Savaitės horoskopai: gruodžio 19 – 25 d.

Savaitės horoskopai: gruodžio 19 – 25 d.


AVINAS. Savaitės pradžia bus neproduktyvi, jeigu būtinus reikalus, atsiskaitymus atidėliosite tikėdamiesi, kad kažkas kitas viską padarys. Jums derėtų paskubėti sutvarkyti finansinius reikalus, parengti ataskaitą ar peržiūrėti sąskaitas, dokumentus. Nuo trečiadienio itin rūpinsitės numatomos kelionės formalumais, logistika, pavėžėjimo paslaugomis, pasiruošimu egzaminui ar konkursui, jei tai aktualu. Prasidedant mėnulio jaunaties fazei, būkite vis labiau pozityvesni. Šv. Kalėdų šventimas bus smagus, jei turėsite šaunią draugiją.


JAUTIS. Savaitės pradžioje tikėtini rūpesčiai, susiję su šeima, partneryste, konkurencija. Regis, kažkam oponuosite. Galbūt teks aiškintis santykius su tais, per kuriuos patyrėte finansinių ar reputacijos problemų. Savaitės viduryje teks mokėti mokesčius, įmokas arba leisti pinigus dovanoms, gardumynams. Regis, rasite laiko ir kūrybinėms repeticijoms, šventiniam projektui ar meilės pagundoms. Jei penktadienį leidžiatės į kelionę, išvykite su džiaugsminga nuotaika. Regis, per šventes būsite neįprastoje aplinkoje.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje būkite dėmesingi, bendradarbiaukite, padėkite, nes visiems bus aktualu iki švenčių užbaigti kai kuriuos darbus, įvykdyti užsakymus. Ypač svarbu saugoti savo ir kitų sveikatą. Darbe, politikoje gali kilti kliūčių dėl konkurencijos, nepasitikėjimo, įstatymo pažeidimo ar kt. Paskubėkite sumokėti mokesčius, įmokas, nupirkti dovanas, jei to dar nepadarėte. Svarbu nesikoncentruoti į negatyvius dalykus ir nesivelti į aferas. Jums būtų įdomiau šias Kalėdas švęsti ne savo namuose, o kitame mieste ar šalyje.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje būsite nusiteikę kūrybinei veiklai. Galite sulaukti užsakymų, sutarčių, pasiūlymų šventėms arba patys juos teikti. Labiau prižiūrėkite vaikus, objektyviai įvertinkite jų poreikius. Nesileiskite į abejotinas avantiūras. Savaitės viduryje kils ūpas iš pagrindų apsitvarkyti ir šventiškai papuošti aplinką. Pravartu pagalvoti ir apie savo išorinį įvaizdį, kad per šventes pavyktų originaliai sužibėti. Regis, smagiai nuteiks romantiškos intrigos, flirtas. Bus su kuo kartu ruošti Kūčių stalą bei švęsti šv. Kalėdas.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje negalėsite pakęsti betvarkės ir darbų neužbaigtumo, todėl nesėdėsite sudėję rankų. Būkite kiek atlaidesni sau ir kitiems. Neprovokuokite konflikto. Savaitės viduryje būsite itin energingi, kūrybingi. Galite pasiekti neblogų rezultatų, pelnyti komplimentų. Galite gauti pasiūlymų, kvietimų atvykti šventėms. Stengsitės, kad ruošiamos dovanos būtų originalios. Savaitės pabaiga veikli, bet daug kas priklausys nuo savijautos. Regis, noriai ruošite šventišką aplinką, aprangą, patiekalus, lepinsite kitus.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje tikriausiai pavyks užbaigti įstrigusį reikalą, rasti reikiamos informacijos, įvykdyti pažadą, išsivaduoti iš keblių reikalų, susijusių su mokslu, reklama, transportavimu, kelių valymu, technikos pirkimu-pardavimu ar remontu. Regis, galvosite, kuo galite pradžiuginti artimuosius, kaip padėti ar kaip elgtis, kad visiems būtų gerai, o šventės – su maloniais siurprizais. Sieksite komforto namų aplinkoje. Galite parengti staigmeną mylimam žmogui. Savaitgalį sups draugiška aplinka, bus malonaus jaudulio.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje teks imtis praktinių, materialinių, piniginių reikalų. Stenkitės nebeatidėlioti to, ką svarbu užbaigti iki švenčių. Įsiklausykite į racionalius argumentus, įsigilinkite į informaciją. Tai padės sudaryti naudingą sutartį, sumažinti nuostolių tikimybę, išvengti nuobaudos ar pan. Visgi jus stebi konkurentai, oponentai, todėl verčiau nebandykite pažeidinėti įstatymų, taisyklių. Savaitės pabaigoje būsite kupini jaudulio, jei į gimtinę šventėms grįžtate iš toli arba laukiate atvykstančių artimųjų. Šeima – svarbiausia.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje vargins situacijos nestabilumas. Pasistenkite bendrauti ir darbuotis lanksčiau. Nuo to priklauso, koks bus mikroklimatas aplink jus. Tikėtina nauda iš neseniai atliktos veiklos, pajamos iš nuomos, komercijos. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Regis, savo pasiūlymu nudžiuginsite mylimą žmogų, giminaitį ar vaiką. Savaitės pabaigoje galbūt sulauksite svečių ar patys vyksite viešnagėn. Visgi Šv. Kalėdas turbūt švęsite tradiciškai – su šeima jaukiuose namuose. Svarbu susikurti kalėdinę dvasią.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje nerimą kels užkulisiniai reikalai, intrigos, energijos stoka. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba sava sveikata. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais. Apdairiau elkitės su dokumentais bei nežiopsokite kelyje. Savaitės viduryje paaštrės jūsų komercinė uoslė. Augs noras pasipelnyti arba padaryti įspūdį, kad iš to turėtumėte kitokios naudos, įgytumėte pripažinimą. Saugokitės sukčių, manipuliatorių. Savaitgalį pavyks susikurti šventišką aplinką, palepinti kūną ir sielą. Patiks gauti dovanų.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje galite tikėtis paramos, praktinio patarimo ar pan. Visgi tikro bendradarbiavimo ir palaikymo dar teks kantriai laukti siekiant gilesnio supratimo, teisingesnių mainų. Saugokitės infekcijų. Savaitės vidurys palankus meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai, tyrimams, šventiniams pasiruošimams. Širdį glostys romantinės intrigos, meilė, komplimentai. Venkite svaigalų ir nepraraskite budrumo kelyje. Šv. Kalėdos turėtų būti sočios, ramios, su dovanomis ir kalėdine nuotaika.


VANDENIS. Savaitės pradžioje nekokia bus nuotaika ir savijauta, jei nesiseka suplanuoti darbai ar nepavyksta išsiaiškinti santykių. Tik protingu reiklumu ir kantrybe, o ne ekscentriškais išsišokimais galėsite šį tą pasiekti. Bus lengviau, jei remsitės kolektyvu, komanda ar bent turėsite tvirtą palaikymą namuose. Savaitės pabaigoje būsite nelinkę pasiduoti prieššventiniam sambrūzdžiui. Net šventinį savaitgalį puikiausiai jausitės be jokios kompanijos. Kitiems galite atrodyti keistuoliai. Saugokitės infekcijų, venkite svaigintis.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje galite gauti žinią iš švietimo, socialinės ar teisėtvarkos institucijos, užsienio. Regis, norėsis prasiblaškyti toliau nuo įprastos aplinkos, aplankyti parodą, turiningą renginį arba leistis į kelionę. Atgaivintos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos arba malonios, romantiškos. Savaitės pabaigoje daugės susitikimų su draugais, diskusijų socialiniuose tinkluose ir pan. Nauja pažintis bus nevienadienė. Jeigu nesusirgsite, kalėdinės šventės bus ramios, jaukios.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)