Kokie vestuvinių žiedų akmenys populiariausi?

Kokie vestuvinių žiedų akmenys populiariausi?


Svarstote, kokie brangakmeniai puikiai derės su vestuviniais žiedais? Populiariausias jaunų porų pasirinkimas yra žiedai, puošti gražiais deimantais, ypač kai kalbama apie moteriškus žiedus - vyriški modeliai paprastai neturi brangakmenių, nors daug kas priklauso nuo individualių pageidavimų. Prieš galutinai pasirenkant vestuvinius žiedus su konkrečiais akmenimis, pravartu iš anksto pasidomėti jų savybėmis.


Partnerių turinys


Populiariausi brangakmeniai vestuviniams žiedams - kuriuos verta apsvarstyti?

Neabejotina, kad vestuviniai žiedai su deimantais yra populiariausias pasirinkimas. Tai brangakmeniai, kurių kokybė vertinama pagal kelis komponentus: svorį, skaidrumą, spalvą ir šlifavimą. Pagal tai vertinama brangakmenių vertė. Daugelio žmonių nuomone, jie yra vieninteliai tinkami akmenys, tinkantys tiek sužadėtuvių, tiek vestuviniams žiedams - nepriklausomai nuo aukso spalvos. Deimantai puikiai atrodo įkomponuoti ir į baltojo, ir į geltonojo aukso vestuvinius žiedus.


Kitas brangakmenis, kuris gali puikiai atrodyti vestuviniuose žieduose, yra rubinas. Jis išsiskiria gražia raudona spalva ir dideliu kietumu. Iškart po deimantų jis yra vienas kiečiausių brangakmenių. Verta paminėti, kad rubinai simbolizuoja meilę ir troškimą, todėl puikiai tinka naudoti kaip brangakmenius vestuviniuose žieduose.

REKLAMA


Smaragdai yra gana retai sutuoktuvių žieduose naudojami brangakmeniai, nors vis dar galite rinktis vestuvinių žiedų modelius, kuriuose jie įkomponuoti. Vertingiausi smaragdai yra grynai žalios spalvos, nors tokių rasti tikrai sunku ir jie labai brangūs. Jei norite nuostabiai atrodančio ir nuo daugumos rinkoje esančių modelių besiskiriančio vestuvinio žiedo - rinkitės žiedą su smaragdu.


Šiek tiek mažiau paplitę vestuvinių žiedų akmenys yra cirkonai. Jų galite rasti šiek tiek pigesnių vestuvinių žiedų modeliuose, daugiausia dėl to, kad cirkonai yra gana pigūs brangakmeniai. Cirkonis yra visiškai bespalvis sintetinis akmuo, gaminamas laboratorinėmis sąlygomis.


Nuo ko priklauso vestuvinių žiedų su brangakmeniais kaina?

Šiandien daugelis vestuvinių žiedų modelių (ypač moteriškų) yra su dekoratyviniais akmenimis net visame žiedo paviršiuje. Prieš apsispręsdami dėl tokių vestuvinių žiedų jums ir jūsų antrajai pusei, būtina kartu aptarti šį klausimą. Gausiai dekoruoti akmenys vestuviniam žiedui suteikia šiek tiek sunkumo, o tai patinka ir tinka ne visiems. Kalbant apie kainą vestuviniai žiedai su brangakmeniais – komplekto kaina gal prasidėti nuo maždaug tūkstančio eurų ir kilti į viršų, nors daug kas priklauso nuo žiedų parametrų: brangakmenių rūšies, storio, aukso prabos ir bendro stiliaus, kuris turi įtakos sudėtingumo lygiui gamybos etape.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 30 (2024)

    Savaitė - Nr.: 30 (2024)