Pristatome naują leidinį mėgstantiems konservuoti

Pristatome naują leidinį mėgstantiems konservuoti


KONSERVUOJU PATI


Ką vertėtų žinoti apie konservavimą;
Marinavimas:
Populiarusis marinavimas;
Agurkai;
Pomidorai;
Patisonai;
Cukinijos;
Daržovių mišiniai;
Paprikos;
Lečas;
Burokėliai;
Grybai;
Uogos ir vaisiai;
Padažai ir pagardai.
Troškiniai:
Daržovių troškiniai.
Rauginimas ir sūdymas:
Raugintos daržovės – paprasta ir sveika;
Agurkai;
Pomidorai;
Įvairios daržovės;
Kopūstai.
Saldus konservavimas:
Desertas iš stiklainio;
Uogienės;
Kompotai: ir atsigerti, ir pasmaližiauti;
Sultys.
Šaldymas:
Derlius šaldiklyje;
Uogos;
Daržovės.
Džiovinimas:
Džiovinimas: nuo uogų iki šakniavaisių;
Uogos ir vaisiai;
Grybai;
Daržovės ir žalumynai.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)