Savaitės horoskopai: rugsėjo 7 – 13 d.

Savaitės horoskopai: rugsėjo 7 – 13 d.


AVINAS


Šią savaitę spręsite klausimus susijusius su nuosavybe, komfortu, statybomis, įsidarbinimu. Dėl nelauktų galimybių gali pavykti įveikti kažkokią krizę, nepasitikėjimą savimi ar kuo nors kitu. Visgi su kai kuriais žmonėmis bendravimas bus kupinas nutylėjimų, veidmainystės, nesusipratimų. Galimos ir tikslingos apgaulės. Venkite svaigalų, saugokitės infekcijų, naudokite apsaugos priemones. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite vaikams, šeimai. Užsiimkite buities, ūkio darbais, hobiu.


JAUTIS


Šią savaitę jums seksis intelektinė ir kūrybinė veikla, lengvai rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės ir įvertins jūsų privalumus. Puikus metas pasižmonėti, skirti pasimatymus. Didelė dalis pažadų, pasiūlymų pasirodys realiai įgyvendinami. Vienas susitikimas gali būti ypač reikšmingas jūsų ateičiai. Gali susidaryti palankios aplinkybės įsidarbinti arba išspręsti turto, remonto, nuomos reikalą, jeigu tai jums aktualu. Artėjant savaitgaliui, skirkite daugiau laiko saugioms pramogoms, savišvietai. Atsargiai kelyje.

REKLAMA


DVYNIAI


Šią savaitę galite pademonstruoti empatiją, įžvalgą arba patirti ypatingų išgyvenimų, susijusių su meile, menais, mistika. Regis, slapta kursite praturtėjimo planus, galvosite apie investicijas, paveldėjimą, draudimą. Nors situacija jums gana palanki, tačiau atsargumas nepakenks. Ypač svarbu, kad turto, verslo, finansų reikaluose neprarastumėte blaivaus proto, nes lengvabūdiškos avantiūros ir besaikis išlaidavimas gali atnešti nuostolių. Pasisaugokite infekcijų. Venkite piktnaudžiauti svaigalais.


VĖŽYS


Ši savaitė gana palanki kolektyvinei veiklai. Seksis tvarkyti reikalus susijusius su visuomenine veikla, švietimu, kultūra. Išdrįskite pateikti savo idėjas. Gali nustebinti ir nudžiuginti svarbaus žmogaus pasiūlymas, įvertinimas. Artėjant savaitgaliui, jau atrodysite atsipalaidavę, linkę plaukti pasroviui. Galbūt niekur nereikės skubėti, nes jausitės jau įveikę iššūkį, o gal aplinkybės jus pristabdys. Pravartu pabūti vienumoje. Su nepažįstamais asmenimis verčiau bendraukite tik virtualiai. Venkite konfliktų.

REKLAMA


LIŪTAS


Šią savaitę dalyvavimas viešuose renginiuose atneš naudos, patyrimo, pažinčių. Dominanti veikla, išsikeltas tikslas teiks sparnus. Iš solidaus žmogaus ar kito patikimo šaltinio gauta informacija gali padėti pagerinti aktualius reikalus. Antroje savaitės pusėje gerai nuteiks draugų, gerbėjų dėmesys. Suksite galvą, kaip kuo lengvesniu būdu prasimanyti pinigų arba kaip nepatirti nuostolio kažkur investuojant ar skolinantis. Pasistenkite išsiaiškinti dalykus, kurie jums nelabai aiškūs. Saugokitės infekcijų.


MERGELĖ


Savaitės pradžia bus sėkminga. Regis, domėsitės su užsieniu, mokslu, politika susijusiais dalykais. Netikėti pašnekesiai su nepažįstamais žmonėmis, naršymas internete gali pažerti neblogų idėjų. Antroje savaitės pusėje ypač norėsis supratimo ir paramos, tačiau veidmainystės bus žymiai daugiau nei nuoširdumo. Galite patirti intrigas, apgaules, vagystes, todėl būtinas atsargumas. Savaitgalį verta pabandyti suburti draugus bendrai veiklai, talkai ar pramogai, nes jums turėtų pavykti. Saugokite nuo pavojų vaikus.


SVARSTYKLĖS


Savaitės pradžioje jums neblogai seksis tartis dėl finansavimo, paskolos, bendradarbiavimo. Galbūt kažkas sugrąžins skolą, suteiks kreditą arba jūs pagaliau nusimesite skolos naštą. Antroje savaitės pusėje bus daug kalbų apie tarptautinius įvykius, studijas, švietimą, tolimas keliones, įdomias pažintis. Galite mėginti įgyvendinti kūrybinius, socialinius projektus, užsiimti labdara arba dėl jos kreiptis. Visgi pasidavę abejotinai įtakai, pridarytumėte klaidų. Itin saugokite sveikatą, nes kibs infekcijos.



SKORPIONAS


Savaitės pradžioje nestokosite entuziazmo, žaismingumo. Tikėtina, kad sutiksite žmogų, su kuriuo užsimegs asmeniniai arba dalykiniai ryšiai. Galbūt pasireikšite kūrybiniame ar kitokiame konkurse, teikdami interviu ar tarpininkaudami. Gali pasigirsti naujienų apie tai, kas jums aktualu. Verta pasitikslinti, ar tai nėra vien gandai. Savaitgalį namuose jausitės prastai, nejaukiai, todėl mėginsite iš jų išsprukti. Deja, galite apsigauti manydami, kad kitur yra geriau ar saugiau. Atsargiai kelyje.


ŠAULYS


Šią savaitę nutarsite keisti įvaizdį arba gyvenimo būdą, darbovietę. Palanku pradėti naują veiklą, demonstruoti kūrybiškumą, dalyko išmanymą. Nusimato ir įdomus renginys, pasimatymas. Visgi įmanomi tam tikri nesusikalbėjimai, intrigos. Dėl nesėkmių bei problemų neturėtumėte kaltinti kitų. Susikomplikavusių santykių, nesusipratimų ramus išsiaiškinimas leistų įveikti neapibrėžtumo fazę ir pradėti kitokį bendravimą. Saugokite sveikatą. Savaitgalį būsite linkę prarasti saiką ir išleisti per daug pinigų.


OŽIARAGIS


Savaitės pradžia pasižymės pusiausvyra ir teisingumu. Būsite nusiteikę rimtai padirbėti, susidėliosite dienotvarkę. Gali pradėti aiškėti jūsų perspektyvos bei įdirbio, permainų, reformų nauda. Palanku konsultuotis aktualiais klausimais, pristatyti projektus, dalyvauti konkursuose ir kt. Savaitgalį situacija bus nebloga, jeigu pernelyg nesikišite į svetimus reikalus ir neprovokuosite konfliktų, pavydo. Neverta aiškintis santykių. Tegul aistros kunkuliuoja be jūsų, kol nuslūgs, žvelkite filosofiškai.


VANDENIS


Savaitės pradžioje pravartu aiškintis klausimus susijusius su kreditavimu, nuoma, įmone, verslu arba rūpintis savo ūkio, namų pertvarkymu, komfortu, dizainu. Nuo savaitės vidurio vilios sportas, kelionės, pramogos. Linksminkitės, bet saugiai. Daugiau dėmesio skirkite vaikams - jiems itin reikia jūsų šilumos bei meilės. Saugokitės vagių, sukčių. Gali būti, kad jums bus siūloma abejotina avantiūra. Jei savaitgalį gerai jausitės, nepatingėkite skirti dėmesio aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui, augintiniams.

REKLAMA


ŽUVYS


Savaitės pradžia pasižymės kontaktų, pokalbių gausa, šilta, draugiška atmosfera. Maloniai nustebinti gali dominantis žmogus, gerbėjas. Galbūt kažkokie įvykiai leis apsispręsti dėl tolesnių žingsnių bei perspektyvų. Nuo savaitės vidurio labiau pasireikš nuotaikų kaita, neryžtingumas, abejonės. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti šeimai. Saugokite turtą nuo vagių. Išgirstą abejotiną informaciją patikrinkite, prieš skleisdami kitiems. Savaitgalį galite suspindėti kūrybingumu, talentu. Labiau prižiūrėkite vaikus.


Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.







  • Paskutiniai numeriai

  • Savaitė - Nr.: 11 (2024)

    Savaitė - Nr.: 11 (2024)