galbūt dėl neatliktų darbų ar nejautraus partnerio elgesio ir pan. Raskite būdą tai pakeisti. Labiau saugokite sveikatą.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje iškart imkitės tvarkyti reikalus susijusius su informacija, ryšiais, mokslu, technika, transportu, nes tuoj prarasite ūpą. Galbūt dėmesį prikaustys šeimos ir meilės aktualijos. Įvyks arba bus planuojamas širdžai artimų žmonių susitikimas. Sulauksite dėmesio, komplimentų, o ir patys kitus nudžiuginsite. Savaitės antroje pusėje nerimo gali sukelti vaiko, mylimo žmogaus, augintinio arba jūsų sveikata. Jei planavote pramogą, išvyką į renginį, turbūt teks koreguoti planus. Praverstų sveikesnė mityba.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje turėsite didelių norų, bet ne tiek daug galimybių. Derėtų tai įvertinti. Rimtai apsvarstykite aktualią finansinę, komercinę ar nuosavybės problemą. Regis, sulauksite komplimentų dėl įvaizdžio. Nuo ketvirtadienio šeima, artimieji užims visą jūsų dėmesį. Prireiks kantrybės bendraujant su vaikais. Jeigu norite harmoningo mikroklimato namuose, pasistenkite valdyti savo emocijas. Skleiskite meilę, supratingumą, o ne įtampą. Savaitgalį seksis kūrybinė veikla, grožio paslaugų teikimas.



SKORPIONAS. Ši savaitė bus darbinga ir produktyvi. Galite padaryti įspūdį savo žiniomis, pasiekimais. Visgi galimi ir tokie nuomonių, požiūrių skirtumai, kuriuos suderinti bus nelengva. Regis, būsite dosnūs tiems, kuriuos mylite. Ir patys galite sulaukti malonaus siurprizo, romantikos. Galima netolima kelionė. Kita vertus, sunkumų gali sukelti senyvo amžiaus artimieji bei kategoriški asmenys. Savaitgalį pasimėgaukite namų ramybe. Neprimeskite savo norų šeimos nariams – leiskite jiems patiems nuspręsti, kuo užsiimti.


ŠAULYS. Šią savaitę būsite jautrūs, emocionalūs, jausite ilgesį ar nerimą dėl kai kurių artimųjų. Jums reikia dažniau pailsėti ir pabendrauti su tais žmonėmis, kurie galėtų praskaidrinti nuotaiką savo skleidžiama šiluma, meile. Visgi jei per daug kalbėsite apie augančias kainas, turtingų žmonių pajamas, svetimą naudą, tai gera nuotaika taip ir nepasirodys. Verčiau paskaitykite vertingą knygą, padiskutuokite apie istoriją, kurkite jaukumą aplink save. Savaitgalis žada daug informacijos, kontaktų ir aktyvios veiklos.


OŽIARAGIS. Ši savaitė bus gana permaininga. Ją pradėję su polėkiu, aktyviu bendravimu, greitai nuleisite rankas. Atrodysite kažkuo labai susirūpinę. Skaičiuosite galimą naudą, žalą ir pan. Aktyvus bendravimas, šurmulys taps nepageidaujamas. Augs atsipalaidavimo poreikis, geriau jausitės vienumoje arba pasirinkę intymią romantiką dviese. Visgi romantiniuose reikaluose būkite kantrūs ir sumanūs. Savaitgalį tikėtinas aistringas pasimatymas. Saugokite sveikatą, nes gali paūmėti lėtinė liga.


VANDENIS. Šią savaitę norėsis atsipalaiduoti, bet tikriausiai iš pradžių teks atlikti varginamas pareigas. Tam tikri rūpesčiai gali būti susiję su politika, sudėtingu darbu ar pasirinkimu, atsakomybe. Bendraukite – draugiški pokalbiai gali suteikti didesnį bendrystės jausmą. Nepagailėkite romantiškos dovanėlės mylimam žmogui. Savaitės viduryje gali pasireikšti peršalimo simptomai, rimto nuovargio ar net depresijos požymiai. Nenumokite į tai ranka. Savaitgalį labiau save palepinkite, tačiau tik sveikatai naudingais dalykais.


ŽUVYS. Savaitę pradėsite rimtais darbais ir mokslais. Regis, jus domins svarbios temos: politika, teisė, tarptautinė situacija ir kt. Įsiklausykite į smulkmenas – jos gali pasirodyti reikšmingos. Gyvenimas ims atrodyti malonesnis, jei pagaliau sulauksite pozityvaus atsako į savo jausmus, kūrybines pastangas ar pan. O jeigu fortūna visgi neatsisuks, vykite šalin slogias nuotaikas. Saugokite sveikatą. Regis, teks pasirūpinti ligoniu ar senyvu asmeniu. Būsite linkę teikti labdarą, arba patys sulauksite pagalbos iš visuomenės.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)