Kas svarbu planuojant mergvakarį?

Kas svarbu planuojant mergvakarį?


Jeigu šią vasarą gavote užduotį suplanuoti draugės mergvakarį nieko nelaukite ir pasinerkite į smagios šventės planavimą. Išlaisvinkite savo fantaziją ir sukurkite šventę, kurios dar ilgai negalėsite pamiršti. Prieš pradedant ruoštis šiai įsimintinai šventei būtina susidaryti svarbiausių darbų sąrašą. Tokiu būdu būsite tikra, kad nepraleisite nieko svarbaus. Jeigu dar nesate susidūrusi su mergvakario planavimu šiame straipsnyje pateikiami žingsniai jums bus tikrai naudingi!


Sudarykite svečių sąrašą


Mergvakaris yra puiki proga suburti visus būsimai nuotakai brangius žmones į vieną vietą. Tai svarbus žingsnis, nes nuo dalyvių skaičiaus priklausys vietos pasirinkimas. Į pagalbą pasitelkite socialines medijas ir sukurkite bendrą pokalbį su visomis nuotakos draugėmis. Nepamirškite į mergvakarį pakviesti ir retai matomų brangių žmonių, kurių dalyvavimas šventėje gali labai pradžiuginti.


Pasirinkite vietą


Vietos pasirinkimas priklauso nuo daugelio dalykų. Svarbu atsižvelgti į galimas oro sąlygas, kad šventės dieną netektų nusivilti. Vasaros metu labai populiaru rengti mergvakarius privačiose sodybose prie ežero kranto ar tiesiog miesto parke. Įvertinkite, kad renginio vieta turėtų būti patogi visiems dalyviams. Jeigu jūsų nuotaka mėgsta didelius siurprizus nustebinkite su mergaičių išvyką į kitą šalį. Kelionės metu galėsite atitrūkti nuo rutinos ir mėgautis poilsiu. Nepamirškite į lagaminą įsidėti ir puošnių suknelių bei aukštakulnių batelių vakaro pramogoms. Jeigu nenorite per daug išlaidauti nuostabaus grožio sukneles galite rasti apsilankę https://www.miestomada.lt/22-sukneles.

REKLAMA


Nuspręskite datą


Vieningai nuspręsti kada vyks mergvakaris gali būti nelengva užduotis, nes svarbu prisiderinti prie visų dalyvių poreikių. Pabandykite paslapčia pasidomėti ir nuotakos planais. Į pagalbą galite pasitelkti jos sužadėtinį, kuris padės jums nustebinti nuotaką netikėtu siurprizu. Svarbu, kad į šventę ji galėtų atvykti žvali ir kupina energijos, todėl nepatartina organizuoti šventės darbo dieną.


Užsiėmimai


Planuodamos mergvakarį atsižvelkite į savo draugės pomėgius ir svajones. Galbūt ji dievina žirgus, todėl galite užsakyti privačią jojimo pamoką palei jūros krantą. Stenkitės šventės metu suderinti ne tik pašėlusias pramogas, bet ir poilsį. Mėgaukitės naktiniu gyvenimu atsakingai, kad kitą dieną netektų kentėti nuo baisių pagirių! Po siautulingų linksmybių skirkite dieną masažui, veido procedūroms ar vandens pramogoms. Jeigu būsima nuotaka yra ekstremalių pojūčių gerbėja galite ją nustebinti šuoliu parašiutu. Tokie prisiminimai išliks jos širdyje visą gyvenimą.

REKLAMA


Pasirūpinkite maistu


Jeigu nenorite sukti galvos dėl užkandžių ir gėrimų patartina iš anksto rezervuoti staliuką prabangiame restorane, kuriame galėsite išmėginti dar nepatirtų skonių. Jei mergvakarį organizuojate gamtoje pasiūlykite surengti pikniką. Pasirūpinkite mėgstamais užkandžiais, skaniu vynu ir jau būsite pasiruošę sutikti būsimą nuotaką.


Apranga


Labai dažnai mergvakariui nusprendžiama pasisamdyti profesionalų fotografą, kuris galėtų įamžinti visas gražiausias šventės akimirkas. Jeigu norite, kad nuotraukos atrodytų nepriekaištingai galite sugalvoti aprangos kodą. Nuotaką papuoškite balta nerta tunika su kuria ji atrodys nepriekaištingai. Nuspręsdamos šventės aprangos kodą pagalvokite apie oro sąlygas ir užsiėmimus. Neverskite šventės dalyvių dėvėti nepatogių aukštakulnių ir trumpų suknelių ramiai leidžiant laiką gamtoje. Aprangą turėtumėte nuspręsti visos drauge, kad nekiltų nereikalingų nesutarimų. Prisiminkite, kad nuotraukose puikiai atsispindės jūsų nuotaikos, todėl privalote jaustis patogiai!


Partnerių informacija.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)