Savaitės horoskopai: gegužės 3 – gegužės 9 d.

Savaitės horoskopai: gegužės 3 – gegužės 9 d.


AVINAS. Būsite linkę filosofuoti, politikuoti, postringauti apie vertybinius, dvasinius dalykus ir pan. Galimas netikėtas pasiūlymas, kurį vertėtų apsvarstyti.


JAUTIS. Galbūt gausite tam tikrą likimo ženklą, kuris patvirtins, ar mąstote ir elgiatės teisingai. Palanku megzti ryšius su užsieniečiais, dalintis žiniomis ir patirtimi, rinktis kelionės maršrutą.


DVYNIAI. Gali labiau parūpti tiek dalykiniai, tiek asmeniniai ryšiai bei psichologiniai ar finansiniai klausimai. Gera įžvalga padės jums rasti svarbų atsakymą, suvokti perspektyvas.


VĖŽYS. Regis, naujai pažvelgsite į verslo galimybes, ypač jei tai susiję su kūryba. Jus dominantys ryšiai turėtų sutvirtėti, o gal net sušildys naujų romantiškų vilčių spinduliai.


LIŪTAS. Jūsų projektas gali sulaukti pritarimo. Nors originalumas bus svarbiausias veiksnys, visgi ne mažiau svarbi bus ir kompetencija. Palanku ieškotis darbo, keisti gyvenimo būdą.


MERGELĖ. Jūsų mintys, idėjos bus išklausomos. Visgi lengva įsivelti į apkalbas, intrigas. Negailėkite komplimentų ir švelnių žodžių artimiesiems.

REKLAMA


SVARSTYKLĖS. Gali spręstis kai kurie su verslu, bendradarbiavimu, finansinėmis ar teisinėmis peripetijomis susiję klausimai. Daugiau širdies šilumos dovanokite artimiems žmonėms.


SKORPIONAS. Seksis rūpintis nekilnojamojo turto reikalais. Turbūt neatsispirsite pagundai įsigyti drabužių ar namų apyvokos daiktų. Aktualūs gali būti ir su informacija, mokslu susiję reikalai.


ŠAULYS. Gana palanku tvarkyti turtinius, komercinius reikalus, bandyti įsidarbinti ir pan. Galbūt sulauksite netikėto pasiūlymo tarpininkauti, o gal nuspręsite investuoti ar padėti artimam žmogui


OŽIARAGIS. Šią savaitę reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Pasitaikys pagundų, kurių pasekmės gali būti apgailėtinos. Kita vertus, nesunkiai pritrauksite bendraminčius ir gerbėjus.


VANDENIS. Iš būrio draugų vertėtų gerai atsirinkti, su kuo jums pakeliui. Savaitgalį prioritetą teikite poilsiui, pasimokymui, apmąstymams, meninei kūrybai. Rūpinkitės sveikata.


ŽUVYS. Kai kurios naujienos gali pakeisti jūsų požiūrį į aktualius dalykus. Savo originalia iškalba, supratingumu galite pakerėti pašnekovus, įgyti jų palankumą.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 15 (2024)

    Savaitė - Nr.: 15 (2024)