Vaistininkų gaminamai kosmetikai – dar vienas aukso medalis

Vaistininkų gaminamai kosmetikai – dar vienas aukso medalis


Šiemet jubiliejinėje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2018“ šiauliečių vaistininkų gaminama natūralios sudėties kosmetika „Razalija“ apdovanota aukso medaliu. Jį pelnė kartu su Lietuvos sveikatos mokslų universiteto mokslininkais kurtas intensyvaus poveikio rinkinys veido odai. Tai jau antrasis toks aukso medalis, skirtas šiai „Valerijono“ vaistinės sukurtai ir gaminamai kosmetikai. Pernai parodos laureatu tapo regeneruojamasis kremas su hialurono rūgštimi ir kofermentu Q10.


Suvienijo mokslą, inovacijas ir vaistininko žinias


„Mes labai džiaugiamės aukščiausiu kompetentingos komisijos įvertinimu. Sujungę ilgametę patirtį vaistininkystėje su mokslo pažanga, sukūrėme inovatyvius kosmetikos gaminius. Šis laimėjimas mus skatina dar labiau plėsti savo kompetencijas kosmetikos gamyboje, ieškoti inovatyvių sprendimų ir juos pritaikyti praktikoje“, – apie laimėjimą sako vaistinės „Valerijonas“ vadovė Almyra Girdenienė.


Aukso medaliu įvertintą natūralios sudėties kosmetikos „Razalija“ intensyvųjį rinkinį sudaro serumas, kremas ir kremas-kaukė. Produktai skirti brandžios ir elastingumą praradusios veido odos priežiūrai.

REKLAMA


Produktų išskirtinumas – inovatyvūs ingredientai, pagrįsti moksliniais tyrimais. Intensyvų ir akivaizdų poveikį užtikrina serumo ir kremo sudėtyje esančios aktyvios medžiagos iš jūros dumblių ir jūržolių. Natūralus polisacharidas EPS Seafill PA pasiekęs gilesnius odos sluoksnius skatina kolageno gamybą, rudųjų dumblių ekstraktas Matrigenics 14G pastebimai veikia senėjimo procesų paveiktą odą, ypač kaktos, nosies srities ir smakro raukšles.


Vaistininkai intensyvųjį serumą ir kremą rekomenduoja naudoti dienos metu, o kremą-kaukę – nakčiai, kai oda aktyviai atsinaujina. Pastarasis produktas praturtintas augaliniu inulinu ir ekologiškais jogurto milteliais Yogurtene Balance, kurie padeda odai išsaugoti naudingus mikroorganizmus, skatina odos regeneraciją. Teigiamu ilgalaikiu poveikiu pasižymi sudėtyje esanti mažo ir didelio svorio hialurono rūgštis, o aktyvioji medžiaga Neurophroline ramina odą. Natūralūs aviečių ir gervuogių ekstraktai skatina odos atsinaujinimą, elastingumą, turi antioksidacinių savybių.

REKLAMA


Augantis dėmesys ekologijai


Kurdami natūralios sudėties kosmetiką „Valerijono“ vaistininkai pastebi, kad išpopuliarėjęs ekologiškas ir sveikas gyvenimo būdas turėjo įtakos ir kosmetikos rinkai. „Džiugina, kad vartotojai teikia pirmenybę kokybei, produkto sudedamosioms dalims, vis labiau atkreipia dėmesį į natūralius, ekologiškus ingeidientus, į ilgalaikį poveikį ir naudą. Kosmetika privalo būti ne tik veiksminga, bet ir draugiška aplinkai“, – teigia A.Girdenienė.


„Valerijono“ vaistinės kuriamos kosmetikos gamyboje naudojamos garsių kompanijų – „Givaudan“ ir „CODIF“ – gaminami inovatyvūs ir biologiškai aktyvūs ingredientai, pažymėti aukštą kokybę ir ekologiškumą patvirtinančiais ECOCERT ir COSMOS sertifikatais.


Partnerių informacija.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>