Kultiniame animaciniame filme „Kosmoso krepšinis 2“ dalyvaus ryškiausios NBA žvaigždės

Kultiniame animaciniame filme „Kosmoso krepšinis 2“ dalyvaus ryškiausios NBA žvaigždės


„The Athletic“ svetainės žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždės Anthony Davisas, Damianas Lilardas ir Klay‘us Thompsonas prisijungs prie LeBrono Jameso ir filmuosis filme „Space Jam 2“ (liet. „Kosminis krepšinis 2“).


„Space Jam“ pirmasis filmas buvo sukurtas dar 1996 metais, o jame pagrindinį vaidmenį atliko vienas geriausių visų laikų pasaulio krepšininkų Michaelas Jordanas.


Filmavimo aikštelėse taip pat pasirodys moterų NBA (WNBA) žvaigždės Diana Taurasi, Nneka Ogwumike ir Chiney Ogwumike. Ir šis sąrašas dar nėra baigtinis.


Filmas bus pradėtas kurti šią vasarą, o jo išleidimas planuojamas 2021 metų liepos 16 dieną. Šis projektas buvo pristatytas dar 2014 metais, bet dėl įvairių nesklandumų filmo kūrimo procesas buvo keliskart sustabdytas.


Pirmajame „Space Jam“ filme taip pat vaidino Larry Birdas, Charlesas Barkley, Shawnas Bradley, Patrickas Ewingas, Larry Johnsonas ir Muggsy Boguesas. Tai taip pat prisidėjo prie šio filmo sėkmės.

REKLAMA


„Space Jam 2“ filme L. Jameso žmonos vaidmenį atliks aktorė Sonequa Martin-Green. Taip pat dar nėra aišku, kad vaidinti filme K. Thompsonui nesutrukdys NBA finalo serijos metu patirta kojos trauma.


Užsienio spaudoje juokaujama, kad L. Jamesas galės sustiprinti tarpusavio ryšius su A. Davisu prieš naują sezoną „Los Angeles Lakers“ gretose, o už filmavimą gautas honoraras A. Davisui kompensuos krepšininko galimai atsisakyto 4,1 mln. JAV dolerių priedo, kas leistų Los Andželo klubui išsaugoti daugiau pinigų "algų kepurėje".







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)