Savaitės horoskopai: vasario 19 – 25 d.

Savaitės horoskopai: vasario 19 – 25 d.


AVINAS


Savaitės pradžioje būsite nusiteikę sportuoti, bendrauti, mokytis naujų dalykų. Galbūt bendrausite su užsieniečiais. Tikėtinos nelegalios pajamos arba slapta meilės intriga. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Tokiu atveju ypač saugokitės sukčių. Savaitgalį galite nemažai nuveikti, jeigu pasitelksite į pagalbą artimus žmones. Tačiau graužatį tikriausiai kels meilės abejonės, o nuostolių žada techninės problemos, nesklandumai kelyje ar kt.


JAUTIS


Savaitės pradžioje jums stigs valios, ryžto, tačiau tikėtinos stiprios nuojautos arba skleisis meniniai gebėjimai. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis. Po truputį daugės kūrybiškumo ir veiklumo bei drąsos ginti ir stiprinti savo pozicijas. Galbūt tonusą kels besimezganti nauja simpatija. Savaitės pabaigoje aktyvūs būsite šeimos reikaluose, komercijos srityje. Regis, neatsisakysite pabendrauti su giminaičiais, kaimynais. Kalba gali pasisukti apie keliones, neišpildytus pažadus.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę galite dalyvauti konkurse, pradėti lankyti užsienio kalbos ar kitokius kursus, imtis nelengvo kūrybinio projekto. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovais ar seniai matytais pažįstamais. Galbūt sužinosite kažkokią paslaptį arba išgirsite keistus gandus. Tiktų ramiai viską apmąstyti, nedaryti greitų išvadų ir per greitai nepulti į naujus santykius. Nuo savaitės vidurio būsite emociškai ir fiziškai labiau pažeidžiami. Tausokite sveikatą. Kai kurių problemų išvengsite, jei nesate įsivėlę į aferas ar meilės avantiūras.


VĖŽYS


Nuo pirmadienio kelias dienas jausite ūpą stiprinti savo autoritetą bei padėtį, daugiau darbuotis. Profesinėje veikloje itin bus vertinamas iniciatyvumas, o jeigu dalyvausite darbo pokalbyje, daug balų duos originalumas bei visuomeniniai ryšiai. Intriguojamo pasiūlymo galite sulaukti iš užsieniečio. Galite susigundyti siūlomu renginiu, pasimatymu ar kelione. Savaitgalį metas visiškai atitrūkti nuo praktinių rūpesčių ir atsipalaiduoti. Labiau kibs infekcijos, tad venkite masinių renginių ir abejotino maisto.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti. Įspūdžių ir veiklos ypač netrūks pedagogams, vadovams, politikams bei turintiems reikalų su užsieniečiais. Galite gauti originalių patarimų arba patys sublizgėti originaliu požiūriu. Kita vertus, aiškiau išryškės spragos, trūkumai, kompetencijos ar atsakingumo stoka. Savaitgalį galbūt dalyvausite renginyje, kur sutiksite senų pažįstamų. Nors savijauta nebus pati geriausia, galvosite apie įsipareigojimus, papildomą veiklą bei uždarbį.


MERGELĖ


Nuo pirmadienio galite turėti reikalų su bankų, oficialių įstaigų veikėjais, mokesčių pareigūnais. Galbūt pavyks išsiderėti palankesnes sąlygas verslui ar kreditui gauti arba netikėtai sulauksite rėmėjų paramos. Bet kuriuo atveju, verta pamėginti. Tik nepasiduokite suktoms manipuliacijoms. Meilės fronte - slaptos meilės pinklės, užmaskuotos vilionės. Savaitgalį sieksite pozityvaus bendravimo ir bendro laisvalaikio su jums svarbiais žmonėmis. Tarp tų, su kuriais turėsite reikalų, pasitaikys linkusių sukčiauti.


SVARSTYKLĖS


Nuo pirmadienio tikėtini svarbūs oficialūs kontaktai, juridiniai, finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų ne tik su partneriais, bet ir su oponentais, konkurentais. Vilios įvairūs malonumai, pikantiški potyriai. Pažįstami gali mėginti jus įtraukti į neįprastus užsiėmimus. Arba tai stengsitės padaryti jūs. Tai nemažai kainuos. Meilės flirtai darbe gali sukelti keblumų. Savaitgalį galite sudominti užsienietį ar ypatingą žmogų. Nesikrimskite dėl neetiškų komentarų.



SKORPIONAS


Šią savaitę palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Galite išgirsti dominamą žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija. Šiuo metu nepatartina vienatvė - ieškokite kelio į svarbaus jums asmens širdį. Dabar nesunku pakreipti norima linkme dominamus santykius, įnešti romantikos. Įmanoma susitarti ir dėl naudingo tarpininkavimo, kūrybinio projekto ar pan. Savaitgalį galite pasiryžti kažkokiai avantiūrai. Gerai apgalvokite strategiją ir padarinius.


ŠAULYS


Savaitės pradžia palanki ir darbui, ir draugiškiems susitikimams, renginiams, romantikai. Galbūt rasite naujų sąjungininkų. Vis dėlto netrukus paaiškės, kad kažkam nepadarėte tokio stulbinamo įspūdžio, kokį siekėte padaryti. Nepatartina reikšti pretenzijų, garsiai įtarinėti, kritikuoti. Saugokitės vagių, sukčių, avarijų. Savaitgalį jus kamuos netikrumas dėl jums svarbių santykių. Venkite nemalonių pokalbių, nesivelkite į konfliktus. Reikia saugotis ugnies, dujų nuotėkio, traumų.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžioje netingėkite padirbėti bei pasirūpinti įvaizdžiu. Pasistengus, galima neblogai užsidirbti bei kažkam padaryti gerą įspūdį (ir tai bus naudinga). Savaitės viduryje būsite ypač veiklūs, kūrybingi. Bus įmanoma pataisyti šeiminius bei meilės santykius, įnešti pagyvėjimo į asmeninį gyvenimą. Tik nepakenkite savo reputacijai netinkamu elgesiu už namų sienų. Savaitgalį labai susirūpinsite savo įvaizdžiu arba sveikata. Verčiau neimkite giliai į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos.


VANDENIS


Šią savaitę turėsite daug reikalų, pokalbių. Galite sudaryti naudingą sutartį, teikti interviu, išlaikyti egzaminą, gerai pasireklamuoti ir kt. Būsite originalūs, išradingi, draugiški. Galbūt gimtadieniui gautą dovanų kuponą paversite preke ar paslauga. Tačiau jums teks rimtai pasistengti, kad suderintumėte profesinius ir asmeninius reikalus, o per dideli norai gali vesti į aklavietę. Savaitgalį garsiau skambės juokas, muzika, tikėtina smagi kompanija. Tik neskubėkite pirkti abejotinų prekių, ypač siūlomų internetu.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžioje staiga gali išsispręsti aktualus nuomos, tiekimo ar verslo klausimas. Stiprės simpatijos jausmas kartu dirbančiam ar besimokančiam asmeniui. Arba augs meninis įkvėpimas, grožio pojūtis. Jei esate pasiilgę lengvo, šilto bendravimo, liksite patenkinti. Galite gauti informaciją, kuri jums bus naudinga arba kuri užkirs kelią galimoms klaidoms. Savaitgalį raskite laiko pasitvarkyti buityje, saugokite namus nuo vagių, o artimuosius - nuo nevykusių pagundų. Nesukčiaukite, saugokitės agresijos.


Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)