Neskasdienis vaizdas Londone: būsimasis karalius Williamas gatvėse pardavinėjo žurnalą apie benamystę (VIDEO)

Neskasdienis vaizdas Londone: būsimasis karalius Williamas gatvėse pardavinėjo žurnalą apie benamystę (VIDEO)


Jungtinės Karalystės princas Williamas ketvirtadienį buvo užfiksuotas Londono gatvėse pardavinėjantis žurnalo benamystės tema „The Big Issue“ egzempliorius ir besinešiojantis kortelių skaitytuvą potencialiems pirkėjams įtikinti.


Būsimasis karalius Vestminsterio rajone siūlė praeiviams nusipirkti žurnalo egzempliorių dėvėdamas oficialią raudoną žurnalo beisbolo kepuraitę ir striukę.


47 metų Richardas Hannantas papozavo nuotraukai su princu, kuria jo svainis Matthew Gardneris pasidalijo socialiniame tinkle „LinkedIn“.


„Man buvo didelė garbė akis į akį pabendrauti su būsimuoju karaliumi, kuris buvo kuklus ir tyliai dirbo nekrisdamas į akis ir padėdamas labiausiai vargstantiems, – rašė M. Gardneris. – Šios nepakartojamos progos finalas buvo, kai princas Viljamas paklausė mano svainio, ar jis nenorėtų nusipirkti „Big Issue“, o šis atsakė: „Neturiu smulkių“. Tuomet Williamas parodė nešiojamą kortelių skaitytuvą. Talentas!“



Princo, pardavinėjančio žurnalą, nuotrauka, dalijosi ir kiti internautai.


Williamas jau seniai rūpinasi benamystės problemomis ir nuo 2005 metų yra labdaros organizacijos „Centrepoint“, kuri užsiima šiais reikalais, globėjas.



2009 metų gruodį jis prisijungė prie „Centrepoint“ generalinio direktoriaus ir praleido naktį miegodamas gatvėje, kad geriau suprastų, su kokiais iššūkiais susiduria jauni benamiai, pranešė labdaros organizacija.


Rinkos tyrimų bendrovės „YouGov“ duomenimis, 39 metų vyras yra populiariausias karališkosios šeimos atstovas po karalienės – jį palankiai vertina 66 proc. visuomenės, kuriai patinka jo santūrus charakteris ir labdaringa veikla.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)