Savaitės horoskopai: rugpjūčio 14 – 20 d.

Savaitės horoskopai: rugpjūčio 14 – 20 d.


AVINAS. Šią savaitę galite pajusti artimųjų spaudimą daugiau padėti buityje, užsiimti su vaikais ir pan. Tuo metu jūs būsite nusiteikę bet kokia kaina realizuoti aistringus polėkius. Galite įsivelti į avantiūras ar meilės trikampio peripetijas. Verčiau stenkitės išlaikykite gerus santykius su artimaisiais bei saugokite vaikus, nes prasidedanti jaunatis nepaliks jūsų poelgių be pasekmių. Savaitės antroje pusėje nesitikėkite atsipalaidavimo. Teks imtis pareigų, kažkas jus kritikuos. Nerimo gali sukelti kiek sutrikusi sveikata.


JAUTIS. Savaitės pradžioje teks skirti daug dėmesio šeimai, buičiai ar giminėms. Pasistenkite neakcentuoti nemalonių dalykų ir savo įtarimų. Nieko gero, jei darysite didelį spaudimą artimiesiems ir versite juos atlikti tai, kam jie priešinasi. Šiuo metu dėl prasidedančios jaunaties labai svarbu siekti harmonijos, sutarimo. Atpalaiduoti turėtų sportas, aktyvi veikla. Savaitės pabaigoje derėtų atsispirti abejotinoms pagundoms ir nesivelti į avantiūras. Labiau prižiūrėkite vaikus, kad jie neprikrėstų šunybių. Saugokite sveikatą.

REKLAMA


DVYNIAI. Šią savaitę pradėsite su vėjeliu. Regis, prisiplanavote daugybę veiklų, judėjimo. Visgi per didelis skubėjimas ir nesantūrus atviravimas gali sukelti problemų. Neskleiskite dezinformacijos, apkalbų. Atidžiau skaičiuokite, planuokite ir vairuokite. Svarbu nusiteikti geriems pokyčiams, o ne blogiems. Nors neišvengsite nemalonių pokalbių, jums seksis palaikyti gerą kontaktą su protingais pašnekovais. Savaitgalį norėsis pasilinksminti. Bus daug veiklos, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba.


VĖŽYS. Savaitės pradžioje rūpesčių gali kelti santykiai su partneriais ir oponentais. Jums derėtų labiau atsirinkti, su kuo galite atvirauti, o su kuo – ne. Galite patirti nuostolių dėl noro pasipuikuoti arba dėl neapdairumo. Verčiau neskubėkite pirkti ir parduoti, paskaičiuokite, kas jums būtų naudingiau. Tvirčiau prilaikykite savo piniginę kelionėje, viešuose renginiuose. Savaitės antroje pusėje aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais. Galimas interviu. Būsite nusiteikę iš peties paplušėti ir namuose.

REKLAMA


LIŪTAS. Šią savaitę pasistenkite būti kuo blaivesni ir praktiškesni. Labai lengva įklimpti į abejotinų pagundų, nuodėmių liūną, netinkamai išsišokti. Jeigu neadekvačiai elgsitės, aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ir sudarytu įvaizdžiu. Saugokite reputaciją ir nuosavybę, venkite pavojingos rizikos. Jeigu ką tik patyrėte žalos dėl kitų žmonių nesąžiningumo, manipuliavimo, tuomet regsite keršto planus. Geriausias vaistas nuo vidinių jūsų problemų bus meilė, kūryba, rankdarbiai arba sportas gamtoje.


MERGELĖ. Savaitės pradžioje rinkitės ramesnius užsiėmimus, venkite šurmulingų susibūrimų. Antraip bus nemaža tikimybė suklysti, pernelyg įsipareigoti, tapti apkalbų objektu ar kt. Jeigu nekaip jaučiatės, derėtų daugiau ilsėtis. Saugokitės traumų, avarijų. Labai svarbu, kad prieš ką nors darydami ar nuspręsdami, rimtai įvertintumėte pasekmes bei perspektyvas. Savaitės pabaigoje pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove. Susilaikykite nuo nemalonių pokalbių, nesivelkite į intrigas.


SVARSTYKLĖS. Savaitės pradžioje nepatartina vesti derybų, sudarinėti naujų sutarčių, daryti skubotų sprendimų. Pirma užbaikite tai, kas seniau pradėta, o naujiems planus kaupkite jėgas bei galimybes. Gali būti, kad staiga sukils jausmai, troškimai ir kai ką norėsis bet kokia kaina realizuoti. Galbūt tai bus rizikinga investicija arba seksualinis priekabiavimas. Savaitės antroje pusėje pajusite, kad už jūsų nugaros vyksta keisti dalykai. Regis, kils nerimas, kad į viešumą gali iškilti tam tikros paslaptys. Geriau patylėti nei atvirauti.



SKORPIONAS. Savaitės pradžioje gali padaugėti kontaktų su įtakingais veikėjais, užsieniečiais, specialistais. Turbūt pasitaikys ir neprognozuojamų priešiškų pašnekovų. Tikėtinos nemalonios scenos, ultimatumai. Jei gerai jausitės, pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Visgi persistengti nepatartina, nes galite sau pakenkti. Derėtų pasirūpinti artimųjų bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Saugokitės traumų. Nuo savaitės vidurio išsiveršite į lyderius arba pasijusite kažkam reikalingi. Regis, vis labiau įžvelgsite paslėptus dalykus.


ŠAULYS. Savaitės pradžioje nenustygsite vietoje, kiti taip pat neleis jums nuobodžiauti. Regis, atsiras interesų, susijusių su būsimomis studijomis, užsieniečiais, kelionėmis, reklama, interviu. Galbūt skubėsite kur nors išvykti. Atsargiai degustuokite neįprastą maistą, gėrimus. Nepraraskite budrumo kelyje. Savaitės antroje pusėje gerai seksis protinė veikla. Neatsisakykite progų įdomiai praleisti laisvalaikį, susitikti su bendraminčiais. Visgi pavojų kelia rizika kelyje ir vandenyje. Venkite svaigalų, neprovokuokite agresijos.


OŽIARAGIS. Šią savaitę gali kilti noras įsigyti modernią prekę, paslaugą, kelionę ar bilietą į renginį, tačiau nerimausite, kad tai nemažai kainuoja. Nekoks metas investuoti ar tarpininkauti kitiems. Apgalvokite variantus ir rinkitės mažiau įpareigojantį, neklampinantį į skolas. Susidarys gana įtempta situacija, jeigu leidote sau pažeidinėti įstatymus arba tenka dalintis turtą ar pelną, atsakomybę, ko nors atsisakyti, atsisveikinti. Kelionėje labiau saugokite vaikus ir dokumentus, piniginę. Atsakingai vairuokite.


VANDENIS. Šios savaitės pradžioje tikėtini informatyvūs kontaktai, tačiau nuomonių skirtumai gali kelti įtampą. Trokšite atpildo tiems, kurie jus nuvylė. Tikriausiai kils konfliktų. Galite net išprovokuoti avarines situacijas. Tačiau jaunaties metu kaip tik turėtumėte subtiliai stengtis viską pasukti į geresnę pusę. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai ir nuo savaitės vidurio. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, reikalaus to, kas jiems priklauso. Venkite aferų. Savaitgalis gali būti turiningas, plečiantis akiratį.


ŽUVYS. Savaitės pradžioje būsite veiklūs, aktyvūs, sportiški, tačiau sveikatos prasme ne itin saugūs. Galimos alerginės reakcijos, traumos. Neerzinkite svetimų gyvūnų, labiau rūpinkitės savais. Gali kilti rūpesčių ir dėl netinkamo artimo žmogaus poelgio arba rizikos kelyje. Venkite eksperimentų su išvaizda – naujos priemonės nebūtinai jums tiks. Savaitės antroje pusėje iniciatyvą gali perimti kiti žmonės, o jums teks įrodinėti, kad jūsų siekiai yra teisėti. Savaitgalį atsipalaidavimas „atpalaiduos“ ir piniginę nuo pinigų.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 18 (2024)

    Savaitė - Nr.: 18 (2024)