„Šokam į Kalėdas“ – sodelio įžiebimo šventė

„Šokam į Kalėdas“  – sodelio įžiebimo šventė


Žėrintys medžiai, vaikystės žaislai, į ledo rūmus virstantys Prezidento rūmai – jau trečius metus iš eilės kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami pasisemti kalėdinės nuotaikos Istorinės Prezidentūros sodelyje. Gruodžio 2 d. 16.30 val. į ledo ir ugnies kovas kviečiami maži ir dideli – galbūt sutartinu judesiu pavyks atitolinti artėjančią ledo karalystę! Jei ne, tai bent pasidalinsime širdies šiluma ir smagiai pajudėsime! Renginį „Šokam į Kalėdas“ Kaunui dovanoja Nuova įmonių grupė kartu su Kauno senamiesčio draugija, Istorine Prezidentūra ir kitais prie šios iniciatyvos prisidedančiais savanoriais.


Prie Istorinės Prezidentūros sodelio puošimo savanoriškai vėl prisidėjo ir garsi Kauno menininkė Jolanta Šmidtienė. Menininkė ne tik negailėjo savo laiko ir patarimų, tačiau ir suteikė galimybę panaudoti anksčiau Kauno eglutę puošusius žaislus, taip prikeldama juos naujam gyvenimui.


Kalėdinio sodelio įžiebimo renginį „Šokam į Kalėdas“ organizuoja Kauno senamiesčio draugija. Susirinkusius šokti kvies didžėjus ir renginio vedėjas Andrius Janušauskas, o savo pavyzdžiu bandys užkrėsti Gintarės ir Tomo Slausgalvių šokių studijos „Dance4fun“ šokėjai. Temperatūrą iki aukščiausio taško pakels „Ugnies valdovų“ pasirodymas, o visus nedrąsius sušildys „Centre hotel“ paruošta ir VDU Menų fakulteto savanorių dalinama kakava.


Šventinis sodelis džiugins iki pat Trijų Karalių.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)