Savaitės horoskopai: gruodžio 26 – sausio 1 d.

Savaitės horoskopai: gruodžio 26 – sausio 1 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje Kalėdų šventimas tęsis, tikėtini pasisėdėjimai su draugais, įvairūs susitikimai. Nuo antradienio galite pajusti pošventinį nuovargį, pagirių ar net infekcijos simptomus. Jei turėsite galimybių daugiau ilsėtis nei dirbti, tai greičiau atsigausite ir su didesniu optimizmu griebsitės veiklų. Galite patirti nuotykį ar įvykį, pakelsiantį jūsų savivertę. Galbūt sulauksite pripažinimo, pagyrimo. Savaitgalis, Naujųjų sutikimas gali praeiti ramiai, sočiai, jei pasirinksite šventimą be viešo dėmesio ir rizikingų nuotykių.


JAUTIS. Savaitės pradžia bus dirgli. Kažkas gali užgauti jūsų ambicijas, išvesti iš pusiausvyros. Išviję iš savo aplinkos Kalėdų dvasią, pajusite nejaukų šaltį. Pirma tarpušvenčio pusė turėtų būti nebloga, jei gerai sutariate su aplinkiniais. Tikėtinos pramogos, susitikimai su draugais. Regis, džiugins bundanti ar atgyjanti meilė, naujas pomėgis, svajonė apie kelionę ar jos įspūdžiai. Prieš šventinį savaitgalį venkite pervargimo, svaigalų, tausokite sveikatą. Nuo to priklauso, kaip sutiksite Naujuosius.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje galite jaustis pavargę, negaluojantys, jei grįžtate iš kelionės arba jeigu vietoj šventimo tenka rašyti studijų darbus, ataskaitas. Gali paūmėti lėtinė liga, alergija. Visgi pošventinės dienos leis daug nuveikti ar net padidinti savo įtaką, pasirašyti naudingas sutartis. Jums padės teigiama nuostata, optimistiškas požiūris bei įtakingi draugai, rėmėjai. Savaitgaliui ieškosite bendraminčių draugijos ir ją rasite. Visgi Naujųjų vakarą galite likti vieni. Galimos įvairios priežastys. Saugokite sveikatą ir piniginę.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje, norite ar nenorite, teks toliau švęsti šv. Kalėdas. Veikiausiai neišvengsite svečių. Gali nutikti ir taip, kad patys staiga leisitės į kažkokią avantiūrą, pasielgsite neįprastai, net rizikingai. Tarpušvenčiu turiningai leisite laiką, susipažinsite su įdomiais asmenimis, ypač jei būsite kelionėje, užsienyje. Jeigu dirbate, mokotės, pastangos pasiteisins. Nenuvils ir meilės pasimatymas. Savaitės pabaigoje rūpės vieši renginiai ir įvykiai. Naujųjų sutikimas nenuvils, jei pasirinksite tinkamą draugiją.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžioje gali prapulti noras derintis prie partnerio, aplinkinių interesų ir planų. Tai gali baigtis ledo siena, apmaudu. Nuo antradienio gali spręstis skolos ar draudimo klausimas. Turbūt vyksite realizuoti gauto dovanų kupono ir pan. Pasirinktos prekės, paslaugos nenuvils. Yra tikimybė, kad nusipelnysite pagarbos, sustiprinsite įtaką, autoritetą. Ryškės naujos perspektyvos. Savaitės pabaigoje tikėtina kelionė ar išvyka pas gimines, draugus, į šventinį renginį. Galbūt teks bendrauti su įžymybėmis, publika.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje nebus saugu nutolti nuo namų arba atsidurti aplinkoje, kurioje lengva užsikrėsti infekcine liga, susižeisti. Nuo antradienio seksis neblogai sutarti su dalykiniais ir gyvenimo partneriais. Jei su kažkuo konkuruojate, turbūt turėsite slaptą „kozirį“ toje kovoje. Gali nudžiuginti pavykęs pasirodymas, išsvajotas pirkinys, prizas, o gal ir romantiškas susitikimas. Savaitgalį norėsis vykti sutikti Naujuosius kaip nors neįprastai, ne namų aplinkoje. Išties įmanomas įsimintinas į įvykis ar potyris.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje švenčiama antroji šv. Kalėdų diena bus ne itin maloni. Galite patirti nuostolį. Labiau saugokite vaikus ir gerbkite mylimą žmogų. Tarpušvenčio dienomis tvarkykite ar peržiūrėkite dalykinę dokumentaciją, galite tarpininkauti. Tiktų dailinti išvaizdą, aplinką, augintinius, rūpintis sveikata arba darbo, paslaugų reikalais. Jei viską pavyks sklandžiai atlikti, savaitės pabaigoje vėl kils noras šventiškai atsipalaiduoti. Stenkitės, kad nesantaika šeimoje, pavydas nesugadintų Naujųjų sutikimo šventės.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje švenčiama Kalėdų antroji diena gali būti nervinga dėl neprognozuojamų situacijų, nevaldomų emocijų. Tarpušvenčio metu su pramogų verslu, kūryba, kultūra susijusi veikla turbūt seksis geriausiai. Bus itin smagu, jei esate įsimylėję, susižavėję. Galimos staigmenos, kvietimai į pasimatymus, renginius. Savaitės pabaigoje galite pajusti, kad nespėjate susidoroti su planuotais reikalais. Kiek nuleiskite kartelę arba paieškokite pagalbos. Naujuosius svarbu sutikti su gyvenimo partneriu.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje Kalėdų švęsti vyksite į svečius. Saugokite sveikatą, būkite atsargūs kelyje. Tarpušvenčiu mintys daugiausia suksis apie asmeninį pasaulį – šeimą, vaikus, namus, pinigus. Gerai, jei dar nereikės rimtai kibti į darbus ir kažkur skubėti. Regis, pasižymėsite sveiku humoro jausmu ir mėgausitės tuo, kas teikia džiaugsmo kūnui bei sielai. Savaitgalį šiek tiek erzins nepigios vaikų užgaidos. Regis, iki sekmadienio vakaro išsemsite malonumų limitą ir viršysite jiems skirtą pinigų sumą.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje švenčiama Kalėdų antroji diena primins apie tuos, kurie jaučiasi nemylimi, alkani ar sušalę. Tai gali kažkaip įpareigoti. Saugokite vaikus. Nuo antradienio neblogai seksis reikalai, susiję su studijų darbais, reklama, žiniasklaida. Galbūt apsispręsite dėl kelionės, interviu ar kt. Regis, noriai bendrausite, flirtuosite. Dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, atverkite širdį mylimam žmogui, suteikite džiaugsmo vaikams. Naujųjų metų pradžia žada nuotykį, aistrą, ypatingą dovaną ar tiesiog puikią nuotaiką.


VANDENIS. Savaitės pradžioje būsite dirglūs, viskuo nepatenkinti. Atsargiai kelyje bei su elektra. Nuo antradienio nepraleisite progos užsidirbti pinigų, jei tik turėsite tokią galimybę. Kita vertus, galite jų išleisti, kad patenkintumėte artimųjų poreikius arba įsigytumėte tai, ką seniai suplanavote, kam taupėte ar laukėte dovanų kupono. Gali būti aktualūs reikalai, susiję su pirkimu ar pardavimu, transportu, ryšiais, kelionėmis. Savaitgalį galbūt lankysite giminaičius, draugus. Visgi Naujųjų vakarą geriausia bus namuose su šeima.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje tikėtinos stiprios nuojautos, meditatyvūs potyriai. Apsvaigę, neišsimiegoję nesėskite už vairo. Tarpušventis palankus įvairiems kontaktams, pasimatymams. Gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, ko nors suorganizavimo ar pan. Įmanomi susižavėjimai, kūrybiniai ar kitokie laimėjimai. Savaitės pabaigoje galite susigundyti nepigiu daiktu ar paslauga. Naujųjų sutikimui svarbu susikurti draugišką mikroklimatą, nes būsite apsupti žmonių, su kuriais draugauti žymiai geriau nei atsiriboti.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)