Savaitės horoskopai: balandžio 2 – 8 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 2 – 8 d.


AVINAS


Savaitės pradžia žadins geismus, bet ne vien tik džiugins. Galbūt patirsite nemalonią būtinybę išsireikalauti skolą arba patys sulauksite priminimo ją grąžinti. Regis, didžioji dalis konstruktyvios energijos bus nukreipta į prekybos, teisinius, finansinius klausimus. Bus nesunku atkreipti į save kitų dėmesį bei parodyti, kad jūsų tikslai naudingi ir kitiems. Savaitgalį būsite priekabūs ir tuo įkyrėsite aplinkiniams. Nederėtų prievarta brukti savo nuomonės, pamokymų. Reikia saugotis avarinių situacijų, ugnies.


JAUTIS


Savaitės pradžioje viską lems tarpusavio santykiai, ypač su partneriu. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei artimi žmonės nė nebandys paisyti jūsų norų. Jeigu kilo teisinių, verslo ar kitų problemų, tikriausiai rasite bendraminčių ar tarpininkų, nusiteikusių jus apginti, paremti. Pasisaugokite apgaulių finansų, nuosavybės reikaluose. Galite sužavėti ypatingą asmenį. Savaitgalį aktualiausi bus klausimai, susiję su užsieniu, mokslu, išradimais. Galbūt kur nors toliau vyksite ar bendrausite su žmonėmis iš toli.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę pajusite išorinio atsinaujinimo poreikį. Tikriausiai kils ūpas apsilankyti sporto klube ar grožio salone, keisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų drabužių, Viskas gerai, kas nekenkia sveikatai. Galbūt mintys suksis ir apie dalykinę kelionę, karjerą. Bendraudami su aplinkiniais, būtinai apsišarvuokite kantrybe ir taktu, nes jie bus linkę įsižeisti. Jei dalyvaujate konkurse ar bylinėjatės, nebus lengva: gali pritrūkti svarių argumentų. Savaitgalį tiktų tvarkytis namus, išmesti nereikalingą šlamštą.


VĖŽYS


Šią savaitę atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis, pademonstruoti talentus. Galimas smagus renginys ar flirtas. Tačiau dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių. Rūpesčių gali suteikti žinia, susijusi su kolega, partneriu, šeimos nariu. Galbūt nerimo sukels sveikatos problema. Labiau prižiūrėkite vaikus ir nerodykite jiems blogo pavyzdžio. Savaitgalį kažkas sužadins gilius jausmus, ilgalaikį interesą. Deja, susidursite ir su negatyvia reakcija, galbūt net agresija. Venkite konfliktinių situacijų.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę sulauksite dėmesio, komplimentų, ir patys kitus kažkuo nudžiuginsite. Noriai bruzdėsite virtuvėje, šiltai bendrausite su šeimos nariais, vaišinsite svečius. Tačiau jei ruošiatės egzaminams ar dirbate protinį darbą, susijusį su tarptautine sfera, teks plušėti labai įtemptai, taisyti spragas. Verčiau nekurkite didelių planų darbe ir nesitikėkite nesibaigiančių malonumų kitoje srityje, antraip teks nusivilti. Savaitgalį teks tam tikra prasme įveikti save, parodyti tvirtumą. Itin parūps sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai.


MERGELĖ


Pirmadienį būsite nusiteikę išvykai, viešnagei, bendravimui su giminėmis. Sutiksite bičiulių, turėsite kur pasireikšti. Visgi jums stigs emocinės pusiausvyros, o senų santykių ar projekto atnaujinimas gali atnešti išbandymų. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. Savaitgalį norėsis romantikos, todėl nevengsite flirto, žadinsite priešingos lyties susidomėjimą bei viltis. Galimas dalyvavimas įdomiuose renginiuose. Mėginsite sudaryti įspūdį, kad turite puikų humoro jausmą ar kūrybinį talentą, daug žinote, mokate.


SVARSTYKLĖS


Ši savaitė bus gana prieštaringa. Regis, noriai bendrausite su draugais, giminaičiais, būsite dosnūs tiems, kuriuos mylite. Visgi kai kas iš artimųjų gadins nuotaiką. Jūsų dėmesio labai reikia artimam žmogui, net jei jis keistai maištauja. Regis, susidomėsite finansiškai naudingais projektais, sandoriais. Tačiau gali būti, kad jie tik iš toli atrodys naudingi. Apdairiai elkitės su disponuojama informacija bei nuosavybe. Savaitgalį bus sunku susitarti su šeimos nariais dėl bendrų planų. Atsargiai su ugnimi, elektra, technika.



SKORPIONAS


Šią savaitę būsite labai jautrūs, jausite nerimą dėl artimųjų. Pravartu pabendrauti su tokiais žmonėmis, kurie galėtų praskaidrinti nuotaiką, suteikti reikalingos informacijos. Darbe gali pasitaikyti nesklandumų. Pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, verslo ir mokesčių reikalai. Galite šia prasme daug nuveikti, tačiau ne viskas pavyks. Gali kilti ūpas kažką apkaltinti būtomis ir nebūtomis nuodėmėmis. Artėjant savaitgaliui, galite leistis į netolimą kelionę tam, kad užsidirbtumėte arba maloniai praleistumėte laiką.


ŠAULYS


Savaitės pradžioje jausite atsipalaidavimo poreikį, skęsite prisiminimuose. Dėl tokio emocinio nusiteikimo aktyvus bendravimas, šurmulys nepatartinas. Jeigu kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite, jums norėsis ką nors apkaltinti. Regis, nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais, turbūt todėl, kad kiekviena pusė pernelyg akcentuos asmeninius interesus. Kai kurie jūsų poelgiai ir žodžiai skaudins aplinkinius. Artėjant savaitgaliui kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu, nuoma ir pan.


OŽIARAGIS


Šią savaitę pradėsite būdami kompanijos siela, apsupti draugiško šurmulio. Tačiau netrukus jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų kontaktų, sunkumų ir pareigų. Regis, teks bendrauti su žmogumi, kurio nemėgstate ir vengiate. Galbūt jus kamuos abejonės, moralinės ir etinės dilemos dėl tokių problemų, apie kurias niekam nenorite pasakoti. Laimei, džiugins atgyjanti meilė. Savaitgalį būsite jausmingi, linkę stipriai mylėti ir nemažiau stipriai neapkęsti. Galite aršiai ginti savo interesą, kad ir koks jis būtų.


VANDENIS


Savaitę pradėsite nešventiškai nusiteikę. Jausite vidinę įtampą. Tai gali būti susiję su neatlikta pareiga, politika, skubiu darbu, atsakomybe, sudėtingu pasirinkimu ar kt. Gali būti, kad kai kuriuos dalykus vertinsite pernelyg subjektyviai ir tai kritikuos kiti. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Patartinas apdairumas, nes atsiras norinčių pasinaudoti jūsų silpnosiomis pusėmis. Savaitgalį patartina daugiau dėmesio skirti kūno ir sielos poreikiams. Geriau jausitės mažame artimų žmonių ratelyje arba būdami vieni.

REKLAMA


ŽUVYS


Šią savaitę būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su senais pažįstamais. Galbūt pasiryžote kažką aplankyti, pamatyti, ir tai vykdote. Kaip bebūtų, pasitaikys ir malonių šypsenų, ir nejaukių nesusipratimų. Labai svarbi jums bus kolegų ir bendraminčių parama, kad ir kokia forma ji reikštųsi. Regis, būsite nusiteikę daug sumokėti ir daug prarasti, kad tik gautumėte tai, ko norite. Savaitgalį domins ta aplinka, kurioje yra jums svarbių žmonių. Visgi draugystės santykiai gali patirti nelengvą išbandymą.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)