Kaune – galimybė susitikti su barbekiu ekspertu iš Vokietijos

Kaune – galimybė susitikti su barbekiu ekspertu iš Vokietijos


„Nėra maisto, kurio nebūtų galima aiškepti ant griliaus“, - sako Andreasas Rummelis. Jau kovo 6 d. Kaune „Gastro Siena“ studijoje, įvyks degustacija-seminaras su šiuo profesionaliu barbekiu šefu.


Prieš daugiau nei dešimtmetį A.Rummelis metė darbą tam, kad taptų profesionalu Vokietijos maisto rinkoje, šiandien jis – pasauliniu mastu žinomas ir atpažįstamas Kanados grilių prekinio ženklo „Napoleon“ veidas, kelių receptų knygų autorius, nenustojantis tyrinėti įvairias pasaulio virtuves.


A.Rummelis yra laimėjęs daugybę prestižinių tarptautinių apdovanojimų barbekiu srityje ir daugiau nei 15 metų dalinasi savo patirtimi ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Jis žinomas ne tik kaip vienas didžiausių savo srities profesionalų, tačiau ir kaip puikus seminarų ir kulinarijos renginių vedėjas, žavintis publiką puikia nuotaika ir energija.


Su šūkiu „Fire-Food-Fun“ (liet. „Ugnis-Maistas-Linksmybės“) šis garsus šefas per metus dalyvauja bene 200 įvairių seminarų, grilio laidų, mugių ir privačių renginių, kuriuose dalyviams atskleidžia įvairias kūrybiško grilinimo paslaptis ir patarimus. Šis profesionalas iš tiesų gali sužadinti kiekvieno norą išmokti grilinti, o šio maisto gaminimo būdo entuziastams atskleisti netikėtų ir kūrybiškų ant griliaus ruošto maisto idėjų.

REKLAMA


LGBBQA (Lietuvos grilio ir barbekiu asociacija) ir „Griliai.lt" praėjusių metų gruodį į Lietuvą taip pat pakvietė ir Vilniuje surengė seminarą-degustaciją su 2003 m. pasaulio barbekiu čempionu - Peteriu de Clercqu. Seminaras sukvietė nemažai žymių Lietuvos žmonių ir grilinimo entuziastų, kurie turėjo puikią progą sužinoti grilio ir barbekiu gaminimo paslaptis ir patarimus tiesiai iš pasauliniu mastu pripažinto eksperto.


Artėjančiame LGBBQA, „Griliai.lt" bei „Gastro siena studija" organizuojamame renginyje grilio profesionalas A.Rummelis taip pat atskleis savo kulinarinį intelektą: pademonstruos, kaip pagaminti įvairių skonių derinių patiekalus, papasakos, kodėl krevečių kokteilis ar ėrienos blauzdelės mums yra skanu. Geriausia viso to dalis, jog „iškalti" taisyklių nereikės: savo akimis pamatysite, jog grilinti maistą išties yra paprasta – tai smagus improvizacinis žaidimas.


Taigi seminare-degustacijoje susipažinsime su A.Rummelio asmenybe: sužinosime, kodėl šefas baidosi miltų, vengia margarino, tačiau dažnai jo šaldytuve rasite kiaušinių. Taip pat dalyvausime išskirtinėje degustacijoje: šefas patieks užkandžių, lašišos, upėtakio, ėrienos, kiaulienos, jautienos ir desertą – ragausime įvairaus maisto, kurio tekstūrą, skonį, kvapą šefas visų pirma įsivaizduoja ir tik po to gamina.


Partnerių informacija.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 13 (2024)

    Savaitė - Nr.: 13 (2024)



Daugiau >>