Savaitės horoskopai: balandžio 11 – 17 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 11 – 17 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje būsite kūrybingi ir veiklūs. Galimas slapta intriga dvelkiantis pasiūlymas. Galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos, pakeisti plaukų spalvą ir kirpimą. Jeigu aktualu įsidarbinti ir to siekiate, galite gauti darbo pasiūlymą. Viskas geriau seksis, jei gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Tuomet net priešinga nuomonė, skonių skirtumas turėtų jus praturtinti. Savaitgalį jūsų nuotaikas labai veiks kiti žmonės. Per Velykas būsite linkę išlaidauti, elgtis neįprastai.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje daug kas priklausys nuo jūsų veiklumo, tvarkant nuosavybės, verslo arba šeimos reikalus. Jei kils ginčas, atvėskite, palaukite, kol išsisklaidys emocijos. Savaitei įsibėgėjus, daugės kūrybinio įkvėpimo, viliojamų pasiūlymų. Regis, bendrausite su romantiškai nusiteikusiais ar įdomiais asmenimis. Itin domėsitės savo išvaizda, sveikata, dietomis. Nevengsite ir ūkinių darbų, išsamios namų ruošos, ruošiantis šv. Velykoms. Nors būsite darbštūs, pravartu patausoti sveikatą – juk norite švęsti sveiki.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje jūsų veikla bus gana produktyvi, jeigu ji susijusi su komercija, reklama, mokslu, medicina. Visgi neskubėkite aklai pasitikėti gauta informacija. Jei išleisite daug pinigų vien tam, kad padarytumėte viešą įspūdį, tai nuskriausite savo šeimą. Rūpesčių gali sukelti artimas žmogus. Neatidėliokite tų keblių reikalų, kuriuos privalote išspręsti. Artėjant ilgajam savaitgaliui, augs ūpas kaip nors pasilinksminti, pasportuoti. Regis, jus prisimins draugai, gerbėjai arba patys jiems save priminsite.


VĖŽYS. Savaitės pirmoje pusėje būsite dosnūs sau ir kitiems bei nestokosite filosofinio požiūrio. Jums seksis paveikti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, nuostatomis, vertybėmis. Galite domėtis nekilnojamojo turto rinka, komforto prekėmis. Labai svarbus jums atrodys funkcionalumas, kokybė, jei ketinate kažką įsigyti. Artėjant šv. Velykoms, kils ūpas iš peties paplušėti namuose. Turbūt pavyks sukurti jaukią aplinką, tačiau svarbiau yra užtikrinti savo vidinę pusiausvyrą ir darną santykiuose su artimaisiais.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje tikėtinos neprognozuojamos situacijos. Kažkas gali jus gundyti investuoti į rizikingą veiklą, pirkti ar parduoti, išsinuomoti ar išnuomoti. Būsite linkę išleisti daugiau pinigų nei paprastai, ir ne vien savo poreikiams. Stenkitės įvertinti, sukonkretinti planus, tikslus. Pravartu pasidomėti tam tikromis garantijomis, įstatymais. Artėjant savaitgaliui, domins renginiai ir susitikimai. Galima netolima kelionė. Deja, svarbius jums santykius šiek tiek drums nesantaika. Šv. Velykas švęskite su šeima.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje nerimą kels daugybė dalykų. Stenkitės atsipalaiduoti, tausokite sveikatą. Seksis gilintis į meną, įvairias paslaptis. Tuo pačiu gali paaiškėti, kiek prisikūrėte nerealių iliuzijų ir kurios jūsų viltys nėra tuščios. Jautriai reaguosite į gerbiamų ir mylimų žmonių pastabas, poelgius. Nereikalaukite per daug. Visame kame remkitės sveiku protu, o ne ambicijomis. Artėjant savaitgaliui, būsite linkę rūpintis komfortu, šventiniais gardumynais. Tikėtini susitikimai su giminaičiais.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžia pasižymės kontaktų gausa, daugybe pokalbių, planų ir diskusijų. Galite dalyvauti masiniuose renginiuose, kolektyviniuose susitikimuose. Nuo savaitės vidurio tapsite pasyvesni, bet galite pataikauti slaptiems įgeidžiams, skleisti abejotiną informaciją. Ieškokite tinkamesnių saviraiškos galimybių. Ilgasis savaitgalis pažers įspūdžių, jeigu kažkur dalyvausite, bendrausite. Per šv. Velykas džiugins gardus maistas, margučiai, gražūs daiktai ir t.t. Rasite kuo pasimėgauti ir kuo pamaloninti kitus.



SKORPIONAS. Savaitės pradžia gali būti kiek neįprasta. Kažkieno pastaba ar netikėtas poelgis gali jus paskatinti keisti kai kurias nuostatas. Bet kokioje veikloje, kurios imsitės, būsite aktyvūs, darbingi. Po nelengvų darbų malonumo teiks bendravimas su menininkais, gerbėjais, keistuoliais. Lengvai megsite pažintis, šmaikščiai flirtuosite. Artėjant savaitgaliui, stipriau pajusite, kad viskas turi pasekmes ir turbūt įžvelgsite paslėptus dalykus. Norėsis ramybės, šventinis šurmulys vargins, tačiau pamažu pagyvėsite.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje bus nelengva objektyviai vertinti perspektyvas, todėl pravartu pasitarti su tas pačias situacijas patyrusiais žmonėmis. Jeigu turite politinių ar profesinių ambicijų, tai įtampos nestigs. Iš jūsų gali būti kažko pareikalauta. Turėkite omenyje, kad labai lengvai galite kitus įžeisti. Nepasiduokite provokacijoms. Savaitės pabaigoje galimos pažintys, susitikimai su bendraminčiais. Tačiau ne viskas teiks pasitenkinimą. Regis, stokosite ūpo šventinei veiklai. Venkite svaigalų, konfliktinių situacijų.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžia pareikalaus atsakomybės ir rimto požiūrio į finansinius reikalus, mokesčius, pajamų deklaravimą. Būsite dar labiau užsiėmę, jei turite planų pasirodyti prieš publiką, vykti į užsienį ar pradėti veiklą su užsieniečiais. Visgi netikėtos kliūtys gali priversti koreguoti planus. Artėjant savaitgaliui, daug ką veiksite, o kalbos suksis ne apie šventes, o apie karjerą, politiką, globalius įvykius. Tik per Velykas prireiks draugiškos kompanijos, kad ir ką ketinate veikti: ar margučius marginti, ar kur nors vykti.


VANDENIS. Savaitės pradžia gali prasidėti nervingai, bet nuo priešiškų asmeniškumų galbūt pavyks persijungti į partneriavimo, bendradarbiavimo lygmenį. Pinigų, mokesčių, deklaravimo klausimai bus ypač aktualūs. Regis, jums norėsis šį tą nuslėpti, arba taip sutvarkyti, kad turėtumėte kuo daugiau asmeninės naudos. Darbe gali būti pareikalauta svarių kokios nors veiklos rezultatų, finansinės ataskaitos ir pan. Savaitgalis skatins norą išsiveržti iš rutinos. Galbūt kur nors išvyksite. Regis, kitų dėmesio neišvengsite.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje labai ūgtelės jūsų kūrybingumas, fantazija, atjauta, socialinės ir medicininės pagalbos raiška. Galbūt susidomėsite pavasario madomis ir ieškosite geriausių atsinaujinimo variantų. Galite labai pagerinti savo stilių, jei tik neperlenksite lazdos. Nevartokite svaigalų, saugokitės intrigų. Savaitės pabaiga žada keistų peripetijų. Kol kas nepuoselėkite per daug rožinių iliuzijų, susijusių su lengvu praturtėjimu, meilės santykiais. Per Velykas sulauksite svečių iš užsienio arba patys švęsite toli nuo namų.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)