Liko paskutinė savaitė siųsti savo idėjas Lietuvai

Liko paskutinė savaitė siųsti savo idėjas Lietuvai


Nacionalinė iniciatyva „Idėja Lietuvai“ kviečia visus, dar nespėjusius pasiūlyti savo idėjos Lietuvai, padaryti tai šią savaitę. Nuo kitos savaitės bus pereinama prie kito iniciatyvos etapo, jau surinktų idėjų aptarimo diskusijose ir geriausių idėjų gryninimo.


Per du mėnesius nuo oficialaus starto iniciatyva surinko daugiau nei 800 idėjų Lietuvai, kuriomis siūloma kaip pagerinti mūsų šalies ekonomiką, socialinę aplinką, švietimo sistemą, kaip būti kūrybiškesniems, laimingesniems ir tiesiog gyventi geriau.


Liko paskutinė savaitė siųsti savo idėjas Lietuvai


„Džiaugiamės, kad visuomenė labai aktyviai prisijungė prie iniciatyvos „Idėja Lietuvai“. Nuo pat pradžių esminis jos principas buvo būti atvira, visos Lietuvos iniciatyva: matome, kad ji būtent tokia ir yra. Savo pasiūlymais dalinasi tiek žinomi įvairių sričių ekspertai, visuomenės veikėjai, žurnalistai, tiek viešai nežinomi, bet ne mažiau įdomių minčių turintys žmonės. Dabar, paskutinę idėjų rinkimo savaitę, norime paprašyti visų, kurie dar nepasidalino savo mintimis: nebeatidėliokite ir atsiųskite savo idėją portale idejalietuvai.lt. Galbūt kaip tik jūsų idėja taps ta, kuri pakeis Lietuvą ir padės jai augti“, – sakė portalo www.idejalietuvai.lt redaktorė Julija Vercinskė.


Lapkričio 20 d., pasibaigus idėjų rinkimo etapui, viešose diskusijose bus aptariamos pasiūlytos idėjos ir kartu ieškoma bendro sprendimo, kurios trys idėjos turi didžiausią potencialą padėti Lietuvai padaryti proveržį. Šios trys idėjos bus paskelbtos 2018 m. vasario 1 d. vyksiančioje idėjų ir pokyčių konferencijoje „Idėja Lietuvai“.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 16 (2024)

    Savaitė - Nr.: 16 (2024)