Savaitės horoskopai: spalio 24 – 30 d.

Savaitės horoskopai: spalio 24 – 30 d.


AVINAS. Savaitės pradžioje prasidės mėnulio jaunaties fazė, todėl nedelsdami peržiūrėkite sutartis, ar nereikia kurios nors nutraukti, pratęsti, ko nors apmokėti, apdrausti. Prieš prisiimdami naujų įsipareigojimų, ypač finansinių, skubiai susitvarkykite su senaisiais. Pravartu pasikonsultuoti dėl verslo sąlygų bei formų, finansinių dokumentų, sutarčių, kreditų, draudimo, projektinės paramos ir kt. Tai padės sutaupyti bei išvengti nuostolių. Savaitės pabaiga įtrauks į globalius reikalus. Kažkur išvyksite, kaupsite informaciją ar kt.


JAUTIS. Šios savaitės pradžioje nerimausite dėl augančios konkurencijos bei kitų žmonių reakcijos į jūsų siekius. Itin svarbią reikšmę ateičiai turi santykių, sutarčių nutraukimai arba jų užmezgimai. Pagaliau turėtų būti padėti galutiniai taškai, o nauji įvykiai gali lemti ištisą pasekmių grandinę. Teks rimtai pasistengti, jeigu tarpininkaujate, veikiate kaip derybininkai, sutaikytojai, teisininkai ar pan. Savaitės pabaigoje suksite galvą dėl reikalų, susijusių su paveldėjimu, draudimu, paskolomis, užsieniu. Galite kažkur toliau išvykti.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje skubėkite užbaigti tai, ką būtina spėti iki sutarto termino. Antradienį prasidedančią jaunatį bei saulės užtemimą geriau būtų pasitikti tinkamai susitvarkius darbo ir namų aplinką. Saugokitės sveikatos sutrikimų, venkite rizikos. Jei norite susirasti kitą darbą, ieškokite nuo savaitės vidurio. Regis, pirmyn pajudės studijų atsiskaitymai, dalykiniai susitikimai, debatai, sportiniai užsiėmimai. Savaitės pabaigoje būkite kuo atidesni artimųjų poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau.


VĖŽYS. Šią savaitę daug dėmesio teks skirti vaikams, augintiniams, aktualiai veiklai. Prasidedant jaunačiai ypač svarbu mąstyti pozityviai ir projektuoti naujus drąsius užmojus. Tai užsifiksuos ir turės eigą. Tinkamai bendraukite su augančia karta, nepraraskite kantrybės. Savaitės pabaigoje puikiai pavyks pademonstruoti kūrybingumą, darbštumą, kompetenciją. Visgi nepersitempkite, dalinkitės pareigomis, tarkitės dėl naujovių. Jeigu taisote sveikatą, išvaizdą, tikėtini gerėjantys rezultatai.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžia nepagailės jums pasitikėjimo savimi, jei teks demonstruoti žinias, skleisti informaciją, kalbėti viešai, valdyti grupę, net jei bus kritikuojamas kiekvienas jūsų žodis. Kuo pozityviau mąstysite prasidedant jaunačiai ir nepaisant saulės užtemimo, tuo lengviau ateis tinkami sprendimai, ir atvirkščiai. Nenumokite ranka į šeimos narių problemas, nuosavybės reikalus, taip pat venkite debatų su nesivaldančiais, neadekvačiais veikėjais. Savaitės pabaigoje jus džiugins vaikai, gerbėjai, publika, įvairūs renginiai.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje svarbu pasirūpinti verslo, nuosavybės reikalais, dokumentais. Kai ką būtina nedelsiant atlikti, užbaigti. Pasistenkite nešvaistyti pinigų abejotinos kokybės prekėms ir paslaugoms. Venkite rizikos kelyje. Nuo jaunaties jau galėsite galvoti apie naujus startus. Prasidės aktyvus, informatyvus, dirbti ir mokytis stimuliuojantis metas. Savaitės pabaigoje geriausiai seksis rūpintis savimi ir šeima, namais, vaikais. Labai naudingas būtų nuoširdus pokalbis su gyvenimo partneriu.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje turėtumėte paskubėti užbaigti kai kuriuos darbus. Atsakingai elkitės su pinigais, vertingais daiktais. Nesigvieškite daugiau, nei jums priklauso. Prasidedant jaunačiai pasistenkite racionaliai ir pozityviai mąstyti. Permaininga verslo erdvė gali atpūsti naują vėją. Turbūt atsiras galimybių užsidirbti ar sutaupyti, pradėti kai ką naujo arba reformuoti sena. Tikėtinas susitarimas dėl norimos sutarties, prekės, daiktų mainų. Savaitės pabaigoje būsite linkę daug laiko leisti prie interneto.



SKORPIONAS. Savaitė bus ypatinga dėl mėnulio jaunaties ir saulės užtemimo. Į paviršių veršis jūsų energija, aistra, tačiau kartu ir pyktis, aštrus sarkazmas oponentų atžvilgiu. Galimi netikėti ultimatumai ir pan. Verčiau stenkitės būti tvirti, pasitikintys ir pozityvūs. Programuokitės ilgalaikei sėkmei, o ne atvirkščiai. Labiau rūpinkitės sveikata, santykiais. Savaitės pabaigoje pravartu projektuoti būsimus žingsnius, susijusius su nuosavybės aktualijomis, verslais. Seksis kaupti informaciją, mokytis, apsipirkinėti ir prekiauti.


ŠAULYS. Šią savaitę norėsis nuveikti daug, tačiau pavyks žymiai mažiau. Jums gali pasirodyti, kad esate įvelti į intrigas, palikti likimo valiai arba kad susirgote. Gerai, jeigu jau esate laiku užbaigę skubiausius reikalus. Rūpinkitės sveikata, gyvenimo kokybe, paskelbkite galą žalingiems įpročiams. Šiuo metu rinkitės lėtesnius užsiėmimus, laikykitės nuoseklumo. Savaitės pabaigoje situaciją tam tikra prasme gali pagerinti gauta naudinga informacija, nesavanaudiška pagalba. Suteikite malonaus komforto sau ir šeimai.


OŽIARAGIS. Savaitė prasidės įtemptais darbais, kuriuos būtina įveikti, jei jums svarbu neprarasti kolektyvo narių, klientų pasitikėjimo bei išlaikyti tam tikrą lyderystę. Tai gali tapti rimtu iššūkiu. Prasidedant jaunačiai pasistenkite būti praktiški, dalykiški, sumaniai veikti kartu su komanda. Tokiu atveju pritrauksite kitus ir tai palengvins naujų planų įgyvendinimą. Savaitės pabaigoje pravartu sumažinti tempą, rasti laiko sau, atsiriboti nuo šurmulio. Geriausiai jausitės savo asmeninėje erdvėje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.


VANDENIS. Šią savaitę būsite linkę atkakliai ginti savo nuomonę ir interesus. Regis, nelabai paisysite kitų žmonių norų, jausmų, daug kas ves iš pusiausvyros. Turbūt jums bus svarbu, kad niekas negalėtų jūsų pralenkti, sukritikuoti, nukonkuruoti. Jeigu siekiate karjeros, turėtumėte veikti išmintingiau, išlaikyti pusiausvyrą tarp noro dominuoti ir būti naudingiems ne tik sau. Savaitės pabaigoje laisvalaikis su draugais, bendraminčiais leis kiek pamiršti ambicijas. Saugokitės sportinių traumų, infekcijų, nestumkite į riziką vaikų.


ŽUVYS. Savaitės pradžia skubins užbaigti reikalus, susijusius su finansiniais įsipareigojimais – sumokėti įmokas, mokesčius, pateikti ataskaitas, peržiūrėti sąmatas, dokumentus. Prasidedanti jaunatis jus apdovanos, jeigu sugebėsite sužibėti išmintingais argumentais, kompetencija ir teisingais poelgiais. Gali plačiau atsiverti akys ir perspektyvos. Pravartu megzti reikalingus ryšius, tartis dėl tarpininkavimo ir pan. Galite mėginti atnaujinti santykius, kurie neseniai patyrė krizę. Savaitgalį jus domins hobis, renginiai, draugai.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)