Savaitės horoskopai: spalio 17 – 23 d.

Savaitės horoskopai: spalio 17 – 23 d.


AVINAS. Šią savaitę būsite energingi ir kūrybingi. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos, sporto ir turizmo srityse, darbe su augančia karta. Pasimatymas, kurio siekiate, gali būti aistringas. Kita vertus, noras rizikuoti, neatsakingas elgesys kels problemų ir gali tapti nekokiu pavyzdžiu kitiems. Galvokite apie pasekmes. Savaitės pabaigoje neramins sveikata. Regis, susidomėsite sveikesne mityba, įvaizdžiu, sveikatos stiprinimu, temomis apie augintinius. Atsargiai kelyje. Apsvaigimas, greitis tikrai nieko gero nežada.


JAUTIS. Šios savaitės aktualijos labiausiai bus susijusios su šeima, artimaisiais, vaikais. Ne visada pavyks sklandžiai derinti asmeninius ir dalykinius reikalus, studijas. Galite sulaukti nekokios žinios iš užsienio arba rimtų sunkumų patirti kelionėje, komandiruotėje. Savaitės pabaigoje jums nesunkiai pavyks laimėti dominančio asmens arba publikos dėmesį. Jus gali pakviesti į pobūvį, renginį, kuris pareikalaus išlaidų įvaizdžiui ir/ar dovanoms. Regis, noriai bendrausite su vaikais. Saugokitės avarijų, elektros iškrovos.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje pravartu tartis dėl reikiamos informacijos, galimų uždarbio šaltinių, bendradarbiavimo, vaikų priežiūros ir lavinimo, sportinių bei kitų renginių ir pan. Kruopščiai įvertinkite gaunamų pasiūlymų vertę bei kiek tai kainuotų. Nemėginkite ko nors apgauti ar kažko laimėti kitų sąskaita. Tai, ko neužsidirbote, neturėtų jums rūpėti. Seksis mokytis, demonstruoti žinias, kurti, sportuoti, flirtuoti. Savaitės pabaigoje energiją noriai eikvosite asmeniniams ir šeimos poreikiams. Venkite svaigalų, saugokitės ugnies.


VĖŽYS. Ši savaitė gali išbandyti jus ir jūsų santykius, priversti susiskaičiuoti pajamas ir išlaidas, tartis dėl uždarbio, kalbėtis apie paramą, atsiskaitymus. Galite patirti pavydo apraiškas savo aplinkoje. Regis, būsite nelinkę nusileisti spaudimui, kaltinimams. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai norite. Įprasti darbai bus produktyvūs ir gana sklandūs, tačiau norint pokyčių teks susidurti su oponentais. Neprovokuokite konfliktų, idėjinių ginčų, elkitės korektiškai. Savaitės pabaiga žada daug reikalingos informacijos.

REKLAMA


LIŪTAS. Šiai savaitei prisiplanavote daugybę darbų, reikalų, susitikimų. Didesnę dalį planų turėtumėte sėkmingai įgyvendinti. Visgi tai gali nekaip paveikti jūsų sveikatą. Verčiau nepervarkite. Savaitės viduryje gali pasitaikyti nesklandumų bendraujant su kolegomis, komentuojant pasisakymus, straipsnius, projektus ir pan. Galbūt pasijusite atsidūrę dėmesio centre. Džiaugsmo teiks mylimi žmonės, kūrybinė veikla. Savaitės pabaigoje mintys suksis apie finansinius, turtinius interesus. Pastangos duos naudos.


MERGELĖ. Ši savaitė gali būti palanki meninei ir medicinos veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Kitose srityse taip pat gali padėti paaštrėjusi intuicija, komercinė uoslė. Visgi jausitės neužtikrintai, nerimausite, jei ne dėl savo situacijos ir sveikatos, tai dėl artimo žmogaus, vaikų. Norėdami užsimiršti dažnai ilgam pasinersite į interneto platybes arba pirksite gražius daiktus. Regis, jums reikia poilsio ir tam tikros emocinės atramos. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų. Saugokitės gaisro, agresijos, dujų nuotėkio.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje būsite energingi, darbingai nusiteikę. Lengvai megsis romantiškos pažintys, flirtas. Jums gali sektis būti lyderiais darbe, kolektyve, visuomenėje, tačiau ne namuose ir ne artimiausioje aplinkoje. Čia dažniau girdėsite priekaištus ir kritiką. Galimi nesusipratimai, kurių nesugebėsite objektyviai spręsti. Savaitės pabaiga bus kupina neaiškumų. Gali būti, kad jūsų fantazija bus pernelyg laki, o atsargumas labai susilpnėjęs. Stenkitės neprarasti budrumo kelyje ir kitur. Saugokitės infekcijų.



SKORPIONAS. Savaitė bus nelengva, nes darbo krūvis stipriai išaugs, o emocinę įtampą kels kontaktai su pagyvenusiais žmonėmis, darbdaviu bei reikliais klientais. Galite aptarti svarbų dalykinį ar politinį reikalą, teikti interviu arba pranešimą. Regis, teks pasisemti jėgų ir kantrybės iš vidinių rezervų, kad atliktumėte iki galo tai, ko jau nebegalima atidėti. Atsakingai elkitės su informacija, prilaikykite per aštrų liežuvį. Savaitės pabaigoje nemažai laiko, dėmesio skirsite draugams bei mėgstamai veiklai.


ŠAULYS. Šią savaitę jums nestigs reikiamos kompetencijos ir energijos. Veiklumą skatins kolektyvas, dominantis asmuo bei mintys apie ateities perspektyvas. Būsite nusiteikę siekti teisybės ir naudos. Atmeskite melagienas, kritiškai vertinkite propagandą. Galite įsigyti nepigią kelionę, užsiregistruoti į mokymus arba juos organizuoti. Visgi tuoj pat galite nusivilti kai kuriais pirkiniais. Atrodys, kad per daug sumokėjote, kokybė prasta ar pan. Dalį savaitgalio teks rimtai plušėti, nes bus likę darbų, kurių nebegalima atidėti.


OŽIARAGIS. Savaitė gali būti įtempta. Teks nusiteikti finansiniams reikalams, darbui, reformoms, o aplinkinių įtaka ir spaudimas trukdys objektyviai mąstyti bei racionaliai elgtis. Jums atrodys, kad kiti mėgina pakenkti, bet veikiausiai jūs patys kažkam jaučiate priešiškumą, nepritarimą ar pavydą. Jeigu išties įklimpote į problemas, susigaudyti situacijoje gali padėti specialisto konsultacija. Savaitgalį pravartu kiek pakeisti aplinką, nueiti į kultūrinį renginį. Jeigu aktualu, pasimokykite, atlikite ataskaitą, peržiūrėkite projektą ar kt.


VANDENIS. Šią savaitę jums turėtų sektis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, tvarkyti teisinius reikalus. Džiugins sportas, varžybos, meilės romantika, vaikų pasiekimai. Pastebėta auganti konkurencija gali stimuliuoti arba stipriai erzinti. Galbūt tai paskatins jus tapti veiklesnius arba ekscentriškai elgtis ir rizikuoti, veržtis į avantiūras. Nederėtų provokuoti konfliktinių situacijų, intrigų, žeminti oponentų. Iki savaitės pabaigos derėtų įvykdyti būtinus finansinius įsipareigojimus.


ŽUVYS. Ši savaitė turėtų būti darbinga. Jūsų veiklumas jums leis pasireikšti ir daug nuveikti bei sužinoti. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos. Jeigu sirgote, turėtų pagerėti savijauta. Visgi jei tikitės, kad viskas vyks pagal jūsų planą ir visos pastangos bus atlygintos, galite nusivilti. Pravartu daug ką peržiūrėti ir atsikratyti nereikalingo šlamšto. Ta peržiūra gali būti ne tik daiktinė, bet ir psichologinė. Pasirūpinkite lėšų ir dokumentų saugumu. Venkite svaigalų, saugokitės ugnies, dujų, traumų.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)