Savaitės horoskopai: balandžio 15 – 21 d.

Savaitės horoskopai: balandžio 15 – 21 d.


AVINAS. Savaitės pradžia bus buitiška, teks rūpintis namais, šeima, vaikais bei senyvais artimaisiais. Netikėtai galite priimti svarbų sprendimą dėl nuosavybės, gyvenamosios vietos, kredito ar pan. Regis, nestokosite energijos, originalumo, kūrybingumo. Puikiai suksitės, jei užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. Nuo ketvirtadienio aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių klausimai. Galbūt įsigysite gyvūną – šunį, katę ar kt. Laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko maisto. Saugokitės traumų.


JAUTIS. Savaitės pradžioje nerimo gali sukelti straipsnis, paviešinta informacija, kurią tikėjotės nuslėpti ar pan. Kita vertus, po keistų trikdžių galite priimti netikėtą ir originalų sprendimą. Atsiras ryžtas keistis ir tai turėtų išeiti į gera. Savaitės viduryje būsite nusiteikę iš peties paplušėti namų ūkyje ar sodyboje. Jaukiai apsitvarkę, panorėsite linksmybių, pramogų, domins renginiai, sportas. Tikėtini kūrybiniai laimėjimai, džiuginanti šeimos narių saviraiška. Savaitgalį saugokite nuo pavojų vaikus.

REKLAMA


DVYNIAI. Savaitės pradžioje mintys suksis apie artimųjų poreikius, kainas, nekilnojamąjį turtą, tiekimo bei nuomos reikalus. Galbūt tarsitės dėl bendro verslo, namo statybų ar pan. Tai, ką sužinosite, padės išvengti gresiančios problemos. Galimas nelengvas interviu arba egzaminas, kelionė. Nuo ketvirtadienio būsite linkę labiau stengtis dėl savo šeimos. Kita vertus, ir draugai, gerbėjai reikalaus dėmesio. Savaitgalį ne viskas džiugins. Galbūt atsinaujins širdgėla dėl nesutarimų šeimoje, artimo žmogaus sveikatos ar kt.


VĖŽYS. Savaitės pradžia bus aktyvi, didinanti norą dirbti bei apetitą užsidirbti ir vartoti. Pravartu pasirūpinti turto draudimu ir kitais svarbiais nuosavybės reikalais. Jauskite saiką išlaidaudami. Gali kilti ūpas keisti aplinką, plėsti akiratį ir pažįstamų ratą, ruoštis išvykimui, varžyboms, gastrolėms ar pan. Tai ne taip rūpės, jei reikia galvoti apie studijų atsiskaitymus. Savaitės pabaigoje būsite aktyvūs ir fizine, ir protine prasme. Vilios ekskursijos bei sportinės pramogos. Visgi kelionėje tykos trikdžiai, avarijos, kita žala.

REKLAMA


LIŪTAS. Savaitės pradžia bus kiek nervinga, kupina konkurencijos, reikalaujanti kompromisų. Reikėtų taikytis ir ieškoti bendrumų, nors akivaizdu, kad skirtumų yra žymiai daugiau. Labiau rūpinkitės sveikata, venkite stresinių situacijų. Jūsų autoritetą didins modernus požiūris ir profesionalumas. Jeigu užsiimate verslu ar politika, kursite planus ateičiai. Keliaujant, lengva susižavėti, įsimylėti. Artėjant savaitgaliui, jums seksis papildomai užsidirbti ar pigiau apsipirkti. Kartu būtina saugotis ir nedorų asmenų.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje praktiniai reikalai klostysis ne visai sklandžiai. Tačiau labai sustiprės intuicija, vaizduotė, ir tai pravers kūrybinėje, psichologinėje veikloje. Reikia itin saugoti sveikatą. Šiuo metu galite patirti, kad viskas turi savo pasekmes. Galbūt bendrausite su asmenimis, kurie pasižymi netradiciniu požiūriu, meniškumu. Galimi slapti sandoriai. Savaitės pabaiga nebloga protinei veiklai, sportui, išvykoms. Nestokosite optimizmo, polėkio. Visgi staiga viskas gali susijaukti dėl vienos frazės ar veiksmo.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžia žada dalykinių iššūkių. Atsiras reikalų, kurių negalima atidėlioti, nes gali nukentėti pradėtas projektas arba bendraminčiais, vaikai. Greita reakcija, kūrybingi sprendimai turėtų atnešti naudos. Neatsisakykite progų praplėsti bendraminčių ratą. Naujai užmegztas ryšys gali būti reikšmingas ateityje. Visgi, artėjant savaitgaliui, galite pasijusti pavargę arba įsivėlę į neaiškius užkulisinius žaidimus. Derėtų labiau save tausoti. Atsargiai elkitės su technika, saugokite vaikus, santaupas ir kt.



SKORPIONAS. Savaitės pradžia gali iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi. Tai bus pozityvu, todėl nevenkite labiau įtempti jėgas, tobulėti, mokytis. Galbūt pradėsite ruoštis reformoms, permainoms arba apsvarstysite naujus profesinius planus. Gali būti, kad konkurentai ar partneriai pateiks nelauktų staigmenų. Tarp gausybės darbų prieš savaitgalį teks įterpti susitikimą su draugais ar giminaičiu, ėjimą į renginį, varžybas. Savaitgalį rizikinga veltis į kolektyvinę avantiūrą. Rūpinkitės sveikata, šeima.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje teks rimtai pagalvoti, ką nauja derėtų įnešti į savo gyvenimą, kuo jį praturtinti. Atviresnis žvilgsnis į kitus ir pasaulį gali lemti tam tikrą pokytį. Tikėtina komandiruotė, dalykinis susitikimas, pokalbis su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Galimas netikėtas darbo ar kitokios veiklos pasiūlymas, arba nepažįstamas žmogus giliai įkris į širdį. Prieš savaitgalį bus daugiau darbo ir viešo dėmesio, nei norėtumėte. Puiku, jei nestokojate entuziazmo ir modernių idėjų. Kitu atveju – psichologiškai bus nelengva.


OŽIARAGIS. Savaitės pradžioje jums rūpės išsiaiškinti kai kuriuos teisinius ir finansinius klausimus, etikos pažeidimus arba įveikti moralines ar atlyginti materialines skriaudas. Svarbu neužsidaryti siaurų stereotipų ir pažiūrų rėmuose. Papildomų rūpesčių gali sukelti gyvenimo ar verslo partneriai, jei nekreipsite dėmesio į jų poreikius. Tikėtinos neplanuotos išlaidos, draudiminiai įvykiai. Savaitės pabaigoje jausitės svarbūs ir šeimoje, ir už jos ribų. Galbūt vyksite į sportinį renginį, konferenciją, ekskursiją, viešnagę ar kt.


VANDENIS. Savaitės pradžioje galite apsispręsti dėl profesinės atsakomybės, medicininių ar grožio procedūrų. Svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis sveikata. Santykiuose jums nestigs įžvalgos, tačiau bus daug pavydo. Regis, iš kitų norite daugiau, nei jie gali duoti. Kai susiduria interesai, reikia siekti kompromiso, o ne primesti diktatą. Prieš savaitgalį pasipils gundantys pasiūlymai. Nesukčiaukite ir venkite aferų. Verčiau pabūkite gamtoje arba kaupkite žinias, kurių prireiks egzaminui ar darbo konkursui.

REKLAMA


ŽUVYS. Savaitės pradžioje aplinkiniai skatins jus ar jūsų artimuosius veltis į avantiūras, leistis į nuotykius. Gali būti, kad teks drausminti išdykusius vaikus. Regis, susirūpinsite sava arba artimo žmogaus, naminio gyvūnėlio sveikata, išvaizda, higiena. Galbūt keisite savo šukuoseną, apsirengimo stilių. Skirkite dėmesio partnerystės santykių gerinimui. Bendras sportas, hobis gali suartinti. Savaitgalį nesistenkite pergudrauti ar perauklėti partnerių, nepratrūkite, nes tai atsigręš prieš jus. Saugokitės ugnies, avarijų.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.








  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 17 (2024)

    Savaitė - Nr.: 17 (2024)